IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Ти на първата страница на Ди Велт в-к Шок ли викаш, бря?

Това интервю е с жена му. Ти колко пъти си си лягал с джуджето, че знаеш по-добре от нея дали е жив ( ако не е тайна )
    Разходи се до пиацата в Лясково, те бакшишите имат телепатична връзка и мислят еднакво. Не е само това - знаят най-много.

Та от тях ще научиш истината.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Жена му твърди друго - даже му е раждала дете. Вероятно пиндосите са й платили да ги дрънка тия. Няма кой друг е фросту ....

Викаш да се доверя на тИбя като по-голуем познавач на джуджака
      абе глупости бе дай да го видим това интервю live някъде да е записано и тогава, ебаси конспирациите ебаси чудото. Кой е оня тогава вместо него където ходи на срещи в Китай ала бала да не би да е "изчезналия" му брат близнак ? Путлер е там където е до 2018г. има мандат и после няма да е той. Уж беше болен от рак, та други болести, са па вече бил умрел отдавна А жена му като видим интервюто на живо може и да повярвам иначе за мене остава фантастика от Жул Верн ....

Коментар

• Аре малко да разведрим обстановката

https://www.facebook.com/video.php?v=10155228790075063

Може някои да го пусне и в бисери и вицове

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
          Ама колко пъти ще го ражда това мулатче ...
          Очаквай скоро и мумия Сталин да роди нЯщу - путинските пудели нямат спирка при волните сказки

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
            абе глуспоти бе умрял двойник, тройник, четворник тва вече още малко и извънземните го взели. Тоя има мандат до 2018 и след това е друг на власт това палажението и той го казва тва, какви ви се присънват двойници и глупости ненам
            Жена му твърди друго - даже му е раждала дете. Вероятно пиндосите са й платили да ги дрънка тия. Няма кой друг е фросту ....

Викаш да се доверя на тИбя като по-голуем познавач на джуджака

Коментар

Това интервю е с жена му. Ти колко пъти си си лягал с джуджето, че знаеш по-добре от нея дали е жив ( ако не е тайна )
              абе глуспоти бе умрял двойник, тройник, четворник тва вече още малко и извънземните го взели. Тоя има мандат до 2018 и след това е друг на власт това палажението и той го казва тва, какви ви се присънват двойници и глупости ненам

Коментар

Уеър ис дъ Хобит?
                Где?
                Ама колко пъти ще го ражда това мулатче ...
                Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                  ти съвсем си откачил ве какви са тея вестници ШОК скандално жълтно от Албена Вулева и мангасарите на Лъвов Мост, а кой е оня вместо Путин баба ти ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    "Един невеж ум не е абсолютно празен съд, а е пълнен с каша от неподходяща или подвеждаща житейска опитност, теории, факти, интуиции, стратегии, алгоритми, евристики, метафори и предчувствия, но за съжаление, на него му изглеждат полезни и точни знания."
                    Оо .. Барби,

чел си ефекта на Дънинг-Крюгер

Не е срамно - Нобелови лауреати за медицина са.

П.П. Пак да попитам: Къде е Хаяско?

Уеър ис дъ Хобит?
                    Где?

Коментар

Л. Путина: Мъжът ми отдавна не е сред живите

http://frognews.bg/news_88451/BOMBA!...e-sred-jivite/
                      ти съвсем си откачил ве какви са тея вестници ШОК скандално жълтно от Албена Вулева и мангасарите на Лъвов Мост, а кой е оня вместо Путин баба ти ли ?

Коментар

• Л. Путина: Мъжът ми отдавна не е сред живите

http://frognews.bg/news_88451/BOMBA!...e-sred-jivite/

"Моят мъж, за съжаление, отдавна не е между живите. Принудена съм да призная това публично, защото не мога повече да гледам какво се върши от негово име. Това са страшни хора. Те не биха се спрели пред нищо. Боя се, че сега те ще убият мен и дъщеря ми, така както убиха и него.

Семейството ни не бива да се определя като идеално. Когато се омъжих, бях влюбена в офицер-разузнавач. Но реалността се оказа различна. Путин излезе подъл, жесток човек, тиранин. Той никога не се е съобразявал с мен, просто не забелязваше съществуването ми. Бях му необходима само като справка за състава на семейството и като майка на детето му. Трудно ми е да говоря за това, но Путин ме биеше, унижаваше, издевателстваше на мен. Животът с него беше изтезание.

Опитвах да се боря, неведнъж исках да подам молба за развод. Но за този човек нямаше нищо свято. За да ме застави да мълча, той ме изпрати в психиатрична клиника. Минах през всички кръгове на ада... Наркотици, психотропни вещества, издевателства. За дълго ме заключваха в изолатора, дълго не виждах слънчева светлина, не виждах хора... От млада и уверена в себе си жена се превърнах в сянка, волята ми беше сломена, приех всички условия, само за да изляза оттук.

Но това, което започна след неговата смърт, въобще не се подава на описание.
                        Тогава той минаваше през сложен период. На мен, разбира се, нищо не разказваше, стана още по-затворен. Месец преди смъртта му, една нощ, без предупреждение изведе дъщеря ни, даже не знаех къде.

А после той съвсем пропадна някъде. Една нощи вкъщи дойдоха някакви хора — някои от тях познавах, други виждах за пръв път. Преровиха всичко отгоре до долу, разгледаха всички книжа, чукаха по всички стени в дома ни. На мен казаха само едно нещо: «Ако искаш да живееш — мълчи». На всичките въпроси за мъжа ми накратко отговаряхаи, че той скоро ще си дойде, че има важно съвещание навън и че е в интерес на националната сигурност да не обсъждам това с никого. Няколко дни по-късно се появи първият му... дубльор. По-късно вече разбрах, че убийството на Владимир се е подготовяло предварително, но са го остранили тогава, когато първият му двойник е бил готов на практика да заеме неговото място. Външно той, разбира се, много приличаше на Путин — бях поразена. Но беше съвършено друг човек..

Някак си те успяха да проследят детето. И ми поставиха ултиматум — или ще играя ролята на предана жена, или нито аз, нито дъщеря ми ще оживеем. Нямах избор. Аз и преди това се стараех да избягвам публичните мероприятия. Изгарящото внимание на журналистите, интригите и сплетните — всичко това ми беше отвратително. Но да се преструвам на жената на чужд за мен човек беше още по-страшно.

Затова те готвеха двойник и за мен... И ако бяха успели да доведат моя двойник до по-голяма прилика с мен, щях отдавна да съм убита.

Успяхме да се спасим по чудо.......
                        -------------------------------------------------------------

П.П. Щом 80% в Монголия боготворят един труп, не се учудвам, че в БГ-стан тоже се намира по някой промит мозък

Коментар

• добър ви ден ей ги и тея вече ше са в AIIB - тука мисля се решава въпроса с кредитирането от ръководените от Сашш институции и "западните капиталови пазари"

Russia to apply for China-led infrastructure bank AIIB – Deputy PM
                          http://rt.com/business/244805-russia-join-aiib-china/

bye bye World Bank in USA, welcome AIIB in China new world Bank

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Краят на света тръгва от Русия, предсказват православни отци
                            "Един невеж ум не е абсолютно празен съд, а е пълнен с каша от неподходяща или подвеждаща житейска опитност, теории, факти, интуиции, стратегии, алгоритми, евристики, метафори и предчувствия, но за съжаление, на него му изглеждат полезни и точни знания."

Коментар

• Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
                              Кажете докъде стигна процедурата по банкрут (несъстоятелност) на Башкирския тролейбусен завод в Уфа, Русия с който се хвалеха ку мунетата. Ще фалира ли или няма да фалира? Четете статиите. http://www.kommersant.ru/doc/2660234
                              http://www.kommersant.ru/doc/2694154
                              http://www.legalnexus.ru/uslugi-jur-lizam/bankruptcy
                              Както обещах пускам снимки от един пазар, за който в линка пише че се намира в Санкт Петербург, Русия http://www.vk.com/wall-45706147_4988...last&f=replies
                              Обяснете защо на много хора в Русия им намаляват заплатите, въпреки че инфлацията в Русия е много висока.
                              В Роскомнадзор съкращават заплатите на работещите там, като намалението на заплатите в зависимост от регионалните подразделения е от 23 % до 54 %. Сега в Роскомнадзор работят малко над 3000 души.
                              Last edited by Rainman; 28.03.2015, 18:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Веки произведохае футбулните хулигани за граждани на Европа и цивилизования свят.....
                                Даже и футболните хулигани са дорасли и не искат рашистките кретени. Само в България си развявате байряка една маршрутка хора ....
                                Може пък нашите управници да се поучат от Литва и да вземат мерки.
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X