If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали знаеш, че не е добро да се вършат черни магии, па макар и само на думи!
Виждам, че имаш склонност да пробутваш такива новини, най-приятелски те съветвам да не го правиш!
Веднага го направих, помолих един марабу една черна магия специално за русофили
А Бе Миранди, то че чичо Сам не ти е чичо е ясно, ама Петко Бочаров да не ти е дядо, случайно!
Днес като го слушах при Диков, ако не виждах на екрана един потвърден предател от време оно, щях да си мисля, че си ти!
Демек джакат си в акотата, които мътят в тоалетните. Те влизат в подпочвените води и после си ги пият
За почвата, като филтър, няма по добър.
А директното вливане на водите от тоалетните в реките, макар и да минават през някакви пречиствателни станции в които се ползват тонове химии, това казваш е по-демократично отравяне!
Като млякото в щатите , с два месеца гаранция!
Какъв стабилизатор бутат в това мляко, не ми се мисли!
Лошото е, че тия стандарти ги налагат и у нас!
Няма да забравя първите "радости" на нашите хора беше, когато започнаха да отглеждат едно прасе за 6 месеца, по холандска процедура!
За пилетата да не говорим!
Въпросът е бизнесът да върви!
По отношение на приходите от международен туризъм, според платежния баланс делът на Европейския съюз е също около 58% - 1.8 милиарда евро. Делът на Русия е над три пъти по-малък.
Първо, внасяме от Русия горива за 5-6 милиарда евро годишно, а руснаците връщат обратно под формата на туризъм в България едва една десета от тази сума.
Така спадането на цената на петрола и природния газ има по-голям принос към българската икономика отколкото целия руски туризъм дори и в най-добрите години.
----------------------------------------------
П.П. Или накратко добрите показатели на БГ икономиката от началото на годината и излишък, който се получи - основно се дължи от затваряне ножицата на търговския дефицит с монголите.
Нека цените на енерго-носителите стоят на тия нива, па дори и една матрьошка да не стъпи като турист в БГ пак ще сме "на плюс" спрямо дрането на кожи от предни години. Това важи дори като добавим към рушкия турист и санкциите срещу нас от Хаяско - хъ-хъ-хъ ......
Извод: Бягайте от монголската прегръдка и ще сте добре
[B][CENTER][SIZE="4"]Знак Божий: соцсети в шоке от погасших в присутствии Путина свечей Патриарха Кирилла
Eто доказателство че Хуйло е пратеник на Сатаната!
Ами, християнството е на над 2000 години и за сефте вижда генерал-лейтенант от КГБ ръгнат за патриарх на църква
Божият дух се е втрещил.
--------------------------
Я, виж профила на пещерняците в глава земеделие ( на 171 място от 179 държави в света ) и яко пестициди. Ама ламтят за още земя, че малко са съсипали досега. Могат и още
Ако видиш американец да пие вода от чешма, ела ми се обади!
И не това ми е целта, къде е добре и къде не!
Ако не сложиш филтър на душа в банята, приятели са ми разказвали, има опастност да се самообгазиш сам!
Толкова хлор слагат в нея!
Въпросът е, защо!
Ако е чиста, защо прибягват до това!
Имаше една статия, колко водите на Америка са замърсени от лекарствата, които навлизат във водата, чрез урината и колко е опасна за ползване!
И не ме карай да се хващам на хоро Русия срещу Америка!
Аз съм срещу Корпорация Америка на финансовите акули и отрочето им НАТО!
Това няма отношение към обикновените хора, навсякъде жертва на алчността на горно посочените!
Темата е Монголия и си пиша само за нея. Твоите друзя все ръгат и УСА в нея. Ето ти и друг индикатор, освен качеството на питейната вода. Води се достъп до питейна и достъп до канализация:
---------------------
Water and Sanitation
По този показател БГ империя е на 29 място в света, а пещерняците на 92 място като там едва 65% имат достъп до питейна вода, а онли 25% до канализация.
Демек джакат си в акотата, които мътят в тоалетните. Те влизат в подпочвените води и после си ги пият
As a result, 75 percent of Russia's surface water is now polluted, 50 percent of all water is not potable according to quality standards established in 1992, and an estimated 30 percent of groundwater available for use is highly polluted.
---------------------
In July 1995, Moscow city health officials reported an outbreak of cholera-causing bacteria in the Moscow River. Officials have warned of increasing outbreaks of sewage-related diseases--including cholera, salmonella, typhoid fever, dysentery, and viral hepatitis--in many other Russian rivers. Citizens have been instructed to boil all water before use. In some areas, clean water is so scarce that water is imported from other regions.
----------------------
Накратко над 50% питейната вода в Монголия не става за пиене и затова или са с филтри, или в цели региони мъкнат вода от други региони.
В почти всички реки на колхозниците ( включително и река Масква ) често се срещат холера, салмонела, коремен тиф, вирусен хепатит и много други "екстри".
Вода тогава задължително се преварява, ако ще се консумира.
-----------------------
П.П. Раздуйте сега бодряшките лафчета за най-големите запаси от питейна вода на Монголия да се посмея
Ако видиш американец да пие вода от чешма, ела ми се обади!
И не това ми е целта, къде е добре и къде не!
Ако не сложиш филтър на душа в банята, приятели са ми разказвали, има опастност да се самообгазиш сам!
Толкова хлор слагат в нея!
Въпросът е, защо!
Ако е чиста, защо прибягват до това!
Имаше една статия, колко водите на Америка са замърсени от лекарствата, които навлизат във водата, чрез урината и колко е опасна за ползване!
И не ме карай да се хващам на хоро Русия срещу Америка!
Аз съм срещу Корпорация Америка на финансовите акули и отрочето им НАТО!
Това няма отношение към обикновените хора, навсякъде жертва на алчността на горно посочените!
As a result, 75 percent of Russia's surface water is now polluted, 50 percent of all water is not potable according to quality standards established in 1992, and an estimated 30 percent of groundwater available for use is highly polluted.
---------------------
In July 1995, Moscow city health officials reported an outbreak of cholera-causing bacteria in the Moscow River. Officials have warned of increasing outbreaks of sewage-related diseases--including cholera, salmonella, typhoid fever, dysentery, and viral hepatitis--in many other Russian rivers. Citizens have been instructed to boil all water before use. In some areas, clean water is so scarce that water is imported from other regions.
----------------------
Накратко над 50% питейната вода в Монголия не става за пиене и затова или са с филтри, или в цели региони мъкнат вода от други региони.
В почти всички реки на колхозниците ( включително и река Масква ) често се срещат холера, салмонела, коремен тиф, вирусен хепатит и много други "екстри".
Вода тогава задължително се преварява, ако ще се консумира.
-----------------------
П.П. Раздуйте сега бодряшките лафчета за най-големите запаси от питейна вода на Монголия да се посмея
Знак Божий: соцсети в шоке от погасших в присутствии Путина свечей Патриарха Кирилла
Нали знаеш, че не е добро да се вършат черни магии, па макар и само на думи!
Виждам, че имаш склонност да пробутваш такива новини, най-приятелски те съветвам да не го правиш!
Най-вече заради себе си!
Повярвай в искреността ми!
Aма ти верно живееш в лъжовен свят.
Никъде в света няма такъв контрол над храните както в САЩ. Само тук може да видиш шунка с 1% мазнина. Че в Ню Джързи садвориха сладкарски цех не за друго, ами щото казвали че захарта била 4 грама а тя била 5 в донътите.
Докато в България ядете кренвирши от рога и копита, тук има такива в които са само от месо. Разбира с има и доста джънк фоод, но кой каквото харесва. И друго има - храната тук е сравнима като цени с България. Единствено хляба струва повече, например $2-3.
Качесвената храна е с 20-30% по-скъпа от другата. Например галон мляко е $2.50-3, докато по-доброто е $4-5.
Та стига сте плямпали щуротии.
По-добре кажи за соевия салам в раша с вкус на месо...
Яааа, моят любим американец!
Доброто мляко беше 4-5 долара преди години!
Сега си е чисто 6.99!
Влез в който и да е сайт на магазин с претенции, предполагам знаеш кой е с най-голямо реноме в щатите, и си поръчай галон мляко и ще ти излезе цената!
Я дай цена за истинско месо!
А за соята, я кажи нещо за соевото мляко там?
Което води и до напълняване и до стерилитет!
Или за млякото "Чобани", дето оня с превръзката даваше за пример за бизнес!
Какво е на вкус?
А контролът над храните е такъв, че официално се продава сол с алуминий!
В същото време, билките не са одобрени и си го пише на всяка опаковка!
Виждам, че си се старал, но не стига!
Коментар