IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Заради измяна в полза на Кремъл Чехия готви импичмънт на президента си
    http://www.faktor.bg/43581-zaradi-iz...identa-si.html

Къде си гоцеееееееее??? - "В русия съм, в русия съм."
    Това Гоце ловецо вярно трябва да виси в пандиза поне 50 години за поразиите, които издъни на БГ-то.

Удивен съм от наглото му поведение на този посредствен примат. Вярно скъсал е всяка връзка с БГ и тялом и духом е при родината си Монголия.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Нещо ми се губи мисълта ти ...и то не за първи път ...
      Нормално е да ти се губи. Да защитаваш постоянни лъжи си се отразява
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Заради измяна в полза на Кремъл Чехия готви импичмънт на президента си

Това че 11 000 малоумника са внесли петиция от общо 10,5 милиона чехи да си свалят президента трябва да ни впечатли ли ???

Ми я виж колко по малоумни петиции има в САЩ и то подкрепени то значително по голям брой американци.....примерно за връщане на Аляска в Русия
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
          Пък The Walt Disney Company за 2014 е продала филми за 48 млрд долара
          А, бе то само Бързи и Яростни 7 - хакна 1 млрд. гущерос за 15 дни.

БГ матрьошките ни "впечатляват" с 15 млрд. приходи от износ на оръжие ( приход не е равно печалба ). Оръжейния комплекс в Раша = на 20 щатски филма.

Шашинг съм

Коментар

Виж данните поотделно за януари , февруари и март ....тенденцията е на намаляване на спада ......они се възстановяват
            Моркуфф, не сдавайся! Вперьод

Коментар

• Заради измяна в полза на Кремъл Чехия готви импичмънт на президента си

Коментар

Аха и с това доказваш че Русия ша фалира скоро ли ?

че колко пъти да фалира...

Коментар

• Какво беше пропуснато от изказването на Медведев пред ГосДумата от нашите пропагандни плювачи... Прочетете на рбк, медията е либерастка на олигарха прохоров и е една от откровените критици на Кремъл

Медведев увидел стабилизацию ситуации в российской экономике

После острой стадии кризиса, пришедшейся на конец прошлого года, экономическая ситуация в России стабилизируется, заявил премьер-министр Дмитрий Медведев, выступая с отчетом правительства в Государственной думе с ежегодным отчетом о деятельности правительства.

«Все, что происходит, — это далеко не самый жесткий из возможных сценариев», — сказал глава правительства, отметив, что ситуация с ценами, безработицей, состоянием банковской системы и промышленности «могла быть значительно сложнее и хуже».

«Если оценивать в целом — ситуация в экономике стабилизируется», — добавил Медведев.

Подробнее на РБК:
                  http://top.rbc.ru/economics/21/04/20...79473f649b8cb4

Коментар

Не те разбирам.......честно!

Ти искаш да си купуваш скъпи неща, щото са от български производители ли?
                    От патриотизъм?
                    Или щото са много по-качествени българските от немските картофи?
                    Ако това е така, то те сами ще си намерят пазар.
                    Аз ще ти обясня бе. Пилешко не ям горе долу откакто сме влезли в ЕС, рядко по изключение... Миналата година ядох една пилешка супа в едно нормално заведение, щях да повърна от миризмата на антибиотици... Явно съм съхранил информация за вкуса на месото отпреди много години, хората които ядат постоянно пилешко не им прави впечатление

В една голяма българска верига, според мен най-добрата, се продава румънско, полско, немско, испанско и холандско свинско месо... Пробвал съм свинско от две чужди държави, месото смърди на нерез. Вече си купуваме от производител в махалата

Пп. Не споменавам умишлено веригата и страните

Коментар

Виж данните поотделно за януари , февруари и март ....тенденцията е на намаляване на спада ......они се възстановяват
                      Къде ги гледаш тези спадове и на кои индикатори - защото аз само ръстове виждам на инфлация, безработица, смъртност и т.н
                      Last edited by needtoknowmore; 21.04.2015, 14:59.
                      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        Аха и с това доказваш че Русия ша фалира скоро ли ?

Коментар

През 2014 г. Русия е изнесла оръжия на стойност 15 млрд. долара
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                            Как да не работят. Иди в кауфланда и виж. Картофи евтинджос от Германия и Франция. Свинско от Румъния, Германия. Яйца, гъби от Полша. Всичко що е трябвало да отиде на руския пазар, сега е по маркетите на Европа. Западните производители може и да са защитени до някъде, ама на нашите им се разкатава фамилията!!
                            Не те разбирам.......честно!

Ти искаш да си купуваш скъпи неща, щото са от български производители ли?
                            От патриотизъм?
                            Или щото са много по-качествени българските от немските картофи?
                            Ако това е така, то те сами ще си намерят пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                              Как да не работят. Иди в кауфланда и виж. Картофи евтинджос от Германия и Франция. Свинско от Румъния, Германия. Яйца, гъби от Полша. Всичко що е трябвало да отиде на руския пазар, сега е по маркетите на Европа. Западните производители може и да са защитени до някъде, ама на нашите им се разкатава фамилията!!
                              Аз пък се кефя на пушената сьомга, любимата на блядките ласося... 5-6 чешита (все за руския пазар) и цената е много по-добра отпреди една година... перфектно...

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                                За 1 тримесечие почти 2%, до края на година къде ще е положението - когато една икономика е силно централизирана има много красив домино ефект, не случайно и Медведев го е казал, да нараснат в пъти загубите - като нараснат и достигне критичната точка почва и домино ефекта. Не е трудно да се досети човек какво ги чака, освен ако не си заслепен от Путин и клуба на олигарха.Като дойде време разделно за Путин ти ще смениш ли палачинката?

Коментар

Working...
                                X