Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениезатова си правят нова тежка ракета.
зер и на нея ще трябва да ѝ баем да не се сурляса в някое дереYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМиналата седмица изгоря гордостта на руския флот - атомния подводен крайцер "Орел"...
"Супермодерния" танк Т-14 няма да вземе участие в парада на 09.05, след като аварира около 120 пъти по време на репетициите...
Самая магучая!!!!
--------------------
Очертаващи се проблеми с руския ‘стелт’ изтребител Т-50
http://pan.bg/view_article-4-28952-O...itel-T-50.html
Цитат:
Ако се отчете изявлението на Борисов през 2020 Русия ще има пет опитни, три предсерийни и 12 самолета от първата малка серия или всичко само 20 изтребителя пето поколение.
През 2014 има109 „оперативни” самолета F-35, a само през 2020 г. Lockheed Martin трябва да е произвела 42 самолета F-35 всички версии (LRIP-8,. Към 2020 г. темпът на производство ще достигне до 17 машини в месец (над 200 годишно). По някои разчети общото количество произведени изтребители от този тип може да е над 500. Ако към тях се прибавят сега намиращите се на въоръжение 190 изтребителя пето поколение F-22 ще се получи отчайващо съотношение между американските и руски ‘стелт изтребителя – 690 към 20.
Вероятно не само финансови трудности са причините за рязко съкращаване на програмата ПАК ФА. Може би съдбата на руския изтребител пето поколение ще повтори съдбата на своя предшественик Су-27. Тогава първият вариант Т-10 (1977 г.) е признат за неудачен (построени са само три опитни и шест предсерийни самолета), след което проектът е преработен основно и се появява фактически новият Т-10С (1981 г.), който става прототип на известното семейство изтребители Су-27/30/33/34/35 и J-11/15.
------------------------------------------
П.П. 'ногу е добър самальота - само дет' няма още двигател, електроника и радар.
Аа .. и никога досега не е изстрелвал ракетка, ама ще смачка Раптор-чето кат' се "видят" на симулатора
Ех, могучия, могучия .... - да не пращаме ротата с готвачи, че ще влязат в Кремлин само с черпаците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ това са мъже истински.Всички умни и интелигентни хора в света са на страната на Русия.НАТО ще бъде много изненандано ако се осмели да воюва с РусияМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ това са мъже истински.Всички умни и интелигентни хора в света са на страната на Русия.НАТО ще бъде много изненандано ако се осмели да воюва с Русиявсе умни и читави хора я от Левски я от ЦСКА
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНе знам защо риеш ...
Отлепила ли е ракетата, не
Неизправна ли е, да
Днес е прашасала, утре птици ще я омажат, кемтрейлс, харп, церн ...
Пък и това не е първи път, в който ѝ намират проблем.
Ама дано литне накрая, да се свърши с тая мъка, нямам противНе за друго, скучно ми е и си търся занимавка. Пък и авиация и комонавтика са ми много близки теми.
Никой, не отрича, че втората степен не е особено читава, та затова си правят нова тежка ракета. Но, трябва да признаеш, че европейските и американските аналози и те си страдат от различни заболявания. Да видим днес Фалкона, че ми е любопитен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеХората са ти го написали, отлагат стартз заради железен прах в един от тръбопроводите. Този прах не може да се премахне на Байконур!!!
Източник УКРАИНСКИ
Отлепила ли е ракетата, не
Неизправна ли е, да
Днес е прашасала, утре птици ще я омажат, кемтрейлс, харп, церн ...
Пък и това не е първи път, в който ѝ намират проблем.
Ама дано литне накрая, да се свърши с тая мъка, нямам противYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеСтига се излагайте, дифицита му е цаката на пропагандата...Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЗнам че го повтарям , но ме кефи реакцията като го прочетете
Източник: NASA Launch Schedule
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеИзглежда си в "часы затмения", пикачу
Как да отлепи като е неизправна ...
Източник УКРАИНСКИLast edited by thaddeus; 14.04.2015, 14:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеКъде бе човече пише че ракетата не е отлепила?! Това че се отлага старт по съображение за сигурност, не означава, че ракетата е аварирала! Правиш ли разлика? Стига се излагай!
Това намерил, това постнал...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеКъде бе човече пише че ракетата не е отлепила?! Това че се отлага старт по съображение за сигурност, не означава, че ракетата е аварирала! Правиш ли разлика? Стига се излагай!
Как да отлепи като е неизправна ...
Неисправность ракеты стала причиной переноса планового запуска российского спутникаYeah
Коментар
Коментар