А тия дни започчнаха да строят ограда и ров от руската страна на границата... май видяха дебелия и ше се кротнат...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеКак така няма да направят глупост?Предполагам, че и на руснаците в русия взе да им нагоре от простотиите на Путин и той реши да го играе по спокойно, без хиперактивните простотии дето ги правеше миналата година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКъм момента закрепиха положението. Ако не направят някаква глупост могат д аси кютат така доста дълго.
Коментар
-
В России выпустили ноутбук весом 10 кг, который работает всего час
http://techno.bigmir.net/technology/...aet-vsego-chas
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеаз им давам 6 месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
Купи говно и поддержи Россию.
Купи говно, ведь ты же патриот.
Купи говно и поступи красиво.
Купи говно - толкни страну вперёд.
Подари своей девушке на день рождения
Не серёжки от Тиффани, а говно,
Ну а чтобы повысить ей настроение,
Пригласи на российскую ленту в кино.
Отдыхай не в Италии, а в Анапе,
(плохо отдыхай)
Надевай не Армани, а просто штаны
(сшитые в Твери)
Подари холодильник маме и папе
(весом в десять тонн)
И наполни продуктами нашей страны!
(и звони в ноль-три)
Поддержи отечественного производителя...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха - ма айде де тва с фалита на Русия трябва да се поускори малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениебрей да му се не види, най големио русофоб на форумо, дето вместо възглавница ползва братя карамазови в оригинал... тцъ, тцъ, тцъ
Момчета следете ситуацията в ПМР, там живеят над 200 000 души с руски паспорти... Май ще има вежливи шамари.
Един поздрав за приятна вечер от мен
Николай Емелин - Рукава (Бывало хуже)
https://www.youtube.com/watch?v=-qmqPByZFiw
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЕдин поздрав за приятна вечер от мен
Купи говно
Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesieВажно е качеството а не количеството. Аз може да съм прочел една книга през живота си, ама пак не мисля да си губя времето със сборните съчинения на Тодор Живков и историята на КПССС в 150 тома
Момчета следете ситуацията в ПМР, там живеят над 200 000 души с руски паспорти... Май ще има вежливи шамари.
Един поздрав за приятна вечер от мен
Николай Емелин - Рукава (Бывало хуже)
https://www.youtube.com/watch?v=-qmqPByZFiw
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМа ти много неща не знаеш - не може човек все да се съобразява с твоето ниво. Опитвам се, стремя се да бъда съпричастен, ама е трудно, движение чак на такава ниска предавка трудно подържам дълго време
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСмятай значи след шест месеца американските компютри ще са двойно по-бързи от сегашните модели. След шест месеца руския ЕлБРУС ще продължава да става само за тухла за подпиране на уазката да не тръгне по хълма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБойко нали ви беше забранил да използвате думата ще.Не знаех че има американски компютри но щом казваш.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСмятай значи след шест месеца американските компютри ще са двойно по-бързи от сегашните модели. След шест месеца руския ЕлБРУС ще продължава да става само за тухла за подпиране на уазката да не тръгне по хълма
Коментар
Коментар