IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде другарчета ,

черпя по едно по избор за успеха на таварищ Путин в борбата срещу Обонговците в Украйна и в Сирия.

Наздраве.
    Attached Files
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Maранди, дай некое линкче за такива форуми че и аз да се посмея.
      http://news.ibox.bg/

Чети всяка рушка/украйнска новина и там ги размазват в свободен стил с майки/бащи и до девето коляно

Пишат много компетентни хора там, просто сайт е много по-напред от инвестор като медия. Тук се цензурира анти-рушкото говорене.

П.П. Пример никовете Форко, Пацо, Моркуфф, Шапок са определено разпасани и могат да обиждат наред всички без санкции.

Пробвай изказ като техния и те пращат на "СПА" веднага

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        В тази тема има над 9000 постинга. От тях над 8000 са на американски антируски тролове. Бая парички са спечелили, като се има предвид, че САЩ отделя само за България по 60 милиона долара годишно. Сигурно поне десетина милиона са за тротинетките....
        Шапок, чакай сега!

Нали бяхте мнозинство и винаги шпрехате от името на целия БГ народ, а сега изкара над 90% от постовете тук анти-рушки?!?

П.П. Нямам идея дали в БГ влизат хамерикански кинти ( ако е така - евала ) - плащат пенциите на такива льоляци кат' тИбя.

В същото време търговски баланс с Монголия върви 1:8 ( отрицателен )

Да ти го преведа - на всеки левас изкаран от пещерняците - ние наливаме 8 левас.

Ще се засрамиш ли?

Коментар

• Maранди, дай некое линкче за такива форуми че и аз да се посмея.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Хм, само можем да гадаем за брой профили, различни сайтове и форуми, лайкове... Гледам тук например има едни определени потребители, които получават някак несъразмерно количество лайкове...
            Тук мисля, че няма бутонче лайк и го правят ръчно с +1.

Явно им го признават после в отчета, който подават всеки ден

П.П. Бях обърнал внимние, че ник-чета като Моркуфф-а за една година бяха на по-малко от 2000 поста - сега минаха 8000, което прави средно по 20 поста на ден.

Ако нормата е вярна от 135 ( присъствия ) из форумите на ден, а те им ги задават - тоест не пишат случайно тук - определят им къде да пишат.

Сякаш сметката е вярна

П.П. Гледал ли си в независими форуми на какво ги правят тия БГ продажници? Аз много се хиля там като ги чета

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Като в истинска фабрика е. Има норми за произвоство и ако ги изпълниш, получаваш 45 хиляди месечно. Нормата е 135 коментара за 12-часова смяна......

Аз бях трол - Руският блогър Марат Буркхард разказва пред радио „Свобода“ за трудовите си дни във "фабриката" в Санкт Петербург http://clubz.bg/16656-az_bqh_trol
              В тази тема има над 9000 постинга. От тях над 8000 са на американски антируски тролове. Бая парички са спечелили, като се има предвид, че САЩ отделя само за България по 60 милиона долара годишно. Сигурно поне десетина милиона са за тротинетките....
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Копаме ли, копаме ли в дълбочина
                Храна и енергоносители са про-инфлационни инструменти за бърз ефект. В обратна посока действат с няколко месеца лаг.

Тая линийка ще се ускори надоле в близките месеци, въпреки че започнаха да я крият и това вече не са реални данни.

Средства от фонд благосъстояние ги прехвърлят като трансфер към държ. бюджет без да се отчита в баланс на РЦБ.
                -----------------------------------------------------

Затова дадох пример: Пенциите извън Монголия спряха? Август месец ще има трус и самата Монголия.

По принцип това са избирателите на Хаяско - 45 милки пенционери и другото е фалшиво преброени бюлетини.

Няма вече 350 млрд. като златно-валутни резерви на графика. Под 300 са вече по мои сметки

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Наистина може и нищо да не им дават. Те тукашните политически проруски функционери си падат по експлоатацията на труда

Руски тролове от всички страни обединявайте се - направете си синдикат - стачкувайте
                  Родните БГ матрьошляци, ако вкарваха някой левас в икономика в БГ ( реални ) с мед да ги намажеш.

За съжаление са ултра-мега-гига тъпи и това не могат да направят. Даже напротив - гонят всеки опит за нормална инвестиция ( от 1 левас ) да влезе в БГ.

Описано е в специализираната литература отдавна такъв типаж:
                  -----------------------------------------------------------------

Ефектът на Дънинг-Крюгер или как глупавите са твърде глупави, за да разберат, че са глупави

http://nauka.offnews.bg/news/Скептик...ави_42.html

Поздрави!

Коментар

• Копаме ли, копаме ли в дълбочина
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                      С 5-те ми коментара тази седмица, добра логика кандитко...
                      Ма то никой не вярва че имаш само този ник

Коментар

Хм, само можем да гадаем за брой профили, различни сайтове и форуми, лайкове... Гледам тук например има едни определени потребители, които получават някак несъразмерно количество лайкове...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Тук повече от 10 кинта на ден едва ли им дават, ако въобще им плащат нещо ( не само в този форум, а поне в още 5 успоредно ги карат да "творят" + коментари и лайкчета +1 ).

По-скоро хващат разни балъци от селата по линия на БСП и Атака и за да не ги оритат от "служебната" печка ( понеже нищо не правят ) ги карат да пишат глупости из форумите.

Виж, че профил на БГ матрьошките няма нито един от големите градове или от БГ диаспора в чужбина, а всичките са некви селски типажи, които от горно нанадолнище "решават" глобалните фрублеми като НАТО, ЕС и сие
                          Наистина може и нищо да не им дават. Те тукашните политически проруски функционери си падат по експлоатацията на труда

Руски тролове от всички страни обединявайте се - направете си синдикат - стачкувайте

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Добре де, ясно е, че на теб плащат по-малко... Никак не е странно...

Коментар

135 коментара за 12 часа, тук така като гледам има хора с по 15К ставате за работата

Добре де, пича е прозападно настроен а пък бил трол. Малко е странно...
                              Добре де, ясно е, че на теб плащат по-малко... Никак не е странно...

Коментар

Като в истинска фабрика е. Има норми за произвоство и ако ги изпълниш, получаваш 45 хиляди месечно. Нормата е 135 коментара за 12-часова смяна......

Аз бях трол - Руският блогър Марат Буркхард разказва пред радио „Свобода“ за трудовите си дни във "фабриката" в Санкт Петербург http://clubz.bg/16656-az_bqh_trol
                                135 коментара за 12 часа, тук така като гледам има хора с по 15К ставате за работата

Добре де, пича е прозападно настроен а пък бил трол. Малко е странно...

Коментар

Working...
                                X