IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обяснете защо прост Иване рублата порасна днес с 42 цента и евроцента?

Коментар

• technotronic

Дрън..дрън атакуват САЩ в заговор с Русия но ЕС, а той взема странни решения които го дестабилизират защото агентурата на САЩ и Русия в ЕС действа.Това субсидиране и крадене на субсидии е точно такова решение и странното е че ЕС упорито държи на тази политика, защото я прокарват политици които са агенти на САЩ и Русия. Поитиката пък на Русия е някаква безгранична лудост - конфронтира се и рекетира ЕС който му е търговски партньор по дефолт защото и транспорта е лесен и евтин дори. Безумните напъни за нови газопроводи, които товарят икономиката на Европа и създават условия за ескалация на рекетьорските взаимотношения между ЕС и Русия са много показателни. Всеки може да си направи извода - прекарването на нови газопроводи е нещо като да тръгне човек да си пуска други кабели за електрозахранване в къщи при положение че има прекарани кабели вече и има ток по тях и на всичко отгоре новия кабел да е към същия източник - безсмислица на квадрат в прогресия.
      Основния виновник да е такава ситуацията са европейските банки, които наливаха пари в Русия в добивната индустрия и тези пари там се поделиха със САЩ и СЕГА тактиката е такава да стане така че въпросните пари да не се връщат защото банките разбира се са ги заели а не подарили.Та въпроса е - тези банкери шапки имат ли ? тези шапки за главите си ли ги ползват и ако е така и имат глави то в главите им има ли нещо или са кухи като кратуни. То беше очевидно че изсипват пари а руснаците си ги делят като плячка с янките и то в забележителното съотношение 50 на 50..по братски.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Катин или Хатин. Обединена Европа предпочита да си говорим за Катин

Сожженные заживо. Каратели в Хатыни не щадили ни стариков, ни детей
        http://www.aif.ru/society/history/41762

Оцепленный сарай обложили соломой, облили бензином и подожгли. В пылающем сарае метались горящие заживо люди. Когда под напором тел рухнули двери, вырывающихся из огня добивали из пулеметов.

Всего в ходе карательной акции в Хатыни было уничтожено 149 человек, из них 75 детей младше 16 лет. Сама деревня была стерта с лица земли.

433 белорусские деревни, пережившие трагедию Хатыни, были восстановлены после войны.

Точное число белорусских деревень, уничтоженное оккупантами и их пособниками, по сей день не установлено. На сегодняшний день известно о 5445 таких населенных пунктах.

В годы Великой Отечественной войны на территории Белоруссии немецко-фашистскими захватчиками и коллаборационистами был уничтожен каждый третий ее житель.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Малко гениална филмова музика

Корнелюк - Бал - Мастер и Маргарита
          https://www.youtube.com/watch?v=orHmENH2VjU
          Ша прощаваш но мен ме впечатлиха повече голите девойки отколкото музиката
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Малко гениална филмова музика

Корнелюк - Бал - Мастер и Маргарита
            https://www.youtube.com/watch?v=orHmENH2VjU

Коментар

• САЩ атакуват Русия чрез платени тролове

Над 15 милиона долара ще похарчи Вашингтон за противодействие на местните медии

Властите на САЩ възнамеряват да нахлуят в информационното пространство чрез руските социални мрежи "В контакте" и "Однокласники", както и чрез рускоезичните сегменти на Фейсбук и Туитър. Целта е "противодействие на дезинформацията в руската медийна сфера".

Повече на http://www.blitz.bg/news/article/330947

Коментар

• Прав си за това.....и преди съм казвал сестра ми живее в Франция със семейството си , на жена ми кака и със семейството си е в Русия, аз реших да си остана в БГ, тук ми харесва.
                Навсякъде човек може да изкарва и живее добре , ако бачка неуморно и отговорно по 10-12 часа на ден .... Ако иска да лежи и да се чеши по корема, където и да е все няма да е добре....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Че ситуацията в момента е в интерес на САЩ и в ущърб на Европа съм съгласен.

Европата трябва да мисли за собствените си проблеми , най-големия от които е липсата на осезаем РЪСТ на БВП от 2008 година насам.....а не да се включваме в чужди схеми против нашите си интереси.
                  Европа не я виждам как ще излезе от тая каша. Ако оставим САЩ и Русия настрани - хората в Европа НЕ им се работи. Нали ги виждам всеки ден - офиса се пълни в 9 без 10 и всеки се изнася между 4 и 4;30
                  Ако някой остане след 5 - направо чудо е.

А ако заговорим и за долуспоменатите арабески...По-добре да се ориентираме я към САЩ, я към Русия...
                  #dagoduhatbednite

Коментар

• Че ситуацията в момента е в интерес на САЩ и в ущърб на Европа съм съгласен.

Европата трябва да мисли за собствените си проблеми , най-големия от които е липсата на осезаем РЪСТ на БВП от 2008 година насам.....а не да се включваме в чужди схеми против нашите си интереси.

Коментар

• markov

Ти просто не можеш да прозреш истината. На руснаците им препоръчвам час по скоро да се вдигнат и да изритат тази рекетьорска шайка която ги управлява. Тя е в заговор с определени кръгове в САЩ и действа срещу ЕС.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                        Ще кажа, че ти беше прав и неправилно те обвиних. Изказах се неподготвен.

пс. турдно е за вярване - но фактите са си факти. Русия има 0.6% ръст за 2014.
                        Мерси.
                        Уважавам хората които признават грешките си.

Коментар

Абе Ванка , добре че се обади...преди месец ме нарочи че съм лъжел за БВП на Русия за 2014 г. като съм твърдял че ще е на плюс а предварителните данни били на минус. Преди 2-3 дни излязоха окончателните данни, Рашата за последното тримесечие имала ръст на БВП 0,4%

Нещо да кажеш идвинявай ????
                          Ще кажа, че ти беше прав и неправилно те обвиних. Изказах се неподготвен.

пс. турдно е за вярване - но фактите са си факти. Русия има 0.6% ръст за 2014.
                          #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                            Любопитно как човек, който очевидно от коментарите му - ИМА мозък - симпатизира на Русия?!
                            Мистерия.
                            Абе Ванка , добре че се обади...преди месец ме нарочи че съм лъжел за БВП на Русия за 2014 г. като съм твърдял че ще е на плюс а предварителните данни били на минус. Преди 2-3 дни излязоха окончателните данни, Рашата за последното тримесечие имала ръст на БВП 0,4%
                            За цялата 2014 пак ръст от 0,7-0,8 % ли излезна
                            Нещо да кажеш .............извинявай ????
                            Last edited by markov; 15.04.2015, 23:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Моркуфф, ще ходиш ли за 9-ти май в Масква?
                              Наистина бих отишъл ако имам време някога ........

Коментар

Нещо грешно си ме разбрала , аз не съм срещу ЕС. Смятам че икономиката ни черпи ползи от това. Но смятам че БГ няма място в НАТО и че САЩ трябва да ги разкараме от ЕС.
                                Не харесвам някои грешни политики на ЕС относно външната имиграция и в частност толерантността към арабите. Не харесвам политиката им на субсидиране , голяма част от тези субсидии се крадат и не носят никакъв положителен ефект за общността.
                                Не виждам нищо нормално в това ЕС която е уж "развития свят" да субсидира износа домати , краставици и компоти а да внася от Китай - "уж изостанала" страна компютри.

Относно Русия , мисля че ЕС не трябва да се конфронтира с нея.......Трябва да си развиваме бизнеса с Руснаците във всичките му аспекти , както имаме възможност да го правим с останалата част на Европата.
                                Американците да си намерят други пионки в противопоставянето срещу Рашата .....
                                Любопитно как човек, който очевидно от коментарите му - ИМА мозък - симпатизира на Русия?!
                                Мистерия.
                                #dagoduhatbednite

Коментар

Working...
                                X