IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гичо, кой ти каза, че рускоезичните нямат граждански права, напротив имат - ако са получили паспорт след строг изпит за владеене на националния език и са доказали, че са изоставили ватните "ценности", респективно са се приобщили към националнитъе такива... Ако не са положили тези елементарни усилия няма как да търсят приобщаване към съответната държава и съответни права...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      А ти юристе какво знаеш за хитлер югенд, същите ценности- ами те ценностите са универсални- не кради не лъжи и други такива
      не кради, не лъжи ... началството. това са нацистките и нашистките ценности. чинопочитание и безкритичност към вишестоящия, арогантност към низшестоящия, презрение и експлоатация на всеки "чужд".
      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• А бе дерьмократите, я кажете защо рускоезичните граждани в прибалтийските държави нямат граждански права? А? Нямат право да гласуват!!!
        ЗАЩО руснаците в Естония са лишени от глас? И в Литва.ЗАЩО???
        Щом Америка има право да напада независими държави, под предлог защита на гражданските и демократичните права, защо Русия да няма право да защити руснаците?
        Още повече че Америка го прави без да защитава американци.
        Опомнете се! Тази омраза, която американските тролове сеете в обществото да не ви излезе солена.

Заради шибаните курви от "Пуси райът" охулихте Путин, Русия и Руската православна църква. Защо бе?
        Заради някакъв измислен проблем с педерасите охулихте Русия, Путин и се опитахте да провалите зимната олимпиада в Сочи. Защо бе?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Много правилно си ги определил като Путлер югенд, а ако отвориш програмните документи на оригинала - Хитлер югенд, ще откриеш същите ценности, а най-вероятно и директни заемки от там в документа на Путлер югенд....
          А ти юристе какво знаеш за хитлер югенд, същите ценности- ами те ценностите са универсални- не кради не лъжи и други такива

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
            Мога много готино да те осъдя за клевета с едни други грошове..

Не моеш ми извадиш грам допирна точка с когото и да било плащач на тролове.

Пиша тук от 8 години, защото изкарвам пари от търговия. Запознат си. Колкото аз съм платен трол, толкова и ти. Айде със здраве!
            нали беше индустриалец, откога стана търговец

Коментар

• От хиляди руски майки само една ли се обажда за трупа на загиналия си в Украйна син ...
              Мать убитого на Донбассе российского солдата отказалась молчать и показала документы (фото)
              Yeah

Коментар

Там, където служих аз за определен период и не само там, имаше Опел Блиц производство 35та година.
                Имаше руски станции от 46та.
                Ти си прави средна възраст, нали си командващ на математически войски.
                Я кажи колко прави, като от 89 извадиш 30? Четирсе ли?
                А бе как са ти дали диплома бе? Да та върнат в първи клас трябва.

Аз Опел Блиц не съм виждал, а съм бил ревизор по техниката в поделения в Русе, Свищов, Пловдив, София...
                И съм приемал техника от различни поделения: Ямбол, Благоевград, Симитли, Кресна....и ... не ги помня вече ама Опел Блиц не съм виждал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                  Камаради, от докладите на двете страни личи, че офанзивата срещу Маринка ще генерира доста руски "държавни тайни".

Как ви харесва практиката руски войници да бъдат пращани доброзорно да мрат в Украйна, а после да бъдат връщани у дома в запечатани ковчези - без признание за службата им, без право да се пита и говори къде са били и какво се е случило с тях? Без право на семейства им да търсят обезщетение.

Осиротелите майки и съпруги няма да спрат да питат, друзя, а причините да питат - тъй наречените "държавни тайни" - се трупат ли трупат.
                  Марков ще ти обясни всичко. Той знае!

Коментар

• Камаради, от докладите на двете страни личи, че офанзивата срещу Маринка ще генерира доста руски "държавни тайни".

Как ви харесва практиката руски войници да бъдат пращани доброзорно да мрат в Украйна, а после да бъдат връщани у дома в запечатани ковчези - без признание за службата им, без право да се пита и говори къде са били и какво се е случило с тях? Без право на семейства им да търсят обезщетение.

Осиротелите майки и съпруги няма да спрат да питат, друзя, а причините да питат - тъй наречените "държавни тайни" - се трупат ли трупат. Колкото повече нараства бройката на семейства със загинали, толкова по-трудно ще бъде да се заглушават въпросите им с репресии и тормоз.

Last edited by Pavlik Morozov; 03.06.2015, 17:02.
                    "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      Проучване на аналитичния център "Левада" показва, че само 20% от руснаците са готови на икономическа саможертва, за да продължи кампанията срещу Киев, допълни Василев.
                      Е това е проблемът на овчите поданици на диктаторските държави - че са хора, които са свикнали нешата около тях да се случват сами, а не с тяхно дейно участие. Искате ли Крим? Да. Ще се борите ли за него? Не. Искате ли да поддържаме Новорассия? Да. Готови ли сте да платите за това? Не. Искате ли руски доброволци в Донецк? Да. Бихте ли пуснали дете или близък човек да се бие? Не.

Лежат горките и все чакат някой да ги оправи, и от тях да иска само едно - да го хвалят неуморно и да са му верни.
                      Last edited by Pavlik Morozov; 03.06.2015, 16:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Опитай пак.
                        Колчо ама той е новия бе, от вашите,
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Състоянието на руската икономика е много лошо, съобщи бившият български посланик в Москва Илиян Василев, позовавайки се на данни от преди две седмици. В предаването Денят Он Ер той допълни, че за април месец има срив на потреблението с над 4%.

Положението в регионите е още по-зле от гледна точка на дефицитите, които не се подкрепят от субсидии от централния бюджет, коментира още Василев.

"Само един пример, който ще бъде доста интересен - има един район, който беше обект на мои особени симпатии, интереси и уважение. Това бяха Сибир и един от най-известните негови окръзи Ханти-Мансийският автономен окръг - това е центърът, най-големият добиващ район на нефт - той винаги е бил в излишък. Любим ми е защото Сибир е бъдещето на Русия. Той е най-интересната част на Русия. Този район, който винаги е бил на излишък, в момента е на дотация. Това е района, който добива над 200 и няколко милиона тона нефт." - отбеляза Василев.

Проучване на аналитичния център "Левада" показва, че само 20% от руснаците са готови на икономическа саможертва, за да продължи кампанията срещу Киев, допълни Василев.

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/denqt-on-air/2...sho-sastoyanie
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            То се вижда кой е двойкаджията тротинетко.
                            Аз като смятам с калкулатора и от 89 като извадя 30 се получава 59. Ти как вадиш 40 и пак получаваш 59????
                            Там, където служих аз за определен период и не само там, имаше Опел Блиц производство 35та година.
                            Имаше руски станции от 46та.
                            Ти си прави средна възраст, нали си командващ на математически войски.

Коментар

Ти да не си служил в математически войски на длъжност двойкаджия??
                              89 минус 40 /както аз твърдя/ е равно на точно

"Прага V3-S" производство 1959
                              и
                              ЗиЛ-151 от 1958г
                              То се вижда кой е двойкаджията тротинетко.
                              Аз като смятам с калкулатора и от 89 като извадя 30 се получава 59. Ти как вадиш 40 и пак получаваш 59????

Коментар

• Таваришчи, защо не ходите на почивка в Крим? Заради предателските ви предпочитания към чуждестранни вражески дестинации кримската министърка на туризма е на път да загуби поста си.

Айде бе другаре, оти ги ручахме жабетата, и оти квичахме крьимнаш, като сега не щем да идем до там.

Коментар

Working...
                                X