If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пак се гласят да освобождават мандрите... Ватата в Украйна вече нападала хранителни магазини... Форко вече се гласи на тукашните империалистически хранителни вериги...
На тебе също бих ти препоръчал да се присъединиш към Павката и ОМГ то да се молите заедно ...така по фаща дикиш...щот инак дърво.
Мисля, че е важна мобилизацията на Нато и не ме е грижа какво ти се струва
Пак се гласят да освобождават мандрите... Ватата в Украйна вече нападала хранителни магазини... Форко вече се гласи на тукашните империалистически хранителни вериги...
СССРусия расте (кримнаш!), а населението и се смалява, особено на фона на растежа на населението в една съседна държава. Като инженер знаеш какво става, когато налягането от едната страна на границата се повишава, а от другата отслабва.
Ти сега да ме разплачеш ли искаш...мъка ти е за Русия ли...бе почивай си спокойно, бе Павка ...моли се заедно с ОМГ то , само някой пиндо идиот да не гръмне първи ...тогаз вече ми е се две дали ти е симпатична Русия или Путин !
Абе Павка ...много голяма станала Русията , бря...както казва Маранди...
СССРусия расте (кримнаш!), а населението и се смалява, особено на фона на растежа на населението в една съседна държава. Като инженер знаеш какво става, когато налягането от едната страна на границата се повишава, а от другата отслабва.
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Ясно ми е, че единствените медии, които са компетентни и достатъчно надеждни да кажат истината, само истината и цялата истина за Путлер са тези, които получават заплата от него
Позволи ми обаче да вярвам на ненадеждни соросоидно жидо-бандеровски източници като Билд повече отколкото на кремълските парцали, които получават заплата и медали от човека, когото трябва да критикуват обективно, което е все едно съдия да е на заплата при мафиотите, които трябва да съди безпристрастно.
Абе Павка ...много голяма станала Русията , бря...както казва Маранди...
Fragen zu dem Vorgang beantworteten weder bulgarisches Außenministerium noch Kanzleramt.
Павка ...виж сега...тея информации са от типа "някой казал"...а Билд с това изречение
си оставят вратичка хем да спекулират за радост на такива като тебе , хем да се измъкнат ако стане напечено...
Ясно ми е, че единствените медии, които са компетентни и достатъчно надеждни да кажат истината, само истината и цялата истина за Путлер са тези, които получават заплата от него
Позволи ми обаче да вярвам на ненадеждни соросоидно жидо-бандеровски източници като Билд повече отколкото на кремълските парцали, които получават заплата и медали от човека, когото трябва да критикуват обективно, което е все едно съдия да е на заплата при мафиотите, които трябва да съди безпристрастно.
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Дори моят ограничен немски е достатъчен да си преведа заглавието - Путлерист влиза в ЕС като мним болен.
Fragen zu dem Vorgang beantworteten weder bulgarisches Außenministerium noch Kanzleramt.
Павка ...виж сега...тея информации са от типа "някой казал"...а Билд с това изречение
си оставят вратичка хем да спекулират за радост на такива като тебе , хем да се измъкнат ако стане напечено...
Българин - 22.06.2015 г. 16:52:08
Радвайте се, българи, най-големият враг на България - гнусната азиатска 5еруска /бел. моя / федерация, е пред разпад!
Опитвам се да разбера какви комплекси избиваш...несвързана мисъл , незадоволена амбиция , кофти ( за дама) речник...сексуална ориентация ...някъде по средата ...абе хаос отвсякъде.
Коментар