Обяснете защо прост Иване рублата порасна днес с 42 цента и евроцента?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
technotronic
Дрън..дрън атакуват САЩ в заговор с Русия но ЕС, а той взема странни решения които го дестабилизират защото агентурата на САЩ и Русия в ЕС действа.Това субсидиране и крадене на субсидии е точно такова решение и странното е че ЕС упорито държи на тази политика, защото я прокарват политици които са агенти на САЩ и Русия. Поитиката пък на Русия е някаква безгранична лудост - конфронтира се и рекетира ЕС който му е търговски партньор по дефолт защото и транспорта е лесен и евтин дори. Безумните напъни за нови газопроводи, които товарят икономиката на Европа и създават условия за ескалация на рекетьорските взаимотношения между ЕС и Русия са много показателни. Всеки може да си направи извода - прекарването на нови газопроводи е нещо като да тръгне човек да си пуска други кабели за електрозахранване в къщи при положение че има прекарани кабели вече и има ток по тях и на всичко отгоре новия кабел да е към същия източник - безсмислица на квадрат в прогресия.
Основния виновник да е такава ситуацията са европейските банки, които наливаха пари в Русия в добивната индустрия и тези пари там се поделиха със САЩ и СЕГА тактиката е такава да стане така че въпросните пари да не се връщат защото банките разбира се са ги заели а не подарили.Та въпроса е - тези банкери шапки имат ли ? тези шапки за главите си ли ги ползват и ако е така и имат глави то в главите им има ли нещо или са кухи като кратуни. То беше очевидно че изсипват пари а руснаците си ги делят като плячка с янките и то в забележителното съотношение 50 на 50..по братски.D.Y.F-091066
Коментар
-
Катин или Хатин. Обединена Европа предпочита да си говорим за Катин
Сожженные заживо. Каратели в Хатыни не щадили ни стариков, ни детей
http://www.aif.ru/society/history/41762
Оцепленный сарай обложили соломой, облили бензином и подожгли. В пылающем сарае метались горящие заживо люди. Когда под напором тел рухнули двери, вырывающихся из огня добивали из пулеметов.
Всего в ходе карательной акции в Хатыни было уничтожено 149 человек, из них 75 детей младше 16 лет. Сама деревня была стерта с лица земли.
433 белорусские деревни, пережившие трагедию Хатыни, были восстановлены после войны.
Точное число белорусских деревень, уничтоженное оккупантами и их пособниками, по сей день не установлено. На сегодняшний день известно о 5445 таких населенных пунктах.
В годы Великой Отечественной войны на территории Белоруссии немецко-фашистскими захватчиками и коллаборационистами был уничтожен каждый третий ее житель.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМалко гениална филмова музика
Корнелюк - Бал - Мастер и Маргарита
https://www.youtube.com/watch?v=orHmENH2VjUНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Малко гениална филмова музика
Корнелюк - Бал - Мастер и Маргарита
https://www.youtube.com/watch?v=orHmENH2VjU
Коментар
-
САЩ атакуват Русия чрез платени тролове
Над 15 милиона долара ще похарчи Вашингтон за противодействие на местните медии
Властите на САЩ възнамеряват да нахлуят в информационното пространство чрез руските социални мрежи "В контакте" и "Однокласники", както и чрез рускоезичните сегменти на Фейсбук и Туитър. Целта е "противодействие на дезинформацията в руската медийна сфера".
Повече на http://www.blitz.bg/news/article/330947
Коментар
-
Прав си за това.....и преди съм казвал сестра ми живее в Франция със семейството си , на жена ми кака и със семейството си е в Русия, аз реших да си остана в БГ, тук ми харесва.
Навсякъде човек може да изкарва и живее добре , ако бачка неуморно и отговорно по 10-12 часа на ден .... Ако иска да лежи и да се чеши по корема, където и да е все няма да е добре....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЧе ситуацията в момента е в интерес на САЩ и в ущърб на Европа съм съгласен.
Европата трябва да мисли за собствените си проблеми , най-големия от които е липсата на осезаем РЪСТ на БВП от 2008 година насам.....а не да се включваме в чужди схеми против нашите си интереси.
Ако някой остане след 5 - направо чудо е.
А ако заговорим и за долуспоменатите арабески...По-добре да се ориентираме я към САЩ, я към Русия...#dagoduhatbednite
Коментар
-
Че ситуацията в момента е в интерес на САЩ и в ущърб на Европа съм съгласен.
Европата трябва да мисли за собствените си проблеми , най-големия от които е липсата на осезаем РЪСТ на БВП от 2008 година насам.....а не да се включваме в чужди схеми против нашите си интереси.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеЩе кажа, че ти беше прав и неправилно те обвиних. Изказах се неподготвен.
пс. турдно е за вярване - но фактите са си факти. Русия има 0.6% ръст за 2014.
Уважавам хората които признават грешките си.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАбе Ванка , добре че се обади...преди месец ме нарочи че съм лъжел за БВП на Русия за 2014 г. като съм твърдял че ще е на плюс а предварителните данни били на минус. Преди 2-3 дни излязоха окончателните данни, Рашата за последното тримесечие имала ръст на БВП 0,4%
Нещо да кажеш идвинявай ????
пс. турдно е за вярване - но фактите са си факти. Русия има 0.6% ръст за 2014.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеЛюбопитно как човек, който очевидно от коментарите му - ИМА мозък - симпатизира на Русия?!
Мистерия.
За цялата 2014 пак ръст от 0,7-0,8 % ли излезна
Нещо да кажеш .............извинявай ????Last edited by markov; 15.04.2015, 23:33.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМоркуфф, ще ходиш ли за 9-ти май в Масква?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНещо грешно си ме разбрала , аз не съм срещу ЕС. Смятам че икономиката ни черпи ползи от това. Но смятам че БГ няма място в НАТО и че САЩ трябва да ги разкараме от ЕС.
Не харесвам някои грешни политики на ЕС относно външната имиграция и в частност толерантността към арабите. Не харесвам политиката им на субсидиране , голяма част от тези субсидии се крадат и не носят никакъв положителен ефект за общността.
Не виждам нищо нормално в това ЕС която е уж "развития свят" да субсидира износа домати , краставици и компоти а да внася от Китай - "уж изостанала" страна компютри.
Относно Русия , мисля че ЕС не трябва да се конфронтира с нея.......Трябва да си развиваме бизнеса с Руснаците във всичките му аспекти , както имаме възможност да го правим с останалата част на Европата.
Американците да си намерят други пионки в противопоставянето срещу Рашата .....
Мистерия.#dagoduhatbednite
Коментар
Коментар