Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеРавен,тоя ще ме скъса от смях,вервай ми!!!Last edited by Andi11; 11.05.2015, 20:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеХайде умнико коментирай това
http://www.investor.bg/sasht/337/a/c...ravila-194485/
И още колко изгърмяха покрай тези разследвания, то не беше манипулация на злато, на либор еурибор, а кризата от 2008 там пък въобще ми е беден речника за коментар- до последно кредитни рейтинги в небесата- и на следващия ден фалит
Нали си чел до чикаго и назад- има един сърбин той какво казва- овде парица е царица.
Който плаща той поръчва музиката- и другия път да мислиш какво пишеш че заприлича на маранди с неговата империя
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеХайде умнико коментирай това
И още колко изгърмяха покрай тези разследвания, то не беше манипулация на злато, на либор еурибор, а кризата от 2008 там пък въобще ми е беден речника за коментар- до последно кредитни рейтинги в небесата- и на следващия ден фалит
Нали си чел до чикаго и назад- има един сърбин той какво казва- овде парица е царица.
Който плаща той поръчва музиката- и другия път да мислиш какво пишеш че заприлича на маранди с неговата империя
Или това е твърде сложна концепция за човек живеещ на социални помощи точно в запада който плюе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСименс е частна фирма.
и не се кефил на президента или на министър председателя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеГолемия Черен Татко седи на хълма и казва, кое е подкуп, кое е демократично, кое е правилно и туй-то...
Обаче Обама е лош!
Last edited by kandid; 11.05.2015, 19:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПо-добре! Пиндосляците с каквото и да се захванат резултата е Либия
Напомням ти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЧестно ти казвам - имах по добро мнение за теб
Обясни ми къде гореизброеното го има и действа- свободен пазар, конкуренция, невидима ръка- нищо от тези неща го няма и в западния свят
относно защитата и не съм наясно, но равенството също го няма- само да ти припомня историята на сименс и подкупите и трябва да млъкнеш веднага
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСименс е частна фирма.
В твоя свят основан на търсене на конспирации може всичко това да не съществува. В нормалния свят в който живеят нормалните хора на запад, никой държавен глава не вкарва собственик на фирма в затвора защото е говорил срещу него и след това да му вземе фирмата.
Никъде на запад централните банки не наливат пари само в държавни банки. Никъде на запад банки не опрощават дългове на частни фирми - без реален фалит, защото Президента искал това. Също както и не преследват никоя фирма защото собственика и не се кефил на президента или на министър председателя.
И какво стана с генерал петреус, леко компроматче със секс придружено и чао. Не се залъгвай . Е не е в затвора защото е генерал. А относно преследването на фирмите- имаше/и още го има един френски актъор- депардио, пусни търсачката има по едно и също време 6/шест/ разследвания срещу негови фирми
И както казах по горе не се залъгвай- или поне не лъжи другите хора, в този форум малко трудно хващаме вяра на НПО
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНикой не говори че са управлявали- били са съветници, но какви съвети са давали само тогава, руснаците още не могат да се оправят, и затова сега искат ЦБ да си е тяхна , а не на филанкишията
С две думи, МВФ е кредитор от последна инстанция на държави, които ще бъдат разкоствани. Многократно съм писал
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе съм чул американци да са управлявали руската икономика. Това само руснаци са си го причинявали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЧестно ти казвам - имах по добро мнение за теб
Обясни ми къде гореизброеното го има и действа- свободен пазар, конкуренция, невидима ръка- нищо от тези неща го няма и в западния свят
относно защитата и не съм наясно, но равенството също го няма- само да ти припомня историята на сименс и подкупите и трябва да млъкнеш веднага
В твоя свят основан на търсене на конспирации може всичко това да не съществува. В нормалния свят в който живеят нормалните хора на запад, никой държавен глава не вкарва собственик на фирма в затвора защото е говорил срещу него и след това да му вземе фирмата.
Никъде на запад централните банки не наливат пари само в държавни банки. Никъде на запад банки не опрощават дългове на частни фирми - без реален фалит, защото Президента искал това. Също както и не преследват никоя фирма защото собственика и не се кефил на президента или на министър председателя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеУправлението на руската икономика със сигурност няма нищо общо с никоя нормална икономическа теория. Все едно дали чикагска школа или нещо друго. Този анархокапитализъм който властваше в Русия, и след това при Путин мина в монополен държавен капитализъм не само че не е направен по западен модел а директно противоречи на принципите на икономиката като наука.
Свободен пазар - абсурд
Правила стимулиращи конкуренцията - абсурд
Правилата над личностите - нищо общо
Защита на личната собственост - никаква
Държавните дружества равен участник на пазара заедно с частните дружества - нищо подобно
В Русия има олигархия, клептокрация и много много прости руснаци, които не схващат как ги крадят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНикой не говори че са управлявали- били са съветници, но какви съвети са давали само тогава, руснаците още не могат да се оправят, и затова сега искат ЦБ да си е тяхна , а не на филанкишията
Свободен пазар - абсурд
Правила стимулиращи конкуренцията - абсурд
Правилата над личностите - нищо общо
Защита на личната собственост - никаква
Държавните дружества равен участник на пазара заедно с частните дружества - нищо подобно
В Русия има олигархия, клептокрация и много много прости руснаци, които не схващат как ги крадят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе съм чул американци да са управлявали руската икономика. Това само руснаци са си го причинявали.
Коментар
Коментар