IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Срещу Русия и САЩ трябва да се прилага сила и технология която да прави хората независими от мрежи за снабдяване с ток, газ, вода и храна и не на последно място петрол най вече. Без ново оръжие, което да ги прави жалки маймуни каквито са си не става, тези нито искат да пишат, нито да четат пък културата минава покрай тях и ги подминава. 100% е гарантирано че с края на петролната ера те ще се разпаднат и няма да ги има след нея. Дори ще се разпаднат в един и същ момент и най важно е да им се пресече достъпа до нови технологии.
    Европа трябва да търгне по пътя на деурбанизация, тези големи гарадове са силно уязвими и във военно отношение, те са заложници в ръцете на този който в момента е по силен.Затова са създадени тези гета.Трябва да се готвим за война и то с хитър, нагъл и лицемерен противник, тези в Кремъл и Вашингтон са фашисти и то най чиста проба.
    Първо трябва да бъдат ударени в космоса и да им бъде унищожена железарията която са натрупали там.
    Трейдъров,

ти пак не разбираш какво ти се шпреха. БГ империя винаги се бие чрез език, култура, наука, гласове, спорт ...

Неслучайно от Япония през Русия и Румъния всичко идва тук на колене, за да се докосне до прародината си.

Същото го правят и украйнците, без да го осъзнават.
    --------------------------------------

Тия железа в космоса падат за няколко секунди - после обаче трудно се вдигат.

П.П. УСА между другото, колкото и да са пълни примати - чуят ли за БГ империя и онемяват. Не само те. По един начин изглеждат нещата като "официална" позиция на стана Х и по друг начин пред народа им.

Спокойно - БГ империя скоро ще изригне - работи се яко по въпрос от цял свят. Това чуждопоклонничество, което проводник на корупцията, трябва да се изкорени.

Коментар

• Добре че сме член на ЕС и НАТО, че от време на време да ни сръчкват с остена и да ни вкарват в пътя!!!
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Какви данъци плащаш бе, що лъжеш? Крадеш от еврофондовете да си финансираш бизнеса както прави всеки уважаващ себе си руснак.
        Затова - чимадан->вакзал->масква.
        Прощавайте уважаеми админе,
        не разбрах според вас това обида ли е или не към мен ?
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Да унизяват България в полза на Русия е код, вписан в майчиното мляко на родните рубладжии
          Все по-агресивно сънародници демонстрират, че са имунизирани от чувство за национална принадлежност

http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-...ubladzhii.html

Плачът как санкциите срещу Русия вредят на българската икономика – включително и като отлив на руски туристи у нас, отклонява от същественото. Този плач вижда решаването на проблема на парче – без цялостна и последователна визия. Визия, която да не се свежда просто до гарантиран и нарастващ приток от туристически (на първо време) колонизатори. Или статутът на лагера при Камчия, или парка „Росенец” са нещо друго. Визия, която да не поощрява на всяка цена сервилност пред гости и собственици на имоти заради печалбата. Оправдан залог за печалбата на местните ли ще е да се увеличава руската собственост и присъствие по родното крайбрежие. А може би планът е именно отсъствието на такава визия.

Все по-агресивно наши сънародници демонстрират, че са имунизирани от чувство за национална принадлежност за сметка на подкрепата и принадлежността им към една друга държава. И от това не произтича нищо. Не ние и държавата им държим сметка за това, а те държат сметка на нас и на държавата.

„Прииждат, връщат се” разни хора от страната, която чувстват по-родна от собствената си.

Личното си унижение възприемат за гордост

Че с него унизяват България, за тях не е проблем. Да унизяват България в полза на Русия е код, вписан в майчиното им мляко. С него са закърмени и иначе не могат.

В истинската си родина българският гражданин М. Миков заявява позицията на партията си – за отмяна на санкциите срещу Русия и против въвеждането на нови. Влияели лошо върху икономиката на България и върху икономиките на страните от Източна Европа.

Ти да видиш

Какво значи като провинен ученик да слушаш упреци, че България следва „указанията на Брюксел и Вашингтон” от лице със забрана да посещава страни от Европейския съюз. Но когато г-н Сергей Наришкин не може да дойде в България, то тогава г-н Михаил Миков отива при него. Какъв е проблемът. Г-н Наришкин определил посещението за „позитивен принос в установяването на руско-българския диалог, който за съжаление в наши дни изживява съвсем не най-добрите си времена.” Това бяха времената, когато България не беше оплетена от мрежите на ЕС и НАТО, а беше в едни „по-уютни” и „правилни” мрежи.

Появата на белгийския инвеститор с руска уседналост е тласък тъкмо към тези мрежи.

България е малка хапка

на фона на ескалиращата във всякакви мащаби мобилизация на изток. Някои българи ще търкулнат хапката в таралежови бодли – да я направят по-трудна за преглъщане. Да я опазят. Други ще я облеят в масло, кефир и водка – да мине по-лесно през хранопровода на ”освободителя”-завоевател.

„О, тогаз, майко юнашка.” Неизпитали срам и разкаяние, не говорим за възмездие, тези с маслото, кефира и водката, какво ще ги спре да организират нов „народен съд”, ако член 5 от устава на алианса не се приведе в действие.

А може би си струва да се замислим за приликите и разликите между втория пилот, който погуби 150 души наскоро във френските Алпи, и днешна Русия, която заплашва да погуби целия свят.

Днес в Русия пилотът е само един.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Твоето ТУК е САЩ бе...там нищо не търся.

Така че не ми давай направления , за разлика от теб живея в БГ и плащам данъци в нея.......не съм станал еничар като теб
            Какви данъци плащаш бе, що лъжеш? Крадеш от еврофондовете да си финансираш бизнеса както прави всеки уважаващ себе си руснак.
            Затова - чимадан->вакзал->масква.
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Де да беше истина...

Но уви:
              България ще е популярна дестинация за руски туристи, твърдят руски туроператори
              http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...ratori-191989/

За сметка на руслямците обаче:
              Украинските туристи заменят Крим с България и Турция
              http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...urciia-191724/
              Ако това се получи на практика може само да ме радва ...дано да е така

Коментар

Това е неволна техническа грешка но и така е вярно.....щото Българската държава доста се постара напоследък да ги изгони и се получи за стастие на факи , канди и сие....
                Де да беше истина...

Но уви:
                България ще е популярна дестинация за руски туристи, твърдят руски туроператори
                http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...ratori-191989/

За сметка на руслямците обаче:
                Украинските туристи заменят Крим с България и Турция
                http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...urciia-191724/

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Процентът зависим от Путиновата агресия, като дял в българския туризъм е 11% (7-Русия, 4-Украйна). От друга страна имаме вече данни за зимния туризъм за настоящия сезон 2014-15, който показва приличен ръст...

Така, пита се в задачата, дали ще загубим всички 11%, щото аз не мисля... напротив...
                  А дали да не чакаме част от тези руски туристи, които ще се откажат от по-скъпите дестинации...

И в крайна сметка, не ставаме ли свидетели на злонамерена пропаганда, маскирана като смешен плач...
                  А тези цифри от къде?! Дай линк нещо!

Коментар

Аха!
                    Ми ти какво още търсиш тук а не си събереш партакешите и да земеш да се ометеш натам?
                    Твоето ТУК е САЩ бе...там нищо не търся.

Така че не ми давай направления , за разлика от теб живея в БГ и плащам данъци в нея.....
                    Last edited by chronos; 30.03.2015, 14:55.

Коментар

• Това е неволна техническа грешка но и така е вярно.....щото Българската държава доста се постара напоследък да ги изгони и се получи за щастие на факи , канди и сие....
                      Last edited by markov; 30.03.2015, 14:53.

Коментар

Аха!
                        Ми ти какво още търсиш тук а не си събереш партакешите и да земеш да се ометеш натам?
                        +1111111

Коментар

Със сигурност ще загубим някаква част но не мисля че чак толкова голяма.

- По малко продажби на недвижими имоти Руснаци със сигурност.

- Част от туристите им ще почиват в Сочи или Крим по патриотични подбуди.

- Държавата ми ще пренасочи спонсорираните лагери на деца и възрастни към техните си курорти в Сочи и Крим....
                          Аха!
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Със сигурност ще загубим някаква част но не мисля че чак толкова голяма.

- Държавата ми ще пренасочи спонсорираните лагери на деца и възрастни към техните си курорти в Сочи и Крим....
                            Правилно си рекъл:

"държавата МИ ще пренасочи..."

, но за "патриотичните подбуди си се объркАл. Ще почиват в сочи (ако им стигнат руплите), защото императора забрани със закон на крепостниците си да излизат на почивка в чужбина.
                            Аааамаха ще ми изнасят валЮта! Нема да стане!

Коментар

• Със сигурност ще загубим някаква част но не мисля че чак толкова голяма.

- Държавата им ще пренасочи спонсорираните лагери на деца и възрастни към техните си курорти в Сочи и Крим....
                              Last edited by markov; 30.03.2015, 14:53.

Коментар

Стига глупости и манипулации бе.....още сме Март 2015 а ти ми казваш колко бил паднал за цялата 2015 смехуран.

Паднали са ранните записвания ..... друготно дали е паднало и сколко ще го броим на края на декември 2015.

Със сигурност в Крим ще са са качали туристите ....тях в графа международен туризъм или вътрешен ша го водиш
                                Процентът зависим от Путиновата агресия, като дял в българския туризъм е 11% (7-Русия, 4-Украйна). От друга страна имаме вече данни за зимния туризъм за настоящия сезон 2014-15, който показва приличен ръст...

Така, пита се в задачата, дали ще загубим всички 11%, щото аз не мисля... напротив...
                                А дали да не чакаме част от тези руски туристи, които ще се откажат от по-скъпите дестинации...

И в крайна сметка, не ставаме ли свидетели на злонамерена пропаганда, маскирана като смешен плач...

Коментар

Working...
                                X