IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А тия дни започчнаха да строят ограда и ров от руската страна на границата... май видяха дебелия и ше се кротнат...

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
      Как така няма да направят глупост?
      Ми не правят, кротнаха се. Почнаха да намаляват напрежението около източна украйна. Единна Русия почна да губи избори. Предполагам, че и на руснаците в русия взе да им нагоре от простотиите на Путин и той реши да го играе по спокойно, без хиперактивните простотии дето ги правеше миналата година.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Към момента закрепиха положението. Ако не направят някаква глупост могат д аси кютат така доста дълго.
        Как така няма да направят глупост?

Коментар

• В России выпустили ноутбук весом 10 кг, который работает всего час

http://techno.bigmir.net/technology/...aet-vsego-chas

Коментар

• Семён Слепаков: В моей стране все есть

И тази е добра...

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
              аз им давам 6 месеца
              Към момента закрепиха положението. Ако не направят някаква глупост могат д аси кютат така доста дълго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                И един поздрав за всички фенове на евразийската кочинка на Путлер

Купи говно

Купи говно и поддержи Россию.

Купи говно, ведь ты же патриот.

Купи говно и поступи красиво.

Купи говно - толкни страну вперёд.

Подари своей девушке на день рождения

Не серёжки от Тиффани, а говно,

Ну а чтобы повысить ей настроение,

Пригласи на российскую ленту в кино.

Отдыхай не в Италии, а в Анапе,
                (плохо отдыхай)

Надевай не Армани, а просто штаны
                (сшитые в Твери)

Подари холодильник маме и папе
                (весом в десять тонн)

И наполни продуктами нашей страны!
                (и звони в ноль-три)

Поддержи отечественного производителя...

Коментар

Хахаха - ма айде де тва с фалита на Русия трябва да се поускори малко.
                  аз им давам 6 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    брей да му се не види, най големио русофоб на форумо, дето вместо възглавница ползва братя карамазови в оригинал... тцъ, тцъ, тцъ

Момчета следете ситуацията в ПМР, там живеят над 200 000 души с руски паспорти... Май ще има вежливи шамари.

Един поздрав за приятна вечер от мен
                    Николай Емелин - Рукава (Бывало хуже)
                    https://www.youtube.com/watch?v=-qmqPByZFiw
                    Хахаха - ма айде де тва с фалита на Русия трябва да се поускори малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      И един поздрав за всички фенове на евразийската кочинка на Путлер

Купи говно

Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                        Важно е качеството а не количеството. Аз може да съм прочел една книга през живота си, ама пак не мисля да си губя времето със сборните съчинения на Тодор Живков и историята на КПССС в 150 тома
                        брей да му се не види, най големио русофоб на форумо, дето вместо възглавница ползва братя карамазови в оригинал... тцъ, тцъ, тцъ

Момчета следете ситуацията в ПМР, там живеят над 200 000 души с руски паспорти... Май ще има вежливи шамари.

Николай Емелин - Рукава (Бывало хуже)
                        https://www.youtube.com/watch?v=-qmqPByZFiw

Коментар

Ма ти много неща не знаеш - не може човек все да се съобразява с твоето ниво. Опитвам се, стремя се да бъда съпричастен, ама е трудно, движение чак на такава ниска предавка трудно подържам дълго време
                          а на задна предавка по-добре ли е, вий там с модерните ценности

Коментар

Смятай значи след шест месеца американските компютри ще са двойно по-бързи от сегашните модели. След шест месеца руския ЕлБРУС ще продължава да става само за тухла за подпиране на уазката да не тръгне по хълма
                            колко найки са хамеррикански маратонки, толкова има и хамерикански компютри... тия дни обяснявах на един младеж от поколението ори-мели-яж, че мечтаното порше е повечето време процес, отколкото факт... ма нищо не влиза в тия днешните тикви

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Бойко нали ви беше забранил да използвате думата ще.Не знаех че има американски компютри но щом казваш.......
                              Ма ти много неща не знаеш - не може човек все да се съобразява с твоето ниво. Опитвам се, стремя се да бъда съпричастен, ама е трудно, движение чак на такава ниска предавка трудно подържам дълго време

Коментар

Смятай значи след шест месеца американските компютри ще са двойно по-бързи от сегашните модели. След шест месеца руския ЕлБРУС ще продължава да става само за тухла за подпиране на уазката да не тръгне по хълма
                                Бойко нали ви беше забранил да използвате думата ще.Не знаех че има американски компютри но щом казваш.......

Коментар

Working...
                                X