IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
    А, те нека си подписват. Само дето финансиране нямат ( парички нямат), но това са дреболии, маловажни подробности. Важното е да подпишат, а после да размахват хартията с договора, та да ни уплашат.
    Вие да не би да носите костюмите на другаря Миллер на химическо чистене та знаете, че няма парички

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      По скоро въпроса е що ние не можем да си ги направим...и пак сме от женската страна .....
      Това, че другарите сте винаги от женската страна, когато иде реч за Рушия не е тайна за никого.

Иначе го раздавате "мъжкарчета"

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
        Марков, ти освен неграмотно и крадливо чиче, си бил и циничен дебелак ...

Вече стана дума, че ти трябва повече хладнокръвие в споровете, моралното и интелектуално превъзходство е на страната на опонентите ти, без значение дали живеят в ЕС, към който е БГ или в САЩ.

Ако имаш комплекси за избиване, пробвай да го правиш в по-зависим от теб кръг
        Хаха...що злобееш че как се мъчиш да хапеш бе каке ?

С теб не се мъча да споря, нямаш необходимите мозъчни клетки за това. С теб се забавлявам

Де ти е Евро културата
        Last edited by markov; 18.04.2015, 18:34.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty
          Абе трол, какво си седнал да плюеш и да злобееш!
          Ти завиждаш че някои страни имат и политици, а твоите президент и мин. председател са кухи лейки се вижда ,че и училищна лафка не могат да стопанисват.

Докато пациенти като тебе плюят по руснаците, гърцките политици използваха ситуацията и ни заеха мястото в стратегически проекти.
          Сега наще американски марионетки нека да си гризат ноктите от яд(или от глад).

Россия и Греция планируют многомиллиардную "газовую" сделку
          Афины и Москва собираются подписать двустороннее соглашение, по условиям которого Греция может получить до €5 млрд в качестве предоплаты за строительство газопровода "Турецкий поток". Об этом пишет немецкое издание Spiegel со ссылкой на высокопоставленного члена правящей греческой коалиции СИРИЗА.
          А, те нека си подписват. Само дето финансиране нямат ( парички нямат), но това са дреболии, маловажни подробности. Важното е да подпишат, а после да размахват хартията с договора, та да ни уплашат.
          Партия была, есть и будет есть!

Коментар

Е ние за сметка на това си имаме каки като OMG

Плюва от странство по всеки смислен проект и не плаща нито лев данък и осигуровка на БГ.....инак е голяма родолюбка разбираш ли
            Марков, ти освен неграмотно и крадливо чиче, си бил и циничен дебелак ...

Вече стана дума, че ти трябва повече хладнокръвие в споровете, моралното и интелектуално превъзходство е на страната на опонентите ти, без значение дали живеят в ЕС, към който е БГ или в САЩ.

Ако имаш комплекси за избиване, пробвай да го правиш в по-зависим от теб кръг
            Yeah

Коментар

• Марков прехвърлиха те на друг кадър на Америка за България
              http://www.americaforbulgaria.org/grants

Поздрав за всички обичаще Русия, филмова музика от велик филм

Там вдали за рекой_-_Как закалялась сталь (фильм)
              https://www.youtube.com/watch?v=-4LmLjd4YIs

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                То ЕС ще си намери, ама раша кво ще продава, като освен да копае и продава квото намери друго не може. Даже и копането и е трудно без западните технологии.
                Ми хич не е тъи и икономиката им която не падна въпреки санкциите , даже се възстановява с бързи темпове го показва.
                Това че някои не сте стъпвали в Русия и нямате реална представа за нещата е ваш проблем.

Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                Син поток има още много капацитет за Турция, а Гърция получава и сега достатъчно газ. Макетата потребяват около 2 барела на година и мое си го купуват и с газови бутилки , та ако заради тях и сервите се правеше тая мегаломания е ебати пародията .....
                Кат спрат транзита през Украйна изведнъж ще се появи търсене от немай къде....споко не ги мисли Руснаците , те си правят добре сметките.

По скоро въпроса е що ние не можем да си ги направим...и пак сме от женската страна .....

Коментар

Ми кои ти пречи намери си ......

От тоя Турски поток част ще е за Турския пазар които продължава да расте , част за Гърция , Македония и Сърбия до Унгария и Австрия дали ще стигне ...вероятно да.

Не случайно преди 2-3 седмици тия държави се събраха на среща и заявиха интереса си към тоя проект......БГ не беше поканена......
                  То ЕС ще си намери, ама раша кво ще продава, като освен да копае и продава квото намери друго не може. Даже и копането и е трудно без западните технологии.

Син поток има още много капацитет за Турция, а Гърция получава и сега достатъчно газ. Макетата потребяват около 2 барела на година и мое си го купуват и с газови бутилки , та ако заради тях и сервите се правеше тая мегаломания е ебати пародията ......и съсипията.

НО дори и в Гърция ще важат същите правила, които щяха/трябваше да важат за южния паток в България....демек нема да стане, щото на императорчето не му е изгодно да няма монопол. Това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Ама, аз пак те питам къф ти е фрублема?
                    ......
                    Бе аз никога не разбирам пък къв е твоя проблем......та понеже няма смислен диалог помежду ни...по добре да се правим че не се виждаме да не стават съкътлъци

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Нема проблем чичо може да те повози на москвичо, а дедо на мотопедо

Тия мандри дълга е средство, а целта е обезпечението не вървят на всякъде... Гърците имат и муде и дупе, в сръбския смисъл на думата
                      Е ние за сметка на това си имаме каки като OMG

Плюва от странство по всеки смислен проект и не плаща нито лев данък и осигуровка на БГ.....инак е голяма родолюбка разбираш ли

Коментар

От дето и да вземеш газа , цената на газопровода ще е калкулирана в цената на Газа.....обикновена икономическа логика.

Допълнително щот сме големи умници и проваляме всяка идея с източник Русия от синя талибания , ако не намерим алтернатива на Руската газ много години ще им плащаме и наказателна премия.......отново факт.

Не случайно газа в БГ беше скъпа, наказаха ви щот им правихме проблеми на Син поток...логиката е кат не искаш ад взимаш....ще даваш ....
                        Ама, аз пак те питам къф ти е фрублема?

На БГ й трябват около 3 млрд. куб.м. газ и без газ не е останала? Не мога да ти схвана логиката какво се опитваш да ни внушиш?

П.П. А, сещам се за едни факсове от рушка страна, които дадоха 4 часа срок на газопреносната ни мрежа да реагира, защото едностранно спират газа като пълни гамени.

И тогава БГ инженерите чудеса от храброст, за да не започнат да гърмят тръбите из градове и предприятия като фойерверки.

Искаш ли да ти пратя факс-а да си го прочетеш на инглиш? ( ти пък английски не знаеш и ще искаш превод сигурно )

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          Син поток е за Турция, а за кого ще бъде новия паток?

Ако на мен доставчикът на прясно млако, което само аз купувам в такива количества ми каже: от утре ще ти доставям млякото на друг адрес където аз кажа и докъдето почвам да строя път за милиарди без да имам други алтернативни купувачи, а ти ще трябва да си построиш също път до там щото спирам доставките на стария адрес, ще му тегля една путка майна и ще си намеря друг.
                          Ми кои ти пречи намери си ......

От тоя Турски поток част ще е за Турския пазар които продължава да расте , част за Гърция , Македония и Сърбия до Унгария и Австрия дали ще стигне ...вероятно да.

Не случайно преди 2-3 седмици тия държави се събраха на среща и заявиха интереса си към тоя проект......БГ не беше поканена......

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Не съм ти кака, ти си чичо по-скоро

Докато Путя направи газопровод, гърците ще са загубили всичките си острови, ако можеш да вденеш изобщо за какво говоря ...
                            Нема проблем чичо може да те повози на москвичо, а дедо на мотопедо

Тия мандри дълга е средство, а целта е обезпечението не вървят на всякъде... Гърците имат и муде и дупе, в сръбския смисъл на думата

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                              май не се правиш на 2,5
                              беше договорен-добре
                              аз не съм се изказал правилно
                              а защо никой не си спомня
                              за р.овч. ,който подписа
                              за по-високи цени на газа
                              и доколкото си спомням
                              договора за транзит беше до 2030г
                              рашка би трябвало да ни плаща
                              дори и да не пренася газ през наша
                              територия
                              Съмнявам се че които и да е ще поеме ангажимент безусловен.....транзит щяха да ни плащат да , ако бяхме читав партньор ....за съжаление не сме.....и го доказваме за пореден път.

Кат сме отворени що не заведем дело в арбитража по въпроса да си искаме транзита ?

Коментар

Како ма ,

Путя газопровод ще направи , както направи син поток преди повече от десетина години по същата причина за Турция...щото пак се пънахме кат глупаци.

За гръцките острови ме боли шмаизера честно казано ....техен проблем.....
                                Син поток е за Турция, а за кого ще бъде новия паток?

Ако на мен доставчикът на прясно млако, което само аз купувам в такива количества ми каже: от утре ще ти доставям млякото на друг адрес където аз кажа и докъдето почвам да строя път за милиарди без да имам други алтернативни купувачи, а ти ще трябва да си построиш също път до там щото спирам доставките на стария адрес, ще му тегля една путка майна и ще си намеря друг.
                                И това и ще стане.
                                А пътят за милиарди ще хваща паяжини....верва ли ти се, че императора ти, колкото и да е малоумен ще хвърли милиарди дефицитни доларчета (не рупли) за да докара път до никъде?

Коментар

Working...
                                X