IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Израел алармира за нова военна доставка от Русия за Иран!
    http://www.timesofisrael.com/israel-...efense-system/

Det ryska luftvärnssystemet S-300.Foto: TT
    Коки,тези ракетни ПВО комплекси за ЗАЩИТНО оръжие.Прехващат самолети и балистични ракети.За какво се притеснява Израел.....

Коментар

• Браво на г-н Путин!
      Лавров: Руското ембарго за Иран отпада

/Поглед.инфо/ Напълно е отпаднала необходимостта от доброволното руско ембарго за доставките на ракетните комплекси С-300 за Иран, заяви руският външен министър Сергей Лавров.

Той направи изявление във връзка с подписания по-рано днес от президента Владимир Путин указ за отпадане на руското ембарго спрямо Иран.
      Няма какво да се мазни и да се опитва да се хареса на краварите! Дори трябва да достави стотина термоядрени заряда на Иран. Заедно с ракетите със среден обсег естествено.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Лошо, кулминацията ше е преди 9.Май

ЛНР: Бои между силовиками и ополченцами идут по всей лини соприкосновения
        http://vz.ru/news/2015/4/13/739754.html

По данным Народной милиции, силовики потеряли троих человек убитыми и 12 ранеными, а также несколько единиц техники, в том числе три БТР и два танка. «Наши потери - семь раненых, четыре танка, два БТР и два БМП были повреждены», - сообщили в штабе Народной милиции ЛНР. «Также пресечены шесть попыток диверсионно-разведывательных групп силовиков пересечь фронт», - добавили в штабе.

Ранее в понедельник ополченцы сообщили, что силовики под Донецком перешли в наступление. Сторонники ДНР понесли потери и отступили с позиций в районе поселков Пески и Спартак.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Един популярен виц от 60-те години в БГ-то:

Българо-сАветската дружба било крава, която пасе в България, а доят в СССР
          Не знаех че си добър разкавач на вицове

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
            Обяснете защо добива на нефт в САЩ нараства с над 14 % спрямо миналата година и защо добива на нефт в САЩ и Канада расте с много по-бързи темпове в сравнение с Русия. Данните за седмицата, завършваща на 3 април 2015г. показват, че добива на суров нефт в САЩ нараства с 14,28 % спрямо седмичния период отпреди една година. http://ir.eia.gov/wpsr/overview.pdf
            Ми щот се хвалят и лъжат или по скоро ти лъжеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              В смисъл имам приятели и роднини в Италия, Англия. Не е това, което ме устройва. Аз твоите знания за руски ценности няма да ги подлагам на съмнение, можеш да прочетеш нещо от Петокнижието
              Мен не ме притесняват руските ценности. Имам прекрасни впечатления от руснаци, едни от най-топлите, сърдечни и честни хора, с които съм се срещала, но те всички отдавна са избягали от Русия.
              Беше ми интересно как така убедено пишеш за "старуха Европа", а през моя поглед тя е толкова различна.
              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                Според оценките на Credit Suisse съвкупното богатство на всички домакинства в САЩ през 2014г. е било над 38,825 пъти по-голямо от това на всички домакинства в Русия,съвкупното богатство на всички домакинства в Австралия е било над 3,34 пъти по-голямо от съвкупното богатство на всички домакинства в Русия, съвкупното богатство на всички домакинствата в Швейцария е било над 1,648 пъти по-голямо от съвкупното богатство на всички домакинствата в Русия.
                Ако сметнем богатството средно на 1 пълнолетен гражданин на тези държави то богатството на хората в САЩ е средно 17,76 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия, богатството на хората в Швейцария е средно 29,648 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия, а богатството на хората в Австралия е средно 21,99 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия.
                Средно на един пълнолетен човек в САЩ се пада богатство в размер на 347 845 $, в Швейцария 580 686 $, в Австралия 430 777 $, в Франция 317 292 $, във Великобритания и Северна Ирландия 292 621$, в Сингапур 289 902 $, в Канада 274 543 $, в Япония 222 150 $, в Тайван 182 756 $, в Китай 21 330 $, в Русия 19 586 $,а средно на един човек в САЩ (включително и непълнолетните) се пада богатство в размер на 261 488 $. Средното богатство на 4 членно семейство в САЩ е средно 1 045 953 $ .Всички данни са данни за нетно богатство и са получени, като от оценката на всички притежавани активи са извадени дълговете. Това са данни от оценка правена през 2014г., а през 2015г. заради кризата в Русия се очаква богатството на хората в Русия да намалее спрямо оценката от 2014г. Защо богатството на хората в Русия е по-малко в сравнение с това на хората от другите държави? Ето линк с източник.
                http://www.economics.uwo.ca/people/d...eport-2014.pdf
                Обяснете защо добива на нефт в САЩ нараства с над 14 % спрямо миналата година и защо добива на нефт в САЩ и Канада расте с много по-бързи темпове в сравнение с Русия. Данните за седмицата, завършваща на 3 април 2015г. показват, че добива на суров нефт в САЩ нараства с 14,28 % спрямо седмичния период отпреди една година. http://ir.eia.gov/wpsr/overview.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Мале, мале, мале...
                  Един популярен виц от 60-те години в БГ-то:

Българо-сАветската дружба било крава, която пасе в България, а доят в СССР

Коментар

В смисъл имам приятели и роднини в Италия, Англия. Не е това, което ме устройва
                    Думаш във фабриката за тролове в Питер си е най-добре. Днес до колко часа си на смяна?

Да ти ударим едно рамо да направиш нормата по-бързо. Виж, колко сме добрички

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      Исках да разбера дали възгледите ти за европейските ценности са от преки наблюдения на хората в държава от общността.
                      В смисъл имам приятели и роднини в Италия, Англия. Не е това, което ме устройва. Аз твоите знания за руски ценности няма да ги подлагам на съмнение, можеш да прочетеш нещо от Петокнижието
                      Last edited by Макс; 13.04.2015, 21:42.

Коментар

Не разбирам какъв е въпроса? Варшава и Берлин

Исках да разбера дали възгледите ти за европейските ценности са от преки наблюдения на хората в държава от общността.
                        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                          Майтапиш ли се ...
                          Полша по онова време беше ли в ЕС?
                          Не разбирам какъв е въпроса? Варшава и Берлин, общо около 2 години

Коментар

Спомням си как научих полския език, първо го научих перфектно говоримо, след това се позапознах с азбуката на поляците, но без граматика, а след това се научих да чета ... Четях много интересно, разпознавах славянската дума в текста, знаех я как звучи и я произнасях правилно почти без да ползвам азбуката и лека полека свикнах да чета
                            Майтапиш ли се ...
                            Полша по онова време беше ли в ЕС?
                            Yeah

Коментар

Спомням си как научих полския език, първо го научих перфектно говоримо, след това се позапознах с азбуката на поляците, но без граматика, а след това се научих да чета... Четях много интересно, разпознавах славянската дума в текста, знаех я как звучи и я произнасях правилно почти без да ползвам азбуката и лека полека свикнах да чета
                              Бардзо добже!!!Ама там не си се издал,че страшно любиш руские нали!!!

Коментар

Спомням си как научих полския език, първо го научих перфектно говоримо, след това се позапознах с азбуката на поляците, но без граматика, а след това се научих да чета... Четях много интересно, разпознавах славянската дума в текста, знаех я как звучи и я произнасях правилно почти без да ползвам азбуката и лека полека свикнах да чета
                                Не,въпросът беше - живял ли си в страна от ЕС (различна от България)?

Целта на въпроса е да заостри вниманието ти към безсмислието на някои твои постове, рефериращи към европейските ценности....

Коментар

Working...
                                X