IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
    Следващият пост да не се чете от дами и от лица до 18 години.

Който иска може да прочете и да види или чуе какви тоалетни ползват някои хора в някои райони на Русия. През март 2015г. руски медии съобщиха, че жител на Мурманск, Русия загинал след като отишъл до тоалетната. Какво точно е станало може да се прочете и види в линковете.
    http://www.youtube.com/watch?v=vm5JMAPRYvE
    http://flashnord.com/news/zhitel-mur...onul-v-tualete
    http://severpost.ru/read/23268
    Производството на леки автомобили в Русия през април 2015г. е намаляло спрямо април 2014г. с 21,9 %.
    Производството на леки автомобили в Русия през първите 4 месеца на 2015г. е намаляло с 20,5 % спрямо първите 4 месеца на 2014г.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1059817144
      Между другото съм ви дал прогноза, че 2020г. извън територията на днешна БГ ще живеят повече българи, отколкото в нея.
      Това не е прогноза!
      А цел!
      Само че на тия "цели" им викат конспирации!
      И трябва да се уточни, какво е българин, щото то по една друга логика, половин Гърция са си българи!
      Половин Охайо са българи!
      Една четвърт от Аризона са българи!....................
      Има и български кубинци!

А като гледаш турски сериал, полвината от артистите са нашенци също!

Коментар

• Ако аз като мениджър кажа, че 25 години цепя последното място от 56 държави в Юръп и не мога да изпреваря нито една дори за една година - щях веднага да си метна оставката и то на 6 месец.

Смешното става БВП на Германия нараснал с 1% и на БГ нараснал с 1.2%.

Въх .... ( добре, че не знаем математика и да смятаме ) - ами, че тя разлика се увеличава при тия обеми.

Ние не догонваме, а тотално изоставаме и всичко това бодряшки се представя като "успех" от челия Винету с хеликоптерите и оня морук Чобанина и да не изреждам назад до 1990г.

Ма, браус, ве ..! Откриха нова "математека" - колко сме добре.

Коментар

• Между другото съм ви дал прогноза, че 2020г. извън територията на днешна БГ ще живеят повече българи, отколкото в нея.

Четете Хъшове и си спомняйте как е било преди Априлското въстание.

П.П. Сефте виждам малоумници, които от 25 години при равен старт и БГ Империя се води най-бедната и скъсана държава в Юръп - да го изкарват като феноменален управленски "успех".

Явно от 56 държави - само тия тук живеят на Марс/Юпитер и так далее ....

25 години?

Че тя Македония има по-висок стандарт от нас, а да не говорим за Сърбия, която беше във война над 10 години.
          -------------------------------------------------

Тия без война изтребиха БГ империя, но били незаменими. Прегледайте си статистика от войните и ще видите, че там жертвите са в пъти по-малко, отколкото сега.

Но сте тъпи и се делите и затова ви плющят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
            Знам, че единствения ти източник е гуглето, не се мотай да ми обЕсняваш
            Ще ти я прятя по ЕКОНТ, белким мирнеш в слепотата.
            Тук ще подкрепя Лорда - рядко начетен индивид за БГ.

Жалко, че директивата е - да се сеят картофи.

П.П. След 5 години ще ви се появят първите профи мениджъри и малко след това лидършийпа.

Дотогава тия с Винету до униформата за сАветската армия, през етническата турска партия и през хамстерите Воленчо къде се наевал с изборните кинти и Барек Кондома трябва да са по затворите.

Не го ли направите до 20 години БГ изчезва и ще живее извън днешните си граници. Само, че тогава сте го водили Османско робство. Същото е в момента.

Виждал съм олигофрени, но тия надминаха очакванията ми.
            Last edited by marandi; 21.05.2015, 01:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Че то няма такава книга на български - или поне гугъл не я намира - пък всъщност и на руски не намирам
              Знам, че единствения ти източник е гуглето, не се мотай да ми обЕсняваш
              Ще ти я прятя по ЕКОНТ, белким мирнеш в слепотата.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                хахаха........

Не виждам нищо да коментираш по въпроса с поредния си авто гол:

От тъпото ти твърдение че щом Екатерина Велика императрица на Русия има Немски корени значи всички Руснаци според теб са немци то следователно и с БГ трябва да е така щото и на нас са ни назначили немски монарх

Та моля коментирай горното си твърдение и причинно следствената връзка с БГ и немския ни произход , краставиците знаем че са зеленчук с 90 % вода ......нема нужда да ни го обясняваш
                Кой свали Батенберг, бре пезевенк с пезевенк, а това е вожда, който направи Съединението?

Ти си много зле по хистори да'е ....

П.П. Ако твоите монголи не бяха против Съединението на БГ империя - нямаше да свалят Батенберг и да докарат Фердинанд. Тоест немска Монголия маха независим монарх и слага немски такъв.

И ти сега ми борчееш насреща колко си фрост да'е ...?!

Сложно ли се изразявам?

П.П. Запей за Катюша, Моркуфф ... запей! обичам да я слушам тази песен
                Last edited by marandi; 21.05.2015, 01:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  ---------------------------------------

Батко ти Маранди недей да го учиш на хистори, че ще падаш само по гръб
                  хахаха........

Не виждам нищо да коментираш по въпроса с поредния си авто гол:

От тъпото ти твърдение че щом Екатерина Велика императрица на Русия има Немски корени значи всички Руснаци според теб са немци то следователно и с БГ трябва да е така щото и на нас са ни назначили немски монарх

Та моля коментирай горното си твърдение и причинно следствената връзка с БГ и немския ни произход , краставиците знаем че са зеленчук с 90 % вода ......нема нужда да ни го обясняваш
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Пак си се нашмъркал , ако приложим същата теза за БГ и ние имаме немско царче ...значи и ние сме немци

Дас ис фантастиш, Вундебаххх !!!!

Сега лягам утре ша те припитвам на немски
                    Сакс Кобургите са били пълни скъсани въшки и женят едната си дъщеря в Монголия, за да вземат левас и да се лансират после в Ингланд.

След това успяват да се курдисат в Белгия. И така половин Юръп пада под тяхно влияние, а щерката е пратена за пари на изток ( най-древната фрофесия ).
                    ---------------------------------------

Батко ти Маранди недей да го учиш на хистори, че ще падаш само по гръб

Коментар

Мал-шанс, че те падат под Монголско робство, ние падаме малко след това под Османско и през 17 век дебелата Меркел успява да смени династия БГ при Годунов с немска.

Оттам насетне сте ми смешни да ми говорите за рушнаци и братя. Те са немци, бре идиотен. Даже вожда Улянов тоже немец. Да не говорим за лилипута от Дрезден - Путьо какъв е ( немско протеже ).

П.П. И какво се получава - плюете Германия, а хвалите Монголия, където също е Германия.

Много сте зле
                      Пак си се нашмъркал , ако приложим същата теза за БГ и ние имаме немско царче ...значи и ние сме немци

Дас ис фантастиш, Вундебаххх !!!!

Сега лягам утре ша те припитвам на немски

Коментар

Моркуфф, слушай ме фнимателно, защото няма да повтарям.

Дълг се смята: държавен ( публичен ) + фирмен + частен + дефицит = дълг
                        Както и да ги сметнеш пропорциите, имаме в пъти по -голяма задлъжнялост на западните държави които които са дадени за сравнение. Това ще го обориш ли по същество?

Общо взето както винаги някои ти казва че ябълките в Русия са на цена 2 рубли а ти веднага контрираш че Краставиците в САЩ са зелени и имат 90% вода в тях .....

Коментар

• БГ империя губим колонията си днешна Раша малко след пристигането на Иван Асен II.

Понеже учите глупости в БГ по читанките, фактите са, че Манастър ( този уж дето бил убил Калоян ), това е най-високия пост заеман от чужденец в БГ империя - главнокомандващ на цялата армия.

Та, когато уж убил Калоян пред Солун - Манастър веднага се изстрелва в Търново и отвежда децата на Асен първо отвъд Дунава при куманите, а после в Галическото княжество.
                          ----------------------------------

Там ги хранят и поят докато станат пълнолетни и Иван Асен 2 пристига в Търново да си иска престола от Борил.

Това Галическо княжество ще стане после урода Россия, който гледаме днес.
                          -----------------------------------

Мал-шанс, че те падат под Монголско робство, ние падаме малко след това под Османско и през 17 век дебелата Меркел успява да смени династия БГ при Годунов с немска.

Оттам насетне сте ми смешни да ми говорите за рушнаци и братя. Те са немци, бре идиотен. Даже вожда Улянов тоже немец. Да не говорим за лилипута от Дрезден - Путьо какъв е ( немско протеже ).

П.П. И какво се получава - плюете Германия, а хвалите Монголия, където също е Германия.

Много сте зле

Коментар

Абе маранди виж само ква глупост си написъл за пореден път

И кои пети публичен дълг в Русия е гръмнал че скоро ша стане всеки трети......даи да ги видим тези поне една пета от публичните институции в Русия , било то общини, министрества и ведомства , дет са фалирали и не са си върнали дълговете и то външните дългове !

Толкова си омесил понятията че нищо не се разбира от тезата ти ......освен традиционната ти теза че не си съгласен щото нищо в Русия не може да е добро.....
                            Моркуфф, слушай ме фнимателно, защото няма да повтарям.

Дълг се смята: държавен ( публичен ) + фирмен + частен + дефицит = дълг

В момента местят от графа държавен дълг към фирмен ( ама Гъзпром е частна компания, колкото аз съм елена Рудолф ) и сапунисват отчетите. А, останалото го местят към държ. дефицит, но то пак е дълг - само, че с печатница в руплей.

Всеки пети частен дълг гърми в момента с тенденция за всеки трети. Безработица, 'орицата си губят работните места и не им плащат редовно.
                            -----------------------------------------

Сега ориентира ли се? Демек населението ще пукне от глад и без медицинска помощ, но на хартия "държавния" дълг бил 2.5% от БВП ( смигам )

Железни са и мрат като мухи, но там кога им е пукало за крепостниците в последните 100 години?

Коментар

Фрублем при обаче става, че никой не смята само държ. дълг, а добавя публичния дълг. А в Монголия всеки петас кредит вече гърми с тенденция до няколко месеца да стане всеки третас.
                              Абе маранди виж само ква глупост си написъл за пореден път

И кои пети публичен дълг в Русия е гръмнал че скоро ша стане всеки трети......даи да ги видим тези поне една пета от публичните институции в Русия , било то общини, министрества и ведомства , дет са фалирали и не са си върнали дълговете и то външните дългове !

Толкова си омесил понятията че нищо не се разбира от тезата ти ......освен традиционната ти теза че не си съгласен щото нищо в Русия не може да е добро.....

Коментар

• Очаквайте и наш чехльо скоро да смени плочата.

Коментар

Working...
                                X