IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    A какво точно му е неуместното чувството за хумор днес, 22.6 ?
    Годишнина от началото на Междусъюзническата война на Хитлер срещу Сталин...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Пак се гласят да освобождават мандрите... Ватата в Украйна вече нападала хранителни магазини... Форко вече се гласи на тукашните империалистически хранителни вериги...
      На тебе също бих ти препоръчал да се присъединиш към Павката и ОМГ то да се молите заедно ...така по фаща дикиш...щот инак дърво.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
        Drang nach Osten...хм...точно на 22.06 ми се струва неуместно чувство за хумор , не мислиш ли ?
        A какво точно му е неуместното чувството за хумор днес, 22.6 ?
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
          Мисля, че е важна мобилизацията на Нато и не ме е грижа какво ти се струва
          Когато и тебе те фанат грижите , ше е вече все тая ...

Коментар

Пак се гласят да освобождават мандрите... Ватата в Украйна вече нападала хранителни магазини... Форко вече се гласи на тукашните империалистически хранителни вериги...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
              СССРусия расте (кримнаш!), а населението и се смалява, особено на фона на растежа на населението в една съседна държава. Като инженер знаеш какво става, когато налягането от едната страна на границата се повишава, а от другата отслабва.
              Ти сега да ме разплачеш ли искаш...мъка ти е за Русия ли...бе почивай си спокойно, бе Павка ...моли се заедно с ОМГ то , само някой пиндо идиот да не гръмне първи ...тогаз вече ми е се две дали ти е симпатична Русия или Путин !

Коментар

Drang nach Osten...хм...точно на 22.06 ми се струва неуместно чувство за хумор , не мислиш ли ?
                Yeah

Коментар

Абе Павка ...много голяма станала Русията , бря...както казва Маранди...
                  СССРусия расте (кримнаш!), а населението и се смалява, особено на фона на растежа на населението в една съседна държава. Като инженер знаеш какво става, когато налягането от едната страна на границата се повишава, а от другата отслабва.
                  "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Drang nach Osten...хм...точно на 22.06 ми се струва неуместно чувство за хумор , не мислиш ли ?

Коментар

Ясно ми е, че единствените медии, които са компетентни и достатъчно надеждни да кажат истината, само истината и цялата истина за Путлер са тези, които получават заплата от него

Позволи ми обаче да вярвам на ненадеждни соросоидно жидо-бандеровски източници като Билд повече отколкото на кремълските парцали, които получават заплата и медали от човека, когото трябва да критикуват обективно, което е все едно съдия да е на заплата при мафиотите, които трябва да съди безпристрастно.
                      Абе Павка ...много голяма станала Русията , бря...както казва Маранди...

Коментар

Fragen zu dem Vorgang beantworteten weder bulgarisches Außenministerium noch Kanzleramt.

Павка ...виж сега...тея информации са от типа "някой казал"...а Билд с това изречение
                        си оставят вратичка хем да спекулират за радост на такива като тебе , хем да се измъкнат ако стане напечено...
                        Ясно ми е, че единствените медии, които са компетентни и достатъчно надеждни да кажат истината, само истината и цялата истина за Путлер са тези, които получават заплата от него

Позволи ми обаче да вярвам на ненадеждни соросоидно жидо-бандеровски източници като Билд повече отколкото на кремълските парцали, които получават заплата и медали от човека, когото трябва да критикуват обективно, което е все едно съдия да е на заплата при мафиотите, които трябва да съди безпристрастно.
                        "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Заповядай: Putin-Vertrauter kommt als falscher Kranker in EU

Дори моят ограничен немски е достатъчен да си преведа заглавието - Путлерист влиза в ЕС като мним болен.
                          Fragen zu dem Vorgang beantworteten weder bulgarisches Außenministerium noch Kanzleramt.

Павка ...виж сега...тея информации са от типа "някой казал"...а Билд с това изречение
                          си оставят вратичка хем да спекулират за радост на такива като тебе , хем да се измъкнат ако стане напечено...

Коментар

ъъъ, аз ли
                            що не питаш живагото по-долу ...

Иначе бих повторила един от коментарите:

Българин - 22.06.2015 г. 16:52:08
                            Радвайте се, българи, най-големият враг на България - гнусната азиатска 5еруска /бел. моя / федерация, е пред разпад!
                            Опитвам се да разбера какви комплекси избиваш...несвързана мисъл , незадоволена амбиция , кофти ( за дама) речник...сексуална ориентация ...някъде по средата ...абе хаос отвсякъде.

Коментар

Би ли дал линка на Билд , да проверим , дали на лъжеш...несъзнателно , бързайки с горещата новина.
                              Заповядай: Putin-Vertrauter kommt als falscher Kranker in EU

Дори моят ограничен немски е достатъчен да си преведа заглавието - Путлерист влиза в ЕС като мним болен.

Коментар

Working...
                              X