IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Вазелин-вокзал-Бруксел!
    Нямам афинитет към разговори от подобен род. Ако у теб има естествено влечение - прооошу...
    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
      Чемодан - вокзал - Масква!
      Вазелин-вокзал-Бруксел!

Коментар

• Първоначално изпратено от technotronic Разгледай мнение
        В Москва от днес стартира сезонът на фонтаните. Всички 590 фонтани в града бяха пуснати едновременно. А колко има в София ??

Красиво видео на един от фонтаните.
        http://www.gazeta.ru/social/video/20...v_moskve.shtml
        Чемодан - вокзал - Масква!

Коментар

• В Москва от днес стартира сезонът на фонтаните. Всички 590 фонтани в града бяха пуснати едновременно. А колко има в София ??

Красиво видео на един от фонтаните.
          http://www.gazeta.ru/social/video/20...v_moskve.shtml

Коментар

нацистката символика е забранена не само в Русия ами и почти в целия свят, а чуковете и сърповете не са забранени в България, така че който иска може да си развява колкото си иска чукове и сърпове. Аз тоже, понимайш, ъндърстенд, ферщеен ?

Справо молоть, слево серп,
            ето ваш, проруский герб.
            Хочешь жни, а хочешъ куй ( кови),
            все равно - получиш х.й.

Вдигайте си сърповете ...и чуковете и идите к чортовой матери.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Сбитый самолет и рухнувшие надежды. Шпионский полет Пауэрса 1960 года
              Рубрика: В зеркале истории
              10:0001.05.2015

Американский самолет-разведчик У-2, пилотируемый Фрэнсисом Пауэрсом, был сбит в районе города Свердловска 55 лет назад, 1 мая 1960 года. Смотрите на архивных кадрах, какие последствия вызвал этот инцидент.

РИА Новости http://ria.ru/tv_history/20150501/10...#ixzz3YtaMrQxR
              ================================================== ===================
              Интересна и актуална новина отпреди половин век. Не е като онази, за свободно падащият руски космически зареждач.
              ================================================== =====================
              В РКК «Энергия» сообщили, что обломки космического корабля «Прогресс М-27М» не достигнут земли, так как сгорят в плотных слоях атмосферы. Об этом сообщает РИА «Новости».

Ето другое дело. Можно спатъ спокойно - с отвитими краками.

Коментар

• Сбитый самолет и рухнувшие надежды. Шпионский полет Пауэрса 1960 года
                Рубрика: В зеркале истории
                10:0001.05.2015

Американский самолет-разведчик У-2, пилотируемый Фрэнсисом Пауэрсом, был сбит в районе города Свердловска 55 лет назад, 1 мая 1960 года. Смотрите на архивных кадрах, какие последствия вызвал этот инцидент.

РИА Новости http://ria.ru/tv_history/20150501/10...#ixzz3YtaMrQxR

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Модер, първо тенкс, че дебнеш за добрия тон осторожно
                  ------------------

Питам момчето понеже ме провокира с наглите си прояви за Сърп и Чук насред Софето какво би станало, ако аз платя на 300 безработника по 20 левас да се разхождат с Нацистки флагове и знамена насред Масква?

Удържайте ги тия "ентусиасти", щот' си нямат на представа кой докъде може да стигне в избик на "обич".
                  -----------------------------

Дадох и другата гледна точка: Днес по-скоро трябва да се чества опело и камбаните в цялата страна да бият тъжно.

Защото преди 29 години тия свине изведоха целия БГ народ на открито, за да го удари радиационен дъжд.

Същите тия свине - на същия този ден днес си мислят колко са "оригинални" и хванали 100 балъка за кебапче и питка хляб да мъкнат петолъчки и сърп.

Къде бе, алоууу ...? Къде?
                  --------------------------------

Между другото тарифата на Путьо я бях качил колко е за тия "услуги" да си събира шествия. Няма и 5 ойро/ден.

Щом Хаяско дава толкоз, едва ли копейкаджиите дават повече в Софето.

Това се води престъпление - някой да плаща пари на хората да вървят и да дразнят останалите нарочно. И после, ама защо ми изкъртиха зъбите?
                  нацистката символика е забранена не само в Русия ами и почти в целия свят, а чуковете и сърповете не са забранени в България, така че който иска може да си развява колкото си иска чукове и сърпове. Аз тоже, понимайш, ъндърстенд, ферщеен ?

Last edited by Andi11; 01.05.2015, 16:55.

Коментар

• До френския пенсионер
                    http://www.aliceswonderland.eu/Alice...ia2-44-bg.html
                    Френски войници изнасилват африкански деца

Министерството на отбраната на Франция потвърди, че през юли 2014 г. са започнати разследвания, отностно изнасилвания на деца в Централноафриканската република. До сега са подадени свидетелски показания за 10 деца, станали жертва на изнасилване от френските войници.

Това е като да доставят демокрацията освен външно и вътрешно ли трябва да го разбираме

Коментар

• Модер, първо тенкс, че дебнеш за добрия тон осторожно
                      ------------------

Питам момчето понеже ме провокира с наглите си прояви за Сърп и Чук насред Софето какво би станало, ако аз платя на 300 безработника по 20 левас да се разхождат с Нацистки флагове и знамена насред Масква?

Удържайте ги тия "ентусиасти", щот' си нямат на представа кой докъде може да стигне в избик на "обич".
                      -----------------------------

Дадох и другата гледна точка: Днес по-скоро трябва да се чества опело и камбаните в цялата страна да бият тъжно.

Защото преди 29 години тия свине изведоха целия БГ народ на открито, за да го удари радиационен дъжд.

Същите тия свине - на същия този ден днес си мислят колко са "оригинални" и хванали 100 балъка за кебапче и питка хляб да мъкнат петолъчки и сърп.

Къде бе, алоууу ...? Къде?
                      --------------------------------

Между другото тарифата на Путьо я бях качил колко е за тия "услуги" да си събира шествия. Няма и 5 ойро/ден.

Щом Хаяско дава толкоз, едва ли копейкаджиите дават повече в Софето.

Това се води престъпление - някой да плаща пари на хората да вървят и да дразнят останалите нарочно. И после, ама защо ми изкъртиха зъбите?
                      Last edited by marandi; 01.05.2015, 16:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                        Руска медия съобщава, че в Самарска област, Русия от 1 юли 2015г. се повишават тарифите за водоснабдяване с 11 %, за газ хората ще плащат с 7,5 % повече, а за отопление и електроенергия хората ще плащат с 8,5 % повече. http://www.regnum.ru/news/economy/1920706.html
                        Доста ли са хората в Русия, които употребяват много алкохол? http://www.youtube.com/watch?v=TAuj1xJdTnY

Коментар

Не те ли прекарваха през двора на даскалото преди да влезеш и да ти гледат прическата и дрехите.

Нито косъм да стърчи, щот' Хаяско е плешив - нито нокти за жените, а направо им слагаха пръстите на чина и удар с точилката ( пардон показалката ).
                          -----------------------------------------
                          И това го помня,така си беше!
                          Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

Кажи ся, станА ли от тебе човек през тоз пуст социализъм ?

Не знам?

А, от теб стана ли колхозник, сАветник, рушнак и ко беше още там ..?

Коментар

• Видео от репетициите за Деня на Великата победа

9 дней до Дня Победы: в России проходят репетиции парада
                              http://www.vesti.ru/doc.html?id=2545103#

В юбилейный парад Победы по Красной площади пройдут около 16-и тысяч военнослужащих всех родов войск. Курсанты, слушатели военных академий, суворовцы, нахимовцы и кадеты уже чеканят шаг. Здесь же парадные расчеты из Армении, Азербайджана, Белоруссии, Казахстана, Киргизии, Туркмении, Индии, Монголии, Сербии и Китая. Эта первая ночная тренировка на главной площади страны.

Коментар

Не те ли прекарваха през двора на даскалото преди да влезеш и да ти гледат прическата и дрехите.

Нито косъм да стърчи, щот' Хаяско е плешив - нито нокти за жените, а направо им слагаха пръстите на чина и удар с точилката ( пардон показалката ).
                                -----------------------------------------

Мен ме има сниман в няколко предавания на БНТ, понеже ходихме да танцуваме за едно предаване, което излъчваха всяка неделя.

Има-няма 52 седмици, та много се смеех тогава, щот' при хип-хоп ти трябват по-широки дрехи, за да се сливат движенията плавно.

Визуален трик е, дори да си много добър кат' Русото. И редовно ме привикваха при босс-а на даскалото да се обяснявам защо ходя с такива "западни" дрехи и дразня останалите.

УжасТ!
                                Кажи ся, станА ли от тебе човек през тоз пуст социализъм ?

Last edited by mibova; 01.05.2015, 14:21.

Коментар

Working...
                                X