IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
    Ех, друзя, докъде я докарахме с тия санкции, от които на Путлер и сие уж не им пука, даже много им харесват - приближен на Путлер от черния списък на ЕС се престорил на болен, за да влезе в България
    Би ли дал линка на Билд , да проверим , дали на лъжеш...несъзнателно , бързайки с горещата новина.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Специално за павлик

как ни виждат руснаците, за съжаление и аз виждам това. Ти какво виждаш не знам
      Аз виждам над 350 хиляди имота купени от руснаци в България, и стотици хиляди руснаци, които избират живота в България пред живота в СССРусия.

Също така виждам милиони българи, които се чудят дали да живеят в България или в друга страна от ЕС, но дори не помислят за жизн в обетованата рублофилска земя на североизток и ще ти трябва наган и нагайка, за да ги откараш там.
      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
        А ти какво по специално искаш да ни кажеш цитирайки тая статия ?
        ъъъ, аз ли
        що не питаш живагото по-долу ...

Иначе бих повторила един от коментарите:

Българин - 22.06.2015 г. 16:52:08
        Радвайте се, българи, най-големият враг на България - гнусната азиатска 5еруска /бел. моя / федерация, е пред разпад!
        Yeah

Коментар

• Ех, друзя, докъде я докарахме с тия санкции, от които на Путлер и сие уж не им пука, даже много им харесват - приближен на Путлер от черния списък на ЕС се престорил на болен, за да влезе в България
          Един от приближените на руския президент Владимир Путин решил да се престори на болен, за да влезе в България, пише немското издание "Билд". Разрешение за пътуването било издадено "от хуманни съображения", като министерството на външните работи на Германия потвърждава, че има подобни изключения.

В крайна сметка Федералната разузнавателна служба на Германия (BND) установила, че руснакът само е "симулирал симптомите на заболяването" и е провел по време на пътуването делови преговори. Министерството на външните работи на България и службата на федералния канцлер на Германия отказват коментар, пише "Билд".
          "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• А ти какво по специално искаш да ни кажеш цитирайки тая статия ?

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
              преструвки
              Андро Райчев използва думата "переструвка" ..... от "перестройка"!Надявам се,че интелигентно ще направиш паралел за да се убедиш,че е прав!
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Нормално е капиталът да бяга ми звучи като гроздето е кисело
                Специално за павлик

https://www.youtube.com/watch?t=27&v=wS2BQsFMn6Q

как ни виждат руснаците, за съжаление и аз виждам това. Ти какво виждаш не знам

Коментар

• Руският ядрен шантаж - рискове и преструвки
                  Yeah

Коментар

• Ядрената система "Мъртва ръка"- оръжието на гарантираното възмездие

Коментар

Разбирам повече руски от 90% от "русофилите" в България, а статията ти изобщо не я четох

Кой и какъв е бил Павлик Морозов грам не ме интересува, важен е символът, в който е превърнат.
                      А как си избра името тогава, или и ти като хаирсъза ще кажеш дадоха ми го.
                      Защото аз написах какво искам и заявката беше удовлетворена. Няма друг павлик, няма друг хаирсъзов, няма друг марио- и на всичките отговорите са ами такова ми дадоха- на опашка ли чакахте, как стана

Коментар

По много начини може да проверим кой мисли и кой плюе опорни точки. Отвори примерно Капитал 100 и виж колко от най-големите фирми се контролират от путинославни олигарси - бивши номенклатурчици и ченгета.

Погледни и мненията на мнозинството от партиите ни по теми свързани с Русия, както и миналото на депутатите им - пълно е с ченгета, наследствени червени велможи, напористи комсомолци, милиционери, а за Русия се говори като за умрял - или хубаво, или нищо, и най-ярък пример за това е оглушителното мълчание на уж европейски гражданин номер едно - Тиквата, който остава сляп и ням за хибридната война, която Путлер води срещу България - с медии, с монополи, с подкупи, с марионетни партии и с платени агенти.
                        Нещо предпочитам да се съди по делата- дори и в библията пише по делата ще ги познаете, така че остави ги какво говорят партиите. Мога да ти кажа , познавам се с един от депутатите на вмро, та той преди известно време ме убеждаваше как Бг може да стане световна сила и отново да се върнем на 3 морета. Сега гласа му не се чува в парламента, но иначе голям го вади.
                        Както и да е аз ти казах- тиквата спря 3 руски проекта и ти ми обясняваш че бил руски агент- ами не знам с коя част от тялото си да се смея

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Чуждестранните инвестиции в Русия са били над 450 млрд долара.....( на мен ми се виждат огромни числа...)
                          Напълно е нормално да "изтичат" тез 6 млрд...
                          Инвеститорите и те 'ляб ядат...Не само пасти....
                          Нормално е капиталът да бяга ми звучи като гроздето е кисело

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Разбрах, че изобщо не разбираш руски,след като ми отговаряш в рамките на 3 минути!

Плюй си - но пречиш единствено на себе си!
                            Разбирам повече руски от 90% от "русофилите" в България, а статията ти изобщо не я четох

Кой и какъв е бил Павлик Морозов грам не ме интересува, важен е символът, в който е превърнат.

Коментар

където царуват путлеризма и сталинизма павликоморозвците са герои, а павликоморозовщината - добродетел.
                              Разбрах, че изобщо не разбираш руски,след като ми отговаряш в рамките на 3 минути!

Плюй си - но пречиш единствено на себе си!
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Чуждестранните инвестиции в Русия са били над 450 млрд долара.....( на мен ми се виждат огромни числа...)
                                Напълно е нормално да "изтичат" тез 6 млрд...
                                Инвеститорите и те 'ляб ядат...Не само пасти....

Коментар

Working...
                                X