If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вие не разбрахте ли че ку мунетата гледат винаги да ви излъжат а после казват че другите лъжат. В Новосибирск е имало различни митинги. Вижте митинга, за който стана въпрос. http://www.youtube.com/watch?v=ykyFure794Y
Вие не разбрахте ли че ку мунетата гледат винаги да ви излъжат а после казват че другите лъжат. В Новосибирск е имало различни митинги. Вижте митинга, за който стана въпрос и чуйте какво казват хората. http://www.youtube.com/watch?v=ykyFure794Y
Поредната лъжа на платената американска НПОП.
Не е никакъв протест срещу Кремъл, както се опитват да го представят тролските централи. ЛЪЖЕШ както винаги.
На 1 март е имало протестен митинг срещу оскърбителна постановка на операта. Това е снимка от също такъв митинг на 29 март.
И една седмица след това е организираният от НПОП "митинг" в защита на осквернителите на религията, от който е взета твоята снимка.
Доколкото разбирам в операта на Новосибирск е поставена някаква постановка, която с развратните си сцени оскърбява вярващите.
Ако такава постановка се направи с Саудитска Арабия, ще отсекат главите на целия оперен състав, а ако е в САЩ, то ще има арести.
Това е истината, а не както я представят платените от САЩ НПО активисти.
Както винаги НПОтата подкрепят педер@стията, инцеста, оскверняването на чувствата на вярващите.
сложи очилата и виж транспаранта, който виси от сградата на едната и на другата снимка... Моята е от вчера (очевидно по-многолюден митинг) и събитието е организирано от партията на покойния Немцов...
Според министерството на вътрешните работи на Русия, през първите 2 месеца на 2015г. в Русия от престъпни посегателства са загинали около 5800 души, а 8300 души в резултат на престъпни посегателства са получили тежки телесни повреди (по смисъла на руския наказателен кодекс-УК). Това означава, че през първите 2 месеца на 2015г. в Русия от престъпни посегателства средно на ден са загивали над 98 души, а над 140 души средно на ден са получавали тежки телесни повреди (по смисъла на руския наказателен кодекс) от престъпни посегателства.
Да ви припомня че през 2014г. в Русия от престъпни посегателства са загинали около 35 000 души, а други 52 600 души са получили тежки телесни повреди от престъпни посегателства.
В тази ежегодна статистика не са включени хиляди хора, които може би са били убити в Русия, но се водят безследно изчезнали защото не е намерено тялото. Към тези 35 000 души в Русия които са загинали през 2014г. от престъпни посегателства може да се прибавят и хиляди безследно изчезнали (според някои анализатори ежегодно в Русия над 10 000 души от тези които се водят безследно изчезнали, може би са били убити, но не е намерено тялото им) , които може би са били убити, но не е намерено тялото им. https://mvd.ru/reports/item/3232247 https://mvd.ru/reports/item/2994866
Аз действително съм благодарен на Моди, че не трие дискусията. Аве требат си малце лют пипер... Сетих се за един от "Дивите разкази" на Николай Хайтов. Където можем да се насладим на българщина, на достойнство, на доброта, на морал... Неща, които ни липсват в днешните Европ*д*растки времена. Поздрав за пантерата
благодаря ти Макс------един наистина страхотен български писател......ей така ми харесваш като започнеш да мислиш за българското(колкото и рускоостъпчиво да е според господарите ти от Москва)
Аз действително съм благодарен на Моди, че не трие дискусията. Аве требат си малце лют пипер... Сетих се за един от "Дивите разкази" на Николай Хайтов. Където можем да се насладим на българщина, на достойнство, на доброта, на морал... Неща, които ни липсват в днешните Европ*д*растки времена. Поздрав за пантерата
Точно в десетката Марков, маските са свалени. Пиндо робавледелеца вече не си прави и труда спазва някакво приличие... Пол Робъртс е честен човек, но е извън проробовладелския мейнстрийм и няма кой да го чуе, а тези които го чуват казват. Да така е, Ама какво да правим
какви маски какви 5 лева................ти и Кончита Вурст да се изгаври и да каже Путин е прав и него за герой на соца ще го приемеш и на колене пред него ще застанеш............казах ти не се срами да се наречеш от третия пол Българино ...........е няма да ставаш за войник но виж една плетка предполагам ще можеш да оплетеш........................послепис---бъди себе си ..........извини ме за езика но виждам че се впечатлявате от езика на Алфа Тв а аз съм бивш член на АТАКЛЪ така че наслаждавай се безплатно
По притеснителното е, че пее "Моя страна, моя България.." и хората почват да се оглеждат за рушки отпускари..
е ще пеят те все още живеят с мисълта че сме им васална държава
но не се притеснявай---------а се радвай че Болен е лицето на Русия в България--------то и на децата им е ясно вече че е топ измамник така че споко-------лошо ще стане ако застане личност със чисто и морално отговорно държавно поведение---------а то със тия само можем да им се радваме на тия от Алфа Тв
трябва поне веднъж да сме до край и със другия лагер ----стига със руския блок......видяхме до къде стигнахме.ако бяха толкова силни и вилни нямаше 1989 да изоставят целия източен блок във свръх дългове и естествено след това да фалират всички страни........хайде мерси .......сега вижда Русия че се отървахме от дълговете натрупани от нейно име и хайде пак да ни дърпа за да си оправя икономиката със кредити дръпнати от нашите страни-------Литва Латвия Естония Б ългария Румъния Сърбия Македония Молдова Беларус Казакстан Грузия Чечения Украйна Полша Чехия и може би още някоя все ще пропусна........стига сме мислили за икономиката на Русия-------нека си гледаме нашата къщичка.......но искам да успокоя че докато ги има компанията на АТАКА за България няма нищо страшно...............те така се дискредитираха че скеф наблюдавам как те водят Руската пропаганда в България----------
Коментар