Първоначално изпратено от Pavlik Morozov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеСпециално за павлик
как ни виждат руснаците, за съжаление и аз виждам това. Ти какво виждаш не знам
Също така виждам милиони българи, които се чудят дали да живеят в България или в друга страна от ЕС, но дори не помислят за жизн в обетованата рублофилска земя на североизток и ще ти трябва наган и нагайка, за да ги откараш там."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеА ти какво по специално искаш да ни кажеш цитирайки тая статия ?
що не питаш живагото по-долу ...
Иначе бих повторила един от коментарите:
Българин - 22.06.2015 г. 16:52:08
Радвайте се, българи, най-големият враг на България - гнусната азиатска 5еруска /бел. моя/ федерация, е пред разпад!
Yeah
Коментар
-
Ех, друзя, докъде я докарахме с тия санкции, от които на Путлер и сие уж не им пука, даже много им харесват - приближен на Путлер от черния списък на ЕС се престорил на болен, за да влезе в България
Един от приближените на руския президент Владимир Путин решил да се престори на болен, за да влезе в България, пише немското издание "Билд". Разрешение за пътуването било издадено "от хуманни съображения", като министерството на външните работи на Германия потвърждава, че има подобни изключения.
В крайна сметка Федералната разузнавателна служба на Германия (BND) установила, че руснакът само е "симулирал симптомите на заболяването" и е провел по време на пътуването делови преговори. Министерството на външните работи на България и службата на федералния канцлер на Германия отказват коментар, пише "Билд"."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениепреструвкиДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеНормално е капиталът да бяга ми звучи като гроздето е кисело
https://www.youtube.com/watch?t=27&v=wS2BQsFMn6Q
как ни виждат руснаците, за съжаление и аз виждам това. Ти какво виждаш не знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеРазбирам повече руски от 90% от "русофилите" в България, а статията ти изобщо не я четох
Кой и какъв е бил Павлик Морозов грам не ме интересува, важен е символът, в който е превърнат.
Защото аз написах какво искам и заявката беше удовлетворена. Няма друг павлик, няма друг хаирсъзов, няма друг марио- и на всичките отговорите са ами такова ми дадоха- на опашка ли чакахте, как стана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеПо много начини може да проверим кой мисли и кой плюе опорни точки. Отвори примерно Капитал 100 и виж колко от най-големите фирми се контролират от путинославни олигарси - бивши номенклатурчици и ченгета.
Погледни и мненията на мнозинството от партиите ни по теми свързани с Русия, както и миналото на депутатите им - пълно е с ченгета, наследствени червени велможи, напористи комсомолци, милиционери, а за Русия се говори като за умрял - или хубаво, или нищо, и най-ярък пример за това е оглушителното мълчание на уж европейски гражданин номер едно - Тиквата, който остава сляп и ням за хибридната война, която Путлер води срещу България - с медии, с монополи, с подкупи, с марионетни партии и с платени агенти.
Както и да е аз ти казах- тиквата спря 3 руски проекта и ти ми обясняваш че бил руски агент- ами не знам с коя част от тялото си да се смея
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧуждестранните инвестиции в Русия са били над 450 млрд долара.....( на мен ми се виждат огромни числа...)
Напълно е нормално да "изтичат" тез 6 млрд...
Инвеститорите и те 'ляб ядат...Не само пасти...."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеРазбрах, че изобщо не разбираш руски,след като ми отговаряш в рамките на 3 минути!
Плюй си - но пречиш единствено на себе си!
Кой и какъв е бил Павлик Морозов грам не ме интересува, важен е символът, в който е превърнат."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениекъдето царуват путлеризма и сталинизма павликоморозвците са герои, а павликоморозовщината - добродетел.
Плюй си - но пречиш единствено на себе си!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеУра друзя, изтичането на капитали от СССРусия се е забавило от 13 милиарда на месец до "само" 6 милиарда
...........................
Напълно е нормално да "изтичат" тез 6 млрд...
Инвеститорите и те 'ляб ядат...Не само пасти....
Коментар
Коментар