Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене каза за печатницата кога щеи спре печатането.....на тапети....и кога ще си приберат ДЦК....
И не са метаморфозирали през десет години в тоалетна хартия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо за столетия ще фалира десетки пъти. Ей го само за последните 25 години фалира два пъти.За следващите 25 трябва да фалира още 3 пъти
на тапети....и кога ще си приберат ДЦК....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи ти задаваш въпроси като за магьосници
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеОстай ма ти мен, отговори квот съм те питал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи то очевидно още бая време ти трябва че да станеш магьосник. Те в Хогуърт не дават титли ей така
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо за столетия ще фалира десетки пъти. Ей го само за последните 25 години фалира два пъти.За следващите 25 трябва да фалира още 3 пъти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеНе ве, как шъ знам?
Язе съм прозД магистър, те за тфа тебе питам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеточно така столетия трябват.....А за щатите нещо да кажеш.....за печатницата....
колко им е ПЕ.....За следващите 25 трябва да фалира още 3 пъти
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи това понятие "икономика" знаеш ли какво представлява. Кви точни дати кви пет лева. Важен е процеса. А процесът е бавен, неумолим и неотменим
Язе съм прозД магистър, те за тфа тебе питам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКо да става, върви към фалит. Те фалитите не стават ей така от днес за утре, години си трябват. А на Русия фалита е сигурен
колко им е ПЕ.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеДавай точната дата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеТова е от писмо на Левски до Каравелов.И не е вярно ,че ги няма в статии цитирани думите .Има ги .Ползвай търсачката и ще се увериш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКо да става, върви към фалит. Те фалитите не стават ей така от днес за утре, години си трябват. А на Русия фалита е сигурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеС Русия ко стана, демо-трейдъре?
Коментар
Коментар