If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами, то не става само с "историята" на КПСС и БКП, бре Моркуфф. Трябва малко и да се чете, че слънцето не е започнало да изгрява от чичко Ленин и дядо Путя.
Не знам с кво става , но знам че не е по твоя начин бе.
Ти определено не си в реалността по въпроса с несъществуващата БГ империя.
Непризнаването на реалността е диагноза бе момче, взимай мерки да не четем по вестниците за човек барикадирал се на тавана на къща в Лясковец, твърдящ че е БГ император и искаш да бие Путя .........
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
БаМките в Монголия закъсаха, па имат 'ногу кредити в доларес да връщат ( към 130 млрд$ към днешна дата, а до преди месец наближаваха 200 млрд$ ) и за да не гръмнат - сега ще отърват големите, а малките ще ги оставят да изпушат и да фалират.
По-малко се радвайте, за неща които не разбирате
П.П. Мхм, после пързалката започва пак, сега ще гледат да превалутират и да изчистят гущерите като експозиция, колкото могат, че резервите доникъде не стигат.
еми кво има да разбирам аз гледам котировката ..... 1:50 е не е 1:500. Кат каам аз, че тая валута ше е в кошницата на резервните валути барабар с юана, реала и рупията народо не веруе еееми убу, а да видиме
Нали щеше рублата да стане 1:500 уж щяха някви хиперинфлации да има при тея вампири руснаците ама явно шортаджиите им се еба века ......
БаМките в Монголия закъсаха, па имат 'ногу кредити в доларес да връщат ( към 130 млрд$ към днешна дата, а до преди месец наближаваха 200 млрд$ ) и за да не гръмнат - сега ще отърват големите, а малките ще ги оставят да изпушат и да фалират.
По-малко се радвайте, за неща които не разбирате
П.П. Мхм, после пързалката започва пак, сега ще гледат да превалутират и да изчистят гущерите като експозиция, колкото могат, че резервите доникъде не стигат.
леле мале, то само това като прочете човек и пада от коня.....
Ами, то не става само с "историята" на КПСС и БКП, бре Моркуфф. Трябва малко и да се чете, че слънцето не е започнало да изгрява от чичко Ленин и дядо Путя.
Я, виж БГ империя как прави Хаяско стерео:
-----------------------
Мюсюлманите в Русия искат полумесец на държавния герб
Путин едва ли е между живите, този самолет който падна когато той изчезна от погледа на медиите дори не са го извадили от океана.Пък че американците са го чипосали не се и съмнявам, само някои още не могат да разберат ча САЩ и Русия са в заговор.Просто изчакайте да свършат с Европа и да почнат с Китай и тогава ще видите противодействие какво е и как Русия ще бъде нападната "изненадващо" от Китай. Европа ще им отнеме година и половина да я разбият, толкова остава до войната. А те ще успеят да разцепят Европа и тя ще изпадне в състояние на пълна анархия. Дано китайците се държат прилично а не като малоумника Хитлер за да бъде последна тази война и с цирка да се приключи.След нея САЩ няма да се чуват и ще си останат завряни в Северна Америка като плъхове.
Руската държавна Дума ще гласува в петък намаление на бюджета на страната, което ще бъде първото за 21-ви век, съобщи ТАСС. Актуализацията предвижда по-ниски очаквани приходи и нарастване на дефицита. Правителството на Русия е коригирало очакванията си и вече предвижда дефицит от около 46 млрд. долара (3,7% от БВП), вместо първоначално предвидените 9 млрд. (0,6%).
Властите очакват инфлацията в Русия да е над 12% тази година. Предвижда се съкращаването на разходите по различните пера да бъде средно с 10%. Причината за актуализацията на бюджета е, че в сегашния си вариант той е изготвен при очаквания за двойно по-високи цени на нефта и ръст на икономиката.
П.П. За разлика от тукашното ДПС и мюфтии, които ще издерат асфалта да се правят на турци, а родните БГ матрьшките да се правят на рушнаци ....
.... то нашето момче-българче шефче на всички мюслита в Русия яко плющи и скоро Масква ще е наша.
Гоу ахед!
Вперьод!
Форца!
П.П.П. Като си върнем Монголия отново да е наша, после ще се разходим до Баските в Каталуния и келтите в Уелс. Тогава процес на възстановяването на БГ империя ще приключи
Путин е, ако трябва да сме коректни. По-точно са го возили, де!
Коректен съм и аз. Знам му целия график за деня на Хаяско.
Сутрин си играе с бенгалския тигър на поляната, преди обяд се качва на Су(хой), после хапва и отива да се гмурка с ядрените подводници само с маска и плавници.
Коментар