If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз повече влак от 300 да вдига в Европа не знам, и това единични трасета, средната скорост даже и на скоростните е определено между 150-200 км/ч, да не ти вадя разписанието на Дойче бан, че и толкова май няма да докарат
The European Union Directive 96/48/EC, Annex 1 defines high-speed rail as a set of three elements with precise criteria:
Infrastructure: track built specially for high-speed travel or specially upgraded for high-speed travel. Minimum Speed Limit: Minimum speed of 250 km/h (155 mph) on lines specially built for high speed and of order 200 km/h (124 mph) on existing lines which have been specially upgraded. This must apply to at least one section of the line. Rolling stock must have a minimum speed of at least 200 km/h (124 mph) to be considered high speed.
Аз повече влак от 300 да вдига в Европа не знам, и това единични трасета, средната скорост даже и на скоростните е определено между 150-200 км/ч, да не ти вадя разписанието на Дойче бан, че и толкова май няма да докарат
TGV се движи с повече, но не съм сигурен по кои трасета.
Таман с 403 километра в час изоставане от най-добрите постижения но все пак са достигнали минималната скорост на движение на европейските бързи влакове, макар да са с около 150 километра под средната
Първо, мислех, че си мъж, но щом си жена, тогава така ще се обръщам в правилния род към теб.
Второ, има НАТО, но немските танкове използват свои боеприпаси, поради ред причини.
Трето, не ми е известно Джавелин да е на въоръжение в Бундесвера, но на Т-90 стои система за самозащита, която е насочена и против подобни ПТУР.
Четвърто, освен наличие на БМП и отделение към него, насочено да подавя танкоопасни елементи, като разчети на ПТУР, самият танк има твърде сериозен ОФ-снаряд с дистанционен подрив. Та, да не удари пръв...
Танк "Армата" проедет по Красной площади на живой тяге:
...
Новый российский танк "Армата" умеет прикидываться мертвым, чтобы сбить с толку врага.
(Новият руски танк "Армата" може да се преструва на умрял за да заблуди врага)
....
Что общего между танком Армата и машиной Лада? Оба Made in Russia и оба могут заглохнуть посреди ровной дороги больше не завестись.
...
Марков знаеш ли я тази "черешка" на руското машиностроене - локомотивът эп20, глей как е заковал километража на 200 км/ч на скоростния влак Москва - Петербург
Таман с 403 километра в час изоставане от най-добрите постижения но все пак са достигнали минималната скорост на движение на европейските бързи влакове, макар да са с около 150 километра под средната
Марков знаеш ли я тази "черешка" на руското машиностроене - локомотивът эп20, глей как е заковал километража на 200 км/ч на скоростния влак Москва - Петербург
Първото скоро ще е в Иран, пък докато второто се мъчи да завоюва превъзходство във въздуха се очаква отдолу първото да пуца по него
Първото да пристигне първо, а после и да го усвоят и развърнат, за да се създаде система за ПВО. Единични ЗРК по голи паланки, не могат да го направят.
Второто воюва като елемент от цялостна система, а в нея има други елементи, чиято грижа е отдолу да НЕ пуцат.
Марков, брутния външен дълг е намалял на РФ и руския бизнес за 15 месеца с над 160 млрд... Предизвикват умиление по-малките ни братчета по разум от Пиндостан за България, които са се загрижили за Руския панцир, авионика, резерви и т.н
Е то това ясно ма нали разни тук НПОп дейци са се вторачили в резерва ...рекох да им опресня информацията ......че пусто и той взел да расте
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар