IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• агахаххахахахах Много примитивно и супер болен терорист виждам аз в това интервю.Смятай до сега кой мандат е какви неща е причинил на БЪЛГАРИЯ,включително събарянето на ГЕРБ от власт, като през това време ни върнаха над 10 години назад,, МАЛОУМНИТЕ ЧЕРВЕНИ ПИОНКИ НА ПУТИН И ПАРИТЕ МУ.. СМЯХ.... ТО ТАКИВА МАЛОУМНИЦИ НЕ Е ИМАЛО НИКОГА..

Най-големите бисери от преките линии на Путин

Отговаряйки на въпрос за Михаил Ходорковски, Путин цитира фраза от филма „Мястото на срещата не се променя”: „Крадецът трябва да лежи в затвора”.

Налага ли му се да заповядва предателите да бъдат унищожени?
    „Руските специални служби не използват такива методи.
    Колкото до предателите, те сами ще измрат, уверявам ви, защото... ....

Какво иска опозицията?

„Пари и власт. Повилняха навремето, през 90-те години, отмъкнаха заедно с Березовски и останалите, които в момента са в затвора и за които вече говорихме, доста милиард. Сега ги отблъснаха от хранилката, а те поизхатяха и искат да се върнат и да понапълнят джобовете си. Ако им позволим да направят това, те вече няма да се задоволят само с някакви си милиарди, а ще разпродадат цяла Русия.”

На въпрос какво е за него родината, Путин отговаря: „Това, което е за много наши сънародници, това е животът ми”.

„Това са пълни глупости! – заяви Путин на предложението руски военни поделения да присъстват на изток от Украйна. – Там няма „нито специални служби, нито инструктури”. „Това са все местни хора – подчерта той. – И най-доброто доказателство за това е фактът, че хората, както се казва, буквално свалиха маските”.

„Има борба на гледни точки, но заради тях не те залавят и не те тикват в лагер, както е било през 37-а година, всички, които изразяват гледните си точки, са живи и здрави и си вършат работата”, отвърна Путин на въпрос на Ирина Хакамада за „вътрешното напрежение” в руското общество.

Пенсионерката Фаина Ивановна попита президента дали не възнамерява да върне на Русия Аляска, която е била продадена на САЩ.

„Фаина Ивановна, защо ви е Алеска? – попита в отговор Путин. –
    Тоя е по тъп и от НЯКОЯ МУТРА.. на къде отива тоя свят .. само ..
    Ти това изобщо прочете ли го бе СоПоЛоВ?
    Какво те възмути толкова?
    Че Путин обича родината си, че тя е за него живота му?
    Или че не иска Аляска? Казва че на Русия Аляска не е нужна.
    Или че иска крадците като Ходорковски да са в затвора?
    Или че руските спец служби не убиват/

Кое за тебе е възмутителното?
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• След 15 минути започва предаването:
      "Сам си пръдльо разговаря" http://live.russia.tv/index/index/channel_id/3

Точно така преди 40 години Огнян Велков "разговаряше" с радиослушателите,
      следвайки указанията на Отдела за Агитация и Пропаганда към ЦК на БКП
      Last edited by barbaron; 16.04.2015, 12:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        За БСП съм гласувал много рядко. По често за Светльо Виков

Но и да съм гласувал , изборите са за парламент, президент , местни избори....
        Не за влизане в НАТО.

Нормалните държави правят Референдуми за тая цел !!!!
        На изборите се реализират партии в зависимост от програмите им. Такива се пишат за ориентация на електората. По онова време всички парламентарно представени са се обединили в национално съгласие за членство в НАТО и затова не са идвали в дряново да питат.

Близо до ума е, че светльовитковистите са за кодош, каквото си си избрал, това си и получил ...
        Yeah

Коментар

• агахаххахахахах Много примитивно и супер болен терорист виждам аз в това интервю.Смятай до сега кой мандат е какви неща е причинил на БЪЛГАРИЯ,включително събарянето на ГЕРБ от власт, като през това време ни върнаха над 10 години назад,, МАЛОУМНИТЕ ЧЕРВЕНИ ПИОНКИ НА ПУТИН И ПАРИТЕ МУ.. СМЯХ.... ТО ТАКИВА МАЛОУМНИЦИ НЕ Е ИМАЛО НИКОГА..

Най-големите бисери от преките линии на Путин

В колцентъра на „Пряка линия с Владимир Путин” се получават милиони въпроси и десетки от тях се озвучават в прекия ефир. Но продължаващата в течение на дълги часове връзка все пак се запомня с отговорите на президента. Лента.ру припомня най-ярките цитати на Владимир Путин, прозвучали по пряката линия през изминалите четири години.
          „Не, не ме е срам!” (2010 г.)

Отговаряйки на въпрос за Михаил Ходорковски, Путин цитира фраза от филма „Мястото на срещата не се променя”: „Крадецът трябва да лежи в затвора”.

Защо беше уволнен кметът на Москва Юрий Лужков?

Путин се усмихва: „Може би заради неспортсменско поведение? Но този въпрос не е към мен”.

Налага ли му се да заповядва предателите да бъдат унищожени?

„Руските специални служби не използват такива методи. Колкото до предателите, те сами ще измрат, уверявам ви, защото... Ето последният наш случай за предателство, когато издадоха група от нашите нелегални. Та това са офицери, разбирате ли, офицери! – отговоря емоционално Путин. – Човекът е предал приятелите си, другарите си по оръжие, а това са хора, които са сложили живота си пред олтара на отечеството. Какво е това да научиш емика като роден, да се откажеш от близките си, да нямаш възможност да дойдеш на погребението на свои близки! Само се замислете върху това! Човекът е отдал целия си живот в служба на родината и се намерило някакво животно, което предава такива хора. Как ще живее с това до края на живота си?! Как ще гледа децата си в очите тази свиня?!”

Какво иска опозицията?

„Пари и власт. Повилняха навремето, през 90-те години, отмъкнаха заедно с Березовски и останалите, които в момента са в затвора и за които вече говорихме, доста милиард. Сега ги отблъснаха от хранилката, а те поизхатяха и искат да се върнат и да понапълнят джобовете си. Ако им позволим да направят това, те вече няма да се задоволят само с някакви си милиарди, а ще разпродадат цяла Русия.”

Владимир Путин прочете един от последните въпроси: „Не ви ли е срам от нас?”

И отговори: „Не, не ме е срам!” Но добави, че, разбира се, някои неща би могло да се направят и по друг начин.

„Елате при мен, бандар-логи!” (2011 г.)

„Окачили са някакви си контрацептиви, с извинение” – така се изказа Путин за белите лентички, които станаха символ на протеста.
          „Докато аз, честно ще ви призная, че се опитвах и до ден днешен се опитвам да се науча да играя хокей. И до ден днешен се опитвам да направя нещо като крава върху лед. Не обръщах особено внимание на това, което се случва”, коментира той съобщенията в пресата, че след обявяването на резултатите от изборите на Държавната Дума протестните акции в Кремъл са се притеснили и са започнали да провеждат спешни тайни заседания.

„Естествено, има хора, които притежават паспорти на граждани на Руската федерация, но действат в интерес на чужда държава и за чужди пари. С тях също ще се постараем да установим контакт, макар че това често е безполезно и невъзможно. Какво бих могъл да кажа в този случай? Накрая бих могъл да кажа: елате при мен, бандер-логи! От малък обичам Киплинг”.

Той припомни някои моменти от биогражията на американския сенатор Джон Майккейн, който след смъртта на либийския лидер Муамар Кадафи призова „диктаторите в света” и най-вече Путин „да започнат да нервничат: той се е бил във Виетнал, биел е в плен и е „седял в ямата”. „В такива обстоятелства всеки може да превърти”, заключава Пунит на фона на смеха в залата.

На въпрос какво е за него родината, Путин отговаря: „Това, което е за много наши сънародници, това е животът ми”.

„Скатавка, не иска да работи” (2013)

Отговаряйки на въпроса защо „най-добрият финансов министър в смета” Алексей Кудрин не се връща във властта, Путин с усмивка отговори:

„Скатавка, не иска да работи”.

На свой ред Кудрин много остро заяви, че не е готов да работи в ситуация, когато се вземат половинчати мерки и се извършват полуреформи. Такава система няма да сработи, Русия няма да се оттърве от нефтената зависимост, а ясна програма няма, заяви ексминистърът.

Путим възрази, че твърдите мерки в икономиката, за които ратува Кудрин, не могат да бъдат проведени, без да бъде засегната социалната сфера и че това ще бъде болезнено за руските граждани.

„Затова казвам, че Кудрин е най-добрият министър на финансите, но не е най-добрият в социалната политика”, обобщи президентът.

„Когато се натъкваш на такива неща, ръката ти сама посяга към писалката да подпише някакви документи за връщане на смъртното наказание и да помолиш депутатите да направят това. Но трябва да поговорим със специалистите, с криминолозите. Специалистите смятат, че самото ликвидиране на наказанието не води до неговото изкореняване”, призна Путин, говорейки за терористичните актове в Бостън и кланицата в Белгород.

„От какъв зор бе направено това, обяснете ми, моля ви? Никой не може да обясни, разбирате ли! Никой не може да каже защо”, така коментира Путин приемането на „акта Магнитски” от американците.

„Фаина Ивановна, скъпа, защо ви е Аляска?” (2014 г.)

„Това са пълни глупости! – заяви Путин на предложението руски военни поделения да присъстват на изток от Украйна. – Там няма „нито специални служби, нито инструктури”. „Това са все местни хора – подчерта той. – И най-доброто доказателство за това е фактът, че хората, както се казва, буквално свалиха маските”.

За действията на силовите структури в източната част на Украйна Путин се изказа още по-емоционално: „Тия май съвсем са полудели?! Мъкнат танкове, бронетранспортьори, оръдия. Срещу кого ги мъкнат тия оръдия? Тия да не са откачили?! Системи за залпов огън, летят бойни самолети, летят изтребители! Тия май направо са се чалнали?!”

„Ние можем да задушим всички, защо се страхувате толкова?”, попита той в отговор на репликата на водещия на „Вести недели” Дмитрий Кисельов за агресивната политика на НАТО, която предизвиква в него „чувството, че се задушава”.

„Има борба на гледни точки, но заради тях не те залавят и не те тикват в лагер, както е било през 37-а година, всички, които изразяват гледните си точки, са живи и здрави и си вършат работата”, отвърна Путин на въпрос на Ирина Хакамада за „вътрешното напрежение” в руското общество.

Освен това Путин обърна внимание, че руската интелигенция не е свикнала да води дискщусии и смята, че се смята за „истината от последна инстанция”.

В това, че „някои искат поражението на собствената им държава” Путин вижда нещо като традиция.

„По време на Първата световна война болшениките са призовавали към поражение и в крайна сметка стигнали до революция”, припомни държавния глава. „Но съгласете се, че ние не можем да стигнем до крайни форми на борба и да опозоряваме хора заради тяхната позиция".

Пенсионерката Фаина Ивановна попита президента дали не възнамерява да върне на Русия Аляска, която е била продадена на САЩ.

„Фаина Ивановна, защо ви е Алеска? – попита в отговор Путин. – Ние сме северна страна. 70% от нашата територия спада към Севера и Крайния Север. Да не би Аляска да е в Южното полукълбо? И там също е студено. Нека да не се палим, съгласна ли сте?”

Путин добави, че знае, че някои в Русия наричат на шега Аляска „Айс-Крим”.

„Купих си кола на кредит в Крим. Останаха ми две години да я изплащам. Банката напусна Крим. Какво да правя?” – оплака се президентът на един жител на полуострова. И получи простичкият отговор: „Карайте си я и толкова”.

На въпрос кога държавата ще види новата първа дама Путин отговори кратко:

„Първо трябва да омъжа бившата си съпруга и чак след това да помисля за себе си.”

Тоя е по тъп и от НЯКОЯ МУТРА.. на къде отива тоя свят .. само ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
            През март 2015г. производството на обувки в Русия е намаляло спрямо март 2014г. с 26 %.
            През първото тримесечие на 2015г. в Русия производството на обувки е намаляло спрямо първото тримесечие на 2014г. с 22,1 %.
            Нали щяха сами да си произвеждат, като ограничат вноса. Защо спада това производство в Русия?
            Много си затоплиха отношенията с Китай - затова спада .

Коментар

• През март 2015г. производството на обувки в Русия е намаляло спрямо март 2014г. с 26 %.
              През първото тримесечие на 2015г. в Русия производството на обувки е намаляло спрямо първото тримесечие на 2014г. с 22,1 %.
              Нали щяха сами да си произвеждат, като ограничат вноса. Защо спада това производство в Русия?

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                Когато гласуваше за БСП, не знаеше ли, че водят проевропейска и пронатовска политика?
                Депутатите ви в НС през 1997 не се ли обединиха около Декларацията за национално съгласие, с която основен приоритет става членството на БГ в НАТО? Само четирима от левицата били против ратифицирането на договора ни през 2004 ...

пп
                За БСП съм гласувал много рядко. По често за Светльо Виков

Но и да съм гласувал , изборите са за парламент, президент , местни избори....
                Не за влизане в НАТО.

Нормалните държави правят Референдуми за тая цел !!!!
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Не съм против ЕС, ма НАТО не ме кефи.
                  Би ли ми припомнил кога точно сме ги избирали ???
                  Що не помня да съм ходил на референдум по въпросите за ЕС и НАТО ?
                  Когато гласуваше за БСП, не знаеше ли, че водят проевропейска и пронатовска политика?
                  Депутатите ви в НС през 1997 не се ли обединиха около Декларацията за национално съгласие, с която основен приоритет става членството на БГ в НАТО? Само четирима от левицата били против ратифицирането на договора ни през 2004 ...

пп
                  Абсолютно безпрецедентно, президентът Георги Първанов подписва в пленарна зала Указ за обнародване на закона в “Държавен вестник” и: „Народните представители, министрите и гостите стават. Бурни и продължителни ръкопляскания”. Сияещ, сред „смях и оживление в залата” председателят на Народното събрание Огнян Герджиков известява: „Уважаеми г-н президент, уважаеми г-н министър-председател, г-н вицепрезидент, Ваше Светейшество, Ваши Превъзходителства, уважаеми г-жи и г-да министри и народни представители, драги гости! Особено ми е приятно да съобщя, че току-що излезе извънреден брой на “Държавен вестник” бр. 22, в който е обнародван Законът за ратифициране на Северноатлантическия договор, подписан на 4 април 1949 г. във Вашингтон. С това законът е в сила! Благодаря ви. (Бурни и продължителни ръкопляскания. Всички стават прави.)”
                  Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                    Според оценките на Credit Suisse съвкупното богатство на всички домакинства в САЩ през 2014г. е било над 38,825 пъти по-голямо от това на всички домакинства в Русия,съвкупното богатство на всички домакинства в Австралия е било над 3,34 пъти по-голямо от съвкупното богатство на всички домакинства в Русия, съвкупното богатство на всички домакинствата в Швейцария е било над 1,648 пъти по-голямо от съвкупното богатство на всички домакинствата в Русия.
                    Ако сметнем богатството средно на 1 пълнолетен гражданин на тези държави то богатството на хората в САЩ е средно 17,76 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия, богатството на хората в Швейцария е средно 29,648 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия, а богатството на хората в Австралия е средно 21,99 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия.
                    Средно на един пълнолетен човек в САЩ се пада богатство в размер на 347 845 $, в Швейцария 580 686 $, в Австралия 430 777 $, в Франция 317 292 $, във Великобритания и Северна Ирландия 292 621$, в Сингапур 289 902 $, в Канада 274 543 $, в Япония 222 150 $, в Тайван 182 756 $, в Китай 21 330 $, в Русия 19 586 $,а средно на един човек в САЩ (включително и непълнолетните) се пада богатство в размер на 261 488 $. Средното богатство на 4 членно семейство в САЩ е средно 1 045 953 $ .Всички данни са данни за нетно богатство и са получени, като от оценката на всички притежавани активи са извадени дълговете. Това са данни от оценка правена през 2014г., а през 2015г. заради кризата в Русия се очаква богатството на хората в Русия да намалее спрямо оценката от 2014г. Защо богатството на хората в Русия е по-малко в сравнение с това на хората от другите държави? Ето линк с източник.
                    http://www.economics.uwo.ca/people/d...eport-2014.pdf
                    През март 2015г. в Русия производството на трактори за селското и горското стопанство намалява 2,057 пъти спрямо март 2014г., тоест намалява с 51,4 %.
                    През първото тримесечие на 2015г. в Русия производството на трактори за селското и горското стопанство намалява с 38,2 % спрямо първото тримесечие на 2014г.
                    През март 2015г. в Русия производството на цимент намалява с 8,6 % спрямо март 2014г.
                    През първото тримесечие на 2015г. в Русия производството на цимент намалява с 4,6 % спрямо първото тримесечие на 2014г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      E kakво има за разбиране - вие сте няколко мурзилки от които нищо не зависи. А какво искате няма никакво значение.

Тези от които зависи са повече от вас и те избраха НАТО и ЕС!
                      Не съм против ЕС, ма НАТО не ме кефи.
                      Би ли ми припомнил кога точно сме ги избирали ???
                      Що не помня да съм ходил на референдум по въпросите за ЕС и НАТО ?

По същия начин навремето ни вкараха в СИВ и Варшавския договор, както сега в ЕС и НАТО. Няма разлика !!! А трябваше да има, нали уж сега сме демокрация.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Бывший генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен убежден, что Россия может применить против других стран Европы тактики, которые она отработала в Украине http://news.liga.net/news/politics/5...c_location=ufi
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                          Гледам тия дни яко се стараеш!

А Европа трябва да бъде с Русия, точно каквото не искат американците!
                          Григор Начович (смятан от мнозина за най-интелигентния български политик на всички времена) казва за България в 1918г.: "Никога с Русия! Винаги с Англия!"...

И го казва човек, който е дълбоко замесен в руския заговор за убийството на Стамболов....

Коментар

• Първоначално изпратено от technotronic Разгледай мнение
                            САЩ атакуват Русия чрез платени тролове

Над 15 милиона долара ще похарчи Вашингтон за противодействие на местните медии

Властите на САЩ възнамеряват да нахлуят в информационното пространство чрез руските социални мрежи "В контакте" и "Однокласники", както и чрез рускоезичните сегменти на Фейсбук и Туитър. Целта е "противодействие на дезинформацията в руската медийна сфера".

Повече на http://www.blitz.bg/news/article/330947
                            Да внимават щот Путин не си поплюва.Ще има затворени медии и американски агенти в Сибир.Тия номера в Русия не минават.И в Китай и в Турция.Бият много лошо

Коментар

• Россияне потребляют 20 процентов мирового героина

http://lenta.ru/news/2009/10/22/drugs/

Эксперты ООН сообщают, что за последние 10 лет количество наркоманов в РФ увеличилось в 10 раз, и в настоящее время они потребляют от 75 до 80 тонн афганского героина в год. Это в 3,5 раза больше, чем совокупное потребление героина в США и Канаде (около 20 тонн) и почти в два раза больше, чем в Китае, который является вторым по величине рынком сбыта наркотика (45 тонн).

По сведениям UNODC, в России сейчас около полутора миллионов героиновых наркоманов - столько же, сколько в остальных европейских странах вместе взятых.
                              -----------------------------

П.П. Е, някой да го преведе на Пешо, понеже като бях написал, че Монголия е с най-много наркомани в света, той подскочи като ущипана пръчка, че лъжа.

БГ матрьошляците са 'ногу жалки като започнат да отричат очевадни неща

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                Ема то хуйло няма да им даде паспорти, той глупави мързеливци си има достатъчно.
                                То това е ясно, че никой не обича продажниците, ама родните БГ матрьошляци не го знаят още

Но ще ги разкараме от изборния процес, а също така от законодателна, изпълнителна, и съдебна власт, за да може малко да дръпне БГ империята напред.

Не е лошо да забранят БСП, Атака и ДПС като анти-български партии.

Коментар

Working...
                                X