IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Това е безподобна ГЛУПОСТ!
    Абсолютна.
    Дори техниката НЗ (неприкосновен запас), само за мобилизация не беше на 25-30 години. На толкова беше НАЙ-СТАРАТА техника, която сме имали на въоръжение, изключая известно количество танкове Т-34, които бяха по-старички, ама те бяха дълбок запас.

Я кажи танковете Т-72, които бяха на въоръжение в бригадите в Горна баня и Айтос на колко години бяха? На 7-8.
    Ами 122 милиметровите самоходни артилерийски установки "Гвоздика" на колко години бяха? И те на толкова. Имаше ги във всяка мотострелкова дивизия.
    Ами системите за залпов огън БМ-21 "Град" на колко бяха? Имаше ги във всяка мсд.
    Аз лично през 1984 съм разтоварвал един ешелон с чисто нови БМ-21. Получихме ги от СССР и формирахме реактивна бригада. Знаеш ли каква сила са 72 бр реактивни установки БМ-21? За 30 секунди могат да изстрелят залп от 1440 снаряда на разстояние повече от 30 километра.

Ами МиГ-23, МиГ-29 и Су-24, които бяха на въоръжение на колко години бяха бе мутьо?

Че 5-10 години във военната техника се смята за модерно бе!
    Американските танкове М1-"Абрамс" е на въоръжение от 80та година бе. Да не е остарял?
    Ти си бил толкоз военен, колкото аз съм земеделец. Затуй са те изгонили от армията.
    Ти можеш ли да четеш, кашик вмирисан?
    Средна възраст говори ли ти нещо.. Средна възраст.
    Кво ми изброяваш тъпотии.
    Най-старата техника, беше на 40 години. Най-новата, на 10.
    Да, не съм бил твоя тип военен, да нося папката на ЗКПЧто.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
      Лошо ми се струва. И от преди НАТО ми се струва лошо. Даже и през 80те не ми харесваше. Средната възраст на техниката през 89та беше 25-30 години.

По-добре в ЕС и НАТО, отколкото със съдбата на Украйна.

Самостоятелен вариант може и да има, но с комунитсите в момента начело - съдбата на Украйна.
      Това е безподобна ГЛУПОСТ!
      Абсолютна.
      Дори техниката НЗ (неприкосновен запас), само за мобилизация не беше на 25-30 години. На толкова беше НАЙ-СТАРАТА техника, която сме имали на въоръжение, изключая известно количество танкове Т-34, които бяха по-старички, ама те бяха дълбок запас.

Я кажи танковете Т-72, които бяха на въоръжение в бригадите в Горна баня и Айтос на колко години бяха? На 7-8.
      Ами 122 милиметровите самоходни артилерийски установки "Гвоздика" на колко години бяха? И те на толкова. Имаше ги във всяка мотострелкова дивизия.
      Ами системите за залпов огън БМ-21 "Град" на колко бяха? Имаше ги във всяка мсд.
      Аз лично през 1984 съм разтоварвал един ешелон с чисто нови БМ-21. Получихме ги от СССР и формирахме реактивна бригада. Знаеш ли каква сила са 72 бр реактивни установки БМ-21? За 30 секунди могат да изстрелят залп от 1440 снаряда на разстояние повече от 30 километра.

Ами МиГ-23, МиГ-29 и Су-24, които бяха на въоръжение на колко години бяха бе мутьо?

Че 5-10 години във военната техника се смята за модерно бе!
      Американските танкове М1-"Абрамс" е на въоръжение от 80та година бе. Да не е остарял?
      Ти си бил толкоз военен, колкото аз съм земеделец. Затуй са те изгонили от армията.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        А поради що са свързани ЕС и НАТО ?
        Каква е връзката ?

В Украйна се случи платен от Америка държавен преврат, довел на власт шайка чуждестранни крадци, държани на власт от силоваци ... Не всички се съгласиха да пълзят пред ония с топорите и брадвите... Стана най-лошото - гражданска война.
        Украйна загуби Крим и Донбасс. Толкова.

комунистите НЯМАТ НИЩО ОБЩО със станалото...
        Украйна беше употребена и изоставена от щатите. Подобно на Грузия.
        Абе, Саакашвили, кво прави сега това грузинско патриотче ???
        Пак ти съобщавам, че Украйна бе използвана, за създаване на буферна зона на Русия, по тертипа на други буферни зони. Резултата е налице. Гротескните ЛНР и ДНР. Причината са неоснователните страхове на Путин. Никой не е тръгнал, да го напада, завоюва и така тнататък. За тая параноя загина сума ти народ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          От "как е у НАТО", България е защитавана от най-силната армия в световната история.
          Точка.
          Е за ТВА спа спокойно...
          за ТВА !!
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

...
            По-добре в ЕС и НАТО,
            А поради що са свързани ЕС и НАТО ?
            Каква е връзката ?

Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
            отколкото със съдбата на Украйна.
            В Украйна се случи платен от Америка държавен преврат, довел на власт шайка чуждестранни крадци, държани на власт от силоваци ... Не всички се съгласиха да пълзят пред ония с топорите и брадвите... Стана най-лошото - гражданска война.
            Украйна загуби Крим и Донбасс. Толкова.

Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
            Самостоятелен вариант може и да има, но с комунитсите в момента начело - съдбата на Украйна.
            комунистите НЯМАТ НИЩО ОБЩО със станалото...
            Украйна беше употребена и изоставена от щатите. Подобно на Грузия.
            Абе, Саакашвили, кво прави сега това грузинско патриотче ???
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• От "как е у НАТО", България е защитавана от най-силната армия в световната история.
              Точка.

Коментар

дааа...
                освен от лудия, Ви пази от ядрените ракети на Иран, както и от злите планове на Ким Чен Ън...
                Да не забрааме и подлеца Мадуро, дето дебне в засада ...
                ...
                България, от как е у НАТО, как ти се струва, по отношение качеството и количеството на Българската Армия ?
                Лошо ми се струва. И от преди НАТО ми се струва лошо. Даже и през 80те не ми харесваше. Средната възраст на техниката през 89та беше 25-30 години.

По-добре в ЕС и НАТО, отколкото със съдбата на Украйна.

Коментар

Като приключи диктатурата на ядерная сила, НАТО ще преосмисли, сега си има задача, да ни пази от Лудия.
                  дааа...
                  освен от лудия, Ви пази от ядрените ракети на Иран, както и от злите планове на Ким Чен Ън...
                  Да не забрааме и подлеца Мадуро, дето дебне в засада ...
                  ...
                  България, от как е у НАТО, как ти се струва, по отношение качеството и количеството на Българската Армия ?

Коментар

• А защо да не мръдне?

Някой да е натикал там, друг насила..., както във Варшавския договор?

Всяка страна е СВОБОДНА да избира към коя организация да се присъедини.

Това, че няма наплив от записващи се в североазиатският съюз, не е причина, той да напада по-малките си съседи, щото "не искат да си играят с него".

Коментар

Абсолютни параноици са тия комунистите...
                      Инак, от кък се разпадна варшафскее договор, НАТО не е мръднало ...
                      ... За какво съществува НАТО е съвсем друга вЪпрос...
                      Ама той е с повишена трудност.
                      Като приключи диктатурата на ядерная сила, НАТО ще преосмисли, сега си има задача, да ни пази от Лудия.

Коментар

.. параноя от НАТО.
                        Абсолютни параноици са тия комунистите...
                        Инак, от кък се разпадна варшафскее договор, НАТО не е мръднало ...
                        ... За какво съществува НАТО е съвсем друга вЪпрос...
                        Ама той е с повишена трудност.

Коментар

Абсолютно съм съгласен.
                          100 праценти !!!
                          Само че, адресата на описанието горе е ДРУГ...
                          Е добре де, аз адресирах бобан...,но и към гигоу, пешу и другите мога да го адресирам.
                          Радвам се, че най-сетне си осъзнал истината и вече си на правилната позиция.

Коментар

Абсолютно съм съгласен.
                            100 праценти !!!
                            Не е друг! Другия адрес не прави буферни държави-зони, защото има параноя от НАТО.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              Защото на тях не им трябва ПЪЛНОМАЩАБНА ВОЙНА в която ще изгорят.
                              На тях им трябват ТЕРОРИСТИ, които да дестабилизират тези територии, за да не станат нормални прозападно ориентирани страни. Анадъммо?
                              Абсолютно съм съгласен.
                              100 праценти !!!

Коментар

• Довечера стартира турският сериал "С Русия в сърцето", да не забравите да го гледате...

Коментар

Working...
                                X