If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами това е развитието на обществото в една северна държава!
Нали Ма то 70 години образование, възпитание и пропаганда насочени към формиране на точно такива нагласи няма как да не дават резултат. Е понякога има и странични ефекти - като търсенията по интернет
Поведението, характерно за тези фиксации е отказ от порастването и съзряването и вкопчването в една фалшива сигурност. Анално фиксираните хора проявяват склонност към садистично поведение, докато орално фиксираният индивид е мазохист по природа, по този начин те се допълват взаимно и образуват една извратена симбиоза и форма на зависимост. Пасивно-агресивният мазохист, изтласкавайки агресията, а наред с нея и личността си, се нуждае от фигура, олицетворяваща силата и авторитета, с която да се слее и да избяга от отговорността, нужна за изразяването на мнение и отстояването на позиция в обществото. Садиста от друга страна, който на пръв поглед е силен, наказващ и агресивен е разяждан от страх,безсилие и чувство за малоценност. Образът, който подържа пред обществото е просто една поза, която го предпазва от ужасяващата самота и безсилие. За да подържа този образ той се нуждае от някого, над когото да господства, което го прави зависим от неговата „жертва“.
Ами това е развитието на обществото в една северна държава!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
В момента в православните среди в масква се води дискусия допустимо ли е от гледна точка на Светото Писание да се счита че Земята се върти около Слънцето а не е обратното? Това не е шега.
Моля някоя мурзилка по-запозната с православните дела да даде повече информация
В момента в православните среди в масква се води дискусия допустимо ли е от гледна точка на Светото Писание да се счита че Земята се върти около Слънцето а не е обратното? Това не е шега.
Моля някоя мурзилка по-запозната с православните дела да даде повече информация
Да, сега БОГАТИТЕ преТпочитат да жЕвеят (и живеят) в САШ.
Факт.
НО, там нещата с сгофнясват прогресивно и необратимо... Америка, със сичките му там, мечти, дриймове и прочее, ДАЛЕЧ не е това, което беше... Това имам в/на предвит..
Ма аз си мислех че говорим защо НИКОЙ не предпочита да живее в Рашъ
Медия съобщава, че през първото тримесечие на 2015г. продажбите на дрехи и обувки в Русия са намалели с около 42 % в сравнение с първото тримесечие на 2014г.
Според същата медия през април 2015г. продажбите на дребно на дрехи и обувки в Русия са намалели с 53 % спрямо април 2014г. http://kurs.ru/2/10322415
През първите 4 месеца на 2015г. дефицитът във федералния бюджет на Русия е бил 995 789 600 000 руски рубли, което е около 4,4 % от брутния вътрешен продукт за същия период.
Факт.
НО, там нещата с сгофнясват прогресивно и необратимо... Америка, със сичките му там, мечти, дриймове и прочее, ДАЛЕЧ не е това, което беше... Това имам в/на предвит..
Богатите???
Та като оставим руските олигарси, ти как мислиш - Колко от тези прескачащи стената мексиканци, плуващи по 200 в гумена лодка африканци и ходещи боси и голи с деца на ръце бежанци от Сирия са богати?????????
И НИ ЕДИН да избяга в армения, киргизтан, туркменистан, раша??? Що така бе миме?
И е показателно КЪДЕ искат да го живеят всички хора по света.
Факт.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Сигурно.
Ама човек живее ЕДИН живот коле....И то НЕ дълъг.
И е показателно КЪДЕ искат да го живеят всички хора по света.
От самите руснаци, през мексиканците, та до емигрантите от Африка, които, кой знае защо не се тълпят да емигрират в раша, сирия, венецуела....или северна корея.
Бюст-паметник, представящ президента на Русия Владимир Путин като римския император Нерон, е открит в село Агалатово, на 20 км от Санкт Петербург, съобщи Би Би Си.
И какво като някакъв селянин си направил паметник на Путин в двора? Ако иска ще си направи паметник и на к..ра. Негова си работа.
А и от къде знаеш че е наподобен точно Нерон? Щото ти го казва американската тролска централа "Дневник" ли? Може да наподобява всеки римски император, ама троловете веднага Нерон та Нерон.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар