IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi
    Лордов, ти си готино момче, когато не те напънат да изпълняваш мокри поръчки и да се излагаш.

Не подхожда на интелекта ти и чувството ти за хумор, което владееш.
    -----------------------

Системата ви на пропаганда е тотално сбъркана, защото се опитвате да впрегнете каруцата преди коня.

Колкото и да килиферчите историята, фактите вече ги знае цял свят. Кимери, хуни, българи.

Рушнаци няма никъде, колкото и да се опитват да крадат история, бетер македонците.
    ------------------------

Докато не си подредите как е било наистина, ще има тия "свежи" моменти между пещерняците от горите и блатата на Масква, които се опитват да се сравнят с БГ империя, която ги създаде
    АЗ теб те уважавам и не критикувам политическите ти възгледи, бъди така добър и ти да не коментираш моите. ТВОЯТ вкусен боб който си ми дал като рецепта ми е на десктопа. Нека останем приятели, без да влизаме с теб в политически боричкания моля те! НИКОГА няма да напиша и дума срещу теб, но искам и ти да така да бъдеш както досега. Аз не съм ти основен дразнител , така, че не ме предизвиквай да се караме пак. Имали сме спорове приятелю, но не искам пак да споря с човек който уважавам, дори по свой начин обичам! ПОВЯРВАЙ МИ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Аз предлагам на всички НПО другарчета да направят едно сравнение между Белорусия и България. Защо Белорусия на диктатора Лукашенко изпревари България на ЕВРОфондовете и нашия приятел Боци в икономическото си развитие? Защо белоруския гражданин освен че е спечелил от усреднени данни пер капита, печели и от по малко неравенство в обществото...

В смисъл белоруския гражданин яде повече свинско със зеле на калпак, освен това и мръвката е разпределена по-справедливо

НПО-къчовете да почват, СЕГА!
      Белорусите ви обръщат гръб малко по малко. Та затуй е нормално да започва подобряване на живота им.
      Я кажи ти като руски агент (имаш повече информация), кога ще направите една вайна и в Беларус, както в Украйна?

ПП
      А защо изобщо споменаваш Беларус, мъцни нещо по въпроса за кацапите-ватнъйе...

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Казал го е Оливър Кромуел,аз само го цитирах
        Mи аз отде да знам, звучи като да си го казал ти.
        Ама да не те е срам нещо?
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
          ДА ти на това мнение не можа да отговориш нищо конструктивно. ИМА необорими мнения нали, само можеш да злобееш срещу такива.Впрочем днес ми стана интересно колко гастарбайтери пишат с омраза към несъществуваща червена с-ма в БГ, както и извънмерна злоба спрямо РОССИЯ. Оказа се , че всички са психопати -гастарбайтери неинтегрирани в собствените си общества на запад и плюещи жлъч по български форуми. От евреската САЩ, Франция, Холандия и прочее. Тия ако бяха читави хора с нормални възгледи мислиш ли, че ако са интегрирани като хората в обществата в които живеят ще се занимават подобни простотии? НЕ, ТЕ са пълни кретени и психопати., затова пишат. ТИ доколкото съм запознат както и Коки не сте заминали, не сте се продали още физически, но психически сте роби вече на пиндосите и техните версии за света и демокрацията.
          Аз предлагам на всички НПО другарчета да направят едно сравнение между Белорусия и България. Защо Белорусия на диктатора Лукашенко изпревари България на ЕВРОфондовете и нашия приятел Боци в икономическото си развитие? Защо белоруския гражданин освен че е спечелил от усреднени данни пер капита, печели и от по малко неравенство в обществото...

В смисъл белоруския гражданин яде повече свинско със зеле на калпак, освен това и мръвката е разпределена по-справедливо

НПО-къчовете да почват, СЕГА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
            ДА ти на това мнение не можа да отговориш нищо конструктивно. ИМА необорими мнения нали, само можеш да злобееш срещу такива.Впрочем днес ми стана интересно колко гастарбайтери пишат с омраза към несъществуваща червена с-ма в БГ, както и извънмерна злоба спрямо РОССИЯ. Оказа се , че всички са психопати -гастарбайтери неинтегрирани в собствените си общества на запад и плюещи жлъч по български форуми. От евреската САЩ, Франция, Холандия и прочее. Тия ако бяха читави хора с нормални възгледи мислиш ли, че ако са интегрирани като хората в обществата в които живеят ще се занимават подобни простотии? НЕ, ТЕ са пълни кретени и психопати., затова пишат. ТИ доколкото съм запознат както и Коки не сте заминали, не сте се продали още физически, но психически сте роби вече на пиндосите и техните версии за света и демокрацията.
            И аз се бях замислил над тоя факт , на практика почти всичкото злъч идва от нашенци изнесли се в чужбина......кандитозко, коки и готвача мисля само живеят в БГ .....всичките други плюят от странство, явно щото нямат интеграция в обществото в което са се преселили и търсят компенсация в нета...
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Маранди

Хич не ми пука какво си мислиш за мен.

Много комплекси избиваш ми се струва тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Ша ма умориш с безподобни глупости... от смях ша ма умориш...

Коментар

• Ксюша, но не тая за която си мислим е дала безумно интервю. Аз поддържам мнението, че Русия няма централни банкери и че политиката на ЦБ на РФ е безумна, въпреки хвалбата от спекулантската трибуна Агенция Бамбур. Насладете се на глупостите на Ксюша, която се отказва да поддържа рублата и прехвърля спекулативното движение на петрола в Руската икономика Парична политика на ЦБ на РФ ПЕТРОЛЕН БОРД

Владимир Владимирович трябва да реже банкерски глави

В Центробанке допустили возвращение курса в 70 рублей за доллар
                  http://lenta.ru/news/2015/04/17/ruble/

Первый зампред Центробанка России Ксения Юдаева допустила новое падение курса российской валюты до 70 рублей за доллар при условии снижения цен на нефть. Об этом сообщает в пятницу, 17 апреля, РИА Новости.

«Если нефть опять опустится куда-нибудь до 40, то, наверное, может», — сказала Юдаева, отвечая на вопрос журналистов. В то же время запред ЦБ оговорилась, что пока считает такой сценарий «невероятным».

Стабилизации курса рубля, отметила Юдаева, способствует ситуация с ценами на нефть. Поэтому, по ее словам, курс российской валюты сейчас находится на значениях, «близких к фундаментальным».

Коментар

Родните педалчици заработват копейки да плюят нон-стоп, че БГ империя е попаднала във верния отбор ( на развитите държави ).

Тонове помия и пропаганда се изляха от колонията ни ( Масква ) колко зле сме били при НАТО и ЕС.

П.П. Ако се прегледат историческите данни - потрес е бил същият, когато идат да ни окупират през Руско-турската война. Стандарт на живот е бил очеизваден в чия полза е.

И тия вечни пещерняци са тръгнали да ни дават оценка на нас - десеторно по-висша цивилизация от тяхната.
                    Ама аз като казвам "чорбаджи Мичо" нямам предвид само едната страна, а и другата.

Не знам в кой отбор е попаднала БГ империята, но горко му на отбора. Ша пада! БГ политиците имат уникалния талант все към когото не трябва да се присламчват. Досега нямат пропуск!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Ами при НПО-сволоч и тем подобная, патриотизма се състои в русофобия и паталогична кучешка злоба срещу комунизма, който построи държава от нищото. Днешната седерастия още дооглозгва кокалчетата от благоденстваща България преди 25г
                      Ша ма умориш с безподобни глупости... от смях ша ма умориш...

Коментар

Няма точни данни докъде са стигнали разработките за лазерчето и се спекулира с данни от 5 до 9 км/сек. Някои посочват дори близо до скорост на светлината.

Изцяло съм се позовавал на източници от медиите, а не аз какво мисля, че е реално или не е.

Ако толкова държиш да ти посоча линковете - ще го направя, но ти няма да ми се извиниш после, нали? Просто не се сдържа да се нахвърлиш на лична основа

Искаш ли линкове? И върви се разправяй с тях после, а не с мен
                        Нямам намерение да споря с теб....няма смисъл.

С две думи.....

Бойни лазери се разработват ,но само в рамките на защитно оръжие ,а не на нападателно .Поне засега.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Не приятел аз не съм безродник , ти просто си сериозно изкукал по темата.......в настоящето няма БГ империя , имало е някога преди много столетия но не и сега.
                          Съжалявам за това че не сме на мястото на Руснаците примерно но за съжаление това е положението ...

Отричането на действителността е диагноза ......взимай мерки преди да се влоши положението.
                          Ами при НПО-сволоч и тем подобная, патриотизма се състои в русофобия и паталогична кучешка злоба срещу комунизма, който построи държава от нищото. Днешната седерастия още дооглозгва кокалчетата от благоденстваща България преди 25г

Коментар

• Ma що се пънете толкова за лазери... тайното оръжие на цивилизацията е съвсем друго - един компактен индивид, към кинта и пейсе с 'дигнати ръчички, което съсипва Раша извнутри... до две три години и е видял сметката...

Коментар

Бобанов, не е нужно да прикриваш гафа си, че се опитваш да мериш ябълки с круши.

Затова те питах - знаеш ли за колко секунди лазерчето ще удари на 400 км спрямо рушките ракети?
                              -------------------------

Ти не ми отговори на този въпрос, ами започна да хейтиш срещу мИня? Щом си хепи - стой си фрост
                              Бойни лазери няма във ВВС на УСА....има изпитания и са във ПВО засега,Основно срещу минометен огън и срещу безпилотни апарати

Тази система носи названието HEL MD (High Energy Laser Mobile Demonstrator) и е предназначена за унищожаване на ракети, снаряди и безпилотни апарати.

Първите изпитания на разработката се състояли през 2011 година, но преминали в обстановката на секретност. Според наличната информация сумата на договора между „Боинг“ и властите на САЩ е само $36 млн.

За първи път Американската армия се отчита за изпитанията, които се състояли в края на ноември и началото на декември 2013 година на полигона Уайт Сандс. Тогава лазерната инсталация с мощност 10 квт успяла да отрази над 90 минометни изстрела и да унищожи няколко безпилотни апарата.

Сегашната версия на HEL MD е монтирана на Palletized load system. Освен самия боен лазер в състава на системата влиза радиолокатор EMMR (Enhanced Multi Mode Radar), който открива целите за самия лазер. Заедно те представляват система за управление на огъня. А сред целите, които може да поразява инсталацията, има дори крилати ракети.

И все пак като главна заплаха разработчиците на HEL MD посочват безпилотните апарати и минометните снаряди, от които инсталацията ще защитава военните.

Поредните изпитания на бойния лазер са преминали на 4 септември 2014 година на базата на ВВС на САЩ „Еглин“, разположена на залива Чоктохатчи. Независимо от лошото време – силен вятър и мъгла – изпитанията преминали успешно: HEL MD поразила всички цели, сред които имало няколко безпилотни апарата и 60-милиметрови минометни изстрели.

Тези изпитания окончателно доказват универсалността на инсталацията – тя може да се използва както на суша, така и по море. Освен това факторът време не оказва никакво влияние на EMMR, който насочва лазера към целта.

В бъдеще мощността на лазера ще бъде увеличена до 50 квт, а след това – и до 100 квт. Това няма да е трудно, тъй като литиево-йонните батерии, с които работи HEL MD, се зареждат от дизелов генератор с мощност 600 квт. При рационално използване на ресурсите на въоръжение може да се поддържат до няколко десетки подобни мобилни комплекси.

Смята се, че в бъдеще бойните лазери ще се използват като оръжие и на бойни самолети. Такива лазери трябва да отговарят на няколко условия, например да могат да функционират на височина до 20 км и скорост до 3000 км/ч. Така те ще бъдат поставени на изтребители шесто поколение.

Първите изпитания на подобни инсталации са набелязани за 2022 година, а дотогава Американската армия ще използва и модернизира High Energy Laser Mobile Demonstrator

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Не приятел аз не съм безродник , ти просто си сериозно изкукал по темата.......в настоящето няма БГ империя , имало е някога преди много столетия но не и сега.
                                Съжалявам за това че не сме на мястото на Руснаците примерно но за съжаление това е положението ...

Отричането на действителността е диагноза ......взимай мерки преди да се влоши положението.
                                Нигерия тоже звучи секси според мИня - защо от утре не вземеш да превъзнасяш Нигерия и да плюеш по БГ империя?

Ърмм ...?

П.П. Пак повтарям - целият свят 'ногу добре знае коя БГ империя и затова толкова внимателно се ебават с Монголия - ако не бяхме ние - досега да са я отнесли, но знаят, че е наша колония и респект към нас стои.

Коментар

Working...
                                X