Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by javor; 27.07.2015, 23:53.
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеПрез първите 5 месеца на 2015г. в Русия са починали с 65 818 повече хора, отколкото са родени.
През първите 5 месеца на 2015г. в Русия са родени с 2,14 % по-малко хора в сравнение с първите 5 месеца на 2014г.
През първите 5 месеца на 2015г. в Русия са починали с 1,787 % повече хора в сравнение с първите 5 месеца на 2014г.
През първите 5 месеца на 2015г. в Русия са сключени с 8,928 % по-малко граждански бракове в сравнение с първите 5 месеца на 2014г.
Русия е на последно място в Европа по средна продължителност на живота на хората.
http://www.gks.ru/free_doc/2015/demo/edn05-15.htm
По предварителни данни, през първите 6 месеца на 2015г. в Костромска област, която е в Русия, са починали с 6,404 % повече хора в сравнение с първите 6 месеца на 2014г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеМаранди,следя форума всекидневно от доста години а и разбира се не само nегo и въпреки,че не съм много убеден в твоите прогнози,ще съм радостен ако се сбъднат.Поздрави!
Просто умея да си фантазирам готино. Така няма да се сбъднат и тия за Хаяско
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениече за какво са им в монголия пенсии, ядат мръвки, пият кобилско мляко от кожените мяхове и живеят по 100 години в палатки, не са чували за софарма...
П.П. Единственото им спасение да се признаят за българи и джуджето да коленичи пред БГ император за прошка. Тогава ще им спрем санкции и ще поемат глътка въздух, иначе вече са в месомеламечката
Коментар
-
[QUOTE=marandi;1059850532]Съмняваш ли се в оракул Маранди?
Сега в сряда вероятно РЦБ ще направи поредната фростотия, която ще даде знак за атака от спекулантите по руплей, а именно да смъкне ОЛП на 10.50%.
Ситуацията в Монголия е почти неуправляема - от една страна трябва да свалят ОЛП, за да не фалират половината население и малък бизнес с непосилни кредити. От друга страна точно това чакат хиените, за да разпищолят руплей.
В септември им падежират първите сосни вноски по дълг и тогава ще се окаже, че кинти за пенции нема.
Нет!
Ноу!
Октомври месец жужо ще е трупясник. Казах![/QUOTE
Маранди,следя форума всекидневно от доста години а и разбира се не само nегo и въпреки,че не съм много убеден в твоите прогнози,ще съм радостен ако се сбъднат.Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМоже и в германия каква е цената, че западна европа е доста голяма
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеголям порой и ураган в Москва - вода до коленете ...Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСъмняваш ли се в оракул Маранди?
Сега в сряда вероятно РЦБ ще направи поредната фростотия, която ще даде знак за атака от спекулантите по руплей, а именно да смъкне ОЛП на 10.50%.
Ситуацията в Монголия е почти неуправляема - от една страна трябва да свалят ОЛП, за да не фалират половината население и малък бизнес с непосилни кредити. От друга страна точно това чакат хиените, за да разпищолят руплей.
В септември им падежират първите сосни вноски по дълг и тогава ще се окаже, че кинти за пенции нема.
Нет!
Ноу!
Октомври месец жужо ще е трупясник. Казах!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеАааа добър ден другарю,видял си реалността ,така ли?
Ми тогава е крайно врема да си поръчаш плочката от другаря Капутин и то на нормална цена
Щото ватето и хабер си няма как стават тея работи.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеЧе не им е лесно,след толкова години облъчване от радиоточката в кухнята ми е ясно,но всяко нещо си има своите граници.Дано да си прав с прогнозата ти за на есен.
Нет!
Ноу!
Октомври месец жужо ще е трупясник. Казах!
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеБратко нямаш проблеми и дори за килограми.Само една малко подробност,дай да ти предам доставката в западна европа а не в Бг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеСупер една тройунция искам да ми доставиш до адрес в Бг , каква е цената
Сега видях каква е цената около1095$, давай следващия месец се прибирам, таман да се зарадвам на една жълта плочка. Чакам цена с доставка до варна
Ми тогава е крайно врема да си поръчаш плочката от другаря Капутин и то на нормална цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеПо предварителни данни, през първите 6 месеца на 2015г. в Карелия, която е в Русия, са родени с 4,313 % по-малко хора в сравнение с първите 6 месеца на 2014г.
По предварителни данни, през първите 6 месеца на 2015г. в Карелия, която е в Русия, са починали с 9,262 % повече хора в сравнение с първите 6 месеца на 2014г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеСупер една тройунция искам да ми доставиш до адрес в Бг , каква е цената
Сега видях каква е цената около1095$, давай следващия месец се прибирам, таман да се зарадвам на една жълта плочка. Чакам цена с доставка до варна
Коментар
Коментар