Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от technotronic Разгледай мнениеВ Москва от днес стартира сезонът на фонтаните. Всички 590 фонтани в града бяха пуснати едновременно. А колко има в София ??
Красиво видео на един от фонтаните.
http://www.gazeta.ru/social/video/20...v_moskve.shtmlПартия была, есть и будет есть!
Коментар
-
В Москва от днес стартира сезонът на фонтаните. Всички 590 фонтани в града бяха пуснати едновременно. А колко има в София ??
Красиво видео на един от фонтаните.
http://www.gazeta.ru/social/video/20...v_moskve.shtml
Коментар
-
Първоначално изпратено от technotronic Разгледай мнениенацистката символика е забранена не само в Русия ами и почти в целия свят, а чуковете и сърповете не са забранени в България, така че който иска може да си развява колкото си иска чукове и сърпове. Аз тоже, понимайш, ъндърстенд, ферщеен ?
ето ваш, проруский герб.
Хочешь жни, а хочешъ куй ( кови),
все равно - получиш х.й.
Вдигайте си сърповете ...и чуковете и идите к чортовой матери.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСбитый самолет и рухнувшие надежды. Шпионский полет Пауэрса 1960 года
Рубрика: В зеркале истории
10:0001.05.2015
Американский самолет-разведчик У-2, пилотируемый Фрэнсисом Пауэрсом, был сбит в районе города Свердловска 55 лет назад, 1 мая 1960 года. Смотрите на архивных кадрах, какие последствия вызвал этот инцидент.
РИА Новости http://ria.ru/tv_history/20150501/10...#ixzz3YtaMrQxR
Интересна и актуална новина отпреди половин век. Не е като онази, за свободно падащият руски космически зареждач.
================================================== =====================
В РКК «Энергия» сообщили, что обломки космического корабля «Прогресс М-27М» не достигнут земли, так как сгорят в плотных слоях атмосферы. Об этом сообщает РИА «Новости».
Ето другое дело. Можно спатъ спокойно - с отвитими краками.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Сбитый самолет и рухнувшие надежды. Шпионский полет Пауэрса 1960 года
Рубрика: В зеркале истории
10:0001.05.2015
Американский самолет-разведчик У-2, пилотируемый Фрэнсисом Пауэрсом, был сбит в районе города Свердловска 55 лет назад, 1 мая 1960 года. Смотрите на архивных кадрах, какие последствия вызвал этот инцидент.
РИА Новости http://ria.ru/tv_history/20150501/10...#ixzz3YtaMrQxR
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМодер, първо тенкс, че дебнеш за добрия тон осторожно
------------------
Питам момчето понеже ме провокира с наглите си прояви за Сърп и Чук насред Софето какво би станало, ако аз платя на 300 безработника по 20 левас да се разхождат с Нацистки флагове и знамена насред Масква?
Удържайте ги тия "ентусиасти", щот' си нямат на представа кой докъде може да стигне в избик на "обич".
-----------------------------
Дадох и другата гледна точка: Днес по-скоро трябва да се чества опело и камбаните в цялата страна да бият тъжно.
Защото преди 29 години тия свине изведоха целия БГ народ на открито, за да го удари радиационен дъжд.
Същите тия свине - на същия този ден днес си мислят колко са "оригинални" и хванали 100 балъка за кебапче и питка хляб да мъкнат петолъчки и сърп.
Къде бе, алоууу ...? Къде?
--------------------------------
Между другото тарифата на Путьо я бях качил колко е за тия "услуги" да си събира шествия. Няма и 5 ойро/ден.
Щом Хаяско дава толкоз, едва ли копейкаджиите дават повече в Софето.
Това се води престъпление - някой да плаща пари на хората да вървят и да дразнят останалите нарочно. И после, ама защо ми изкъртиха зъбите?
Last edited by Andi11; 01.05.2015, 16:55.
Коментар
-
До френския пенсионер
http://www.aliceswonderland.eu/Alice...ia2-44-bg.html
Френски войници изнасилват африкански деца
Министерството на отбраната на Франция потвърди, че през юли 2014 г. са започнати разследвания, отностно изнасилвания на деца в Централноафриканската република. До сега са подадени свидетелски показания за 10 деца, станали жертва на изнасилване от френските войници.
Това е като да доставят демокрацията освен външно и вътрешно ли трябва да го разбираме
Коментар
-
Модер, първо тенкс, че дебнеш за добрия тон осторожно
------------------
Питам момчето понеже ме провокира с наглите си прояви за Сърп и Чук насред Софето какво би станало, ако аз платя на 300 безработника по 20 левас да се разхождат с Нацистки флагове и знамена насред Масква?
Удържайте ги тия "ентусиасти", щот' си нямат на представа кой докъде може да стигне в избик на "обич".
-----------------------------
Дадох и другата гледна точка: Днес по-скоро трябва да се чества опело и камбаните в цялата страна да бият тъжно.
Защото преди 29 години тия свине изведоха целия БГ народ на открито, за да го удари радиационен дъжд.
Същите тия свине - на същия този ден днес си мислят колко са "оригинални" и хванали 100 балъка за кебапче и питка хляб да мъкнат петолъчки и сърп.
Къде бе, алоууу ...? Къде?
--------------------------------
Между другото тарифата на Путьо я бях качил колко е за тия "услуги" да си събира шествия. Няма и 5 ойро/ден.
Щом Хаяско дава толкоз, едва ли копейкаджиите дават повече в Софето.
Това се води престъпление - някой да плаща пари на хората да вървят и да дразнят останалите нарочно. И после, ама защо ми изкъртиха зъбите?Last edited by marandi; 01.05.2015, 16:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеРуска медия съобщава, че в Самарска област, Русия от 1 юли 2015г. се повишават тарифите за водоснабдяване с 11 %, за газ хората ще плащат с 7,5 % повече, а за отопление и електроенергия хората ще плащат с 8,5 % повече. http://www.regnum.ru/news/economy/1920706.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе те ли прекарваха през двора на даскалото преди да влезеш и да ти гледат прическата и дрехите.
Нито косъм да стърчи, щот' Хаяско е плешив - нито нокти за жените, а направо им слагаха пръстите на чина и удар с точилката ( пардон показалката ).
-----------------------------------------Не съм расист,но не съм и далтонист!
Коментар
-
Първоначално изпратено от technotronic Разгледай мнениеКажи ся, станА ли от тебе човек през тоз пуст социализъм ?
А, от теб стана ли колхозник, сАветник, рушнак и ко беше още там ..?
Коментар
-
Видео от репетициите за Деня на Великата победа
9 дней до Дня Победы: в России проходят репетиции парада
http://www.vesti.ru/doc.html?id=2545103#
В юбилейный парад Победы по Красной площади пройдут около 16-и тысяч военнослужащих всех родов войск. Курсанты, слушатели военных академий, суворовцы, нахимовцы и кадеты уже чеканят шаг. Здесь же парадные расчеты из Армении, Азербайджана, Белоруссии, Казахстана, Киргизии, Туркмении, Индии, Монголии, Сербии и Китая. Эта первая ночная тренировка на главной площади страны.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе те ли прекарваха през двора на даскалото преди да влезеш и да ти гледат прическата и дрехите.
Нито косъм да стърчи, щот' Хаяско е плешив - нито нокти за жените, а направо им слагаха пръстите на чина и удар с точилката ( пардон показалката ).
-----------------------------------------
Мен ме има сниман в няколко предавания на БНТ, понеже ходихме да танцуваме за едно предаване, което излъчваха всяка неделя.
Има-няма 52 седмици, та много се смеех тогава, щот' при хип-хоп ти трябват по-широки дрехи, за да се сливат движенията плавно.
Визуален трик е, дори да си много добър кат' Русото. И редовно ме привикваха при босс-а на даскалото да се обяснявам защо ходя с такива "западни" дрехи и дразня останалите.
УжасТ!
Last edited by mibova; 01.05.2015, 14:21.
Коментар
Коментар