IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Започнали са да полагат тръбите за газопровода към КНР.

"Сила сибири строится!"

http://sdelanounas.ru/blogs/61804/

Коментар

• Първоначално изпратено от technotronic Разгледай мнение
      Аз повече влак от 300 да вдига в Европа не знам, и това единични трасета, средната скорост даже и на скоростните е определено между 150-200 км/ч, да не ти вадя разписанието на Дойче бан, че и толкова май няма да докарат

The European Union Directive 96/48/EC, Annex 1 defines high-speed rail as a set of three elements with precise criteria:

Infrastructure: track built specially for high-speed travel or specially upgraded for high-speed travel.
      Minimum Speed Limit: Minimum speed of 250 km/h (155 mph) on lines specially built for high speed and of order 200 km/h (124 mph) on existing lines which have been specially upgraded. This must apply to at least one section of the line. Rolling stock must have a minimum speed of at least 200 km/h (124 mph) to be considered high speed.

Коментар

Аз повече влак от 300 да вдига в Европа не знам, и това единични трасета, средната скорост даже и на скоростните е определено между 150-200 км/ч, да не ти вадя разписанието на Дойче бан, че и толкова май няма да докарат
        Хахаха, голям виц... TGV, Renfe, DB...

Коментар

TGV се движи с повече, но не съм сигурен по кои трасета.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Таман с 403 километра в час изоставане от най-добрите постижения но все пак са достигнали минималната скорост на движение на европейските бързи влакове, макар да са с около 150 километра под средната

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
              Нямам капацитет за детайли по военната техника, само гледам да съм информирана.

Но защо пък трябва да е специално немски бопс ..., нали сме НАТО ...
              Американският джавелин няма ли да свърши работа
              https://www.youtube.com/watch?v=8VdRnY-TUb4

Първо, мислех, че си мъж, но щом си жена, тогава така ще се обръщам в правилния род към теб.

Второ, има НАТО, но немските танкове използват свои боеприпаси, поради ред причини.

Трето, не ми е известно Джавелин да е на въоръжение в Бундесвера, но на Т-90 стои система за самозащита, която е насочена и против подобни ПТУР.

Четвърто, освен наличие на БМП и отделение към него, насочено да подавя танкоопасни елементи, като разчети на ПТУР, самият танк има твърде сериозен ОФ-снаряд с дистанционен подрив. Та, да не удари пръв...

Те такива неща.

Коментар

• Усмивки от руските социални мрежи :

Танк "Армата" проедет по Красной площади на живой тяге:

...
                Новый российский танк "Армата" умеет прикидываться мертвым, чтобы сбить с толку врага.
                (Новият руски танк "Армата" може да се преструва на умрял за да заблуди врага)
                ....
                Что общего между танком Армата и машиной Лада? Оба Made in Russia и оба могут заглохнуть посреди ровной дороги больше не завестись.
                ...
                Don't work hard, work smart!

Коментар

Германия два пъти избира да се въоръжава и първия но особено втория път яде голям пердах.
                  Ако не беше толкова повлиян от психотрониката, щеше да се сетиш сам, че говоря за годините след ВСВ
                  Yeah

Коментар

Марков знаеш ли я тази "черешка" на руското машиностроене - локомотивът эп20, глей как е заковал километража на 200 км/ч на скоростния влак Москва - Петербург

https://www.youtube.com/watch?v=8oYYn4Wegrc

Таман с 403 километра в час изоставане от най-добрите постижения но все пак са достигнали минималната скорост на движение на европейските бързи влакове, макар да са с около 150 километра под средната

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                      И кой немски танков БОПС, притежава способността да се справи с наличните Т-90А в ъглите за безопасно маневриране?
                      Нямам капацитет за детайли по военната техника, само гледам да съм информирана.

Но защо пък трябва да е специално немски бопс ..., нали сме НАТО ...
                      Американският джавелин няма ли да свърши работа
                      https://www.youtube.com/watch?v=8VdRnY-TUb4
                      Yeah

Коментар

• Марков знаеш ли я тази "черешка" на руското машиностроене - локомотивът эп20, глей как е заковал километража на 200 км/ч на скоростния влак Москва - Петербург

https://www.youtube.com/watch?v=8oYYn4Wegrc

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Първото скоро ще е в Иран, пък докато второто се мъчи да завоюва превъзходство във въздуха се очаква отдолу първото да пуца по него
                          Точно така Големия Черен Баща каза, че С300 няма да промени възможностите за нанасяне на въздушен удар от пиндо армията

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Първото скоро ще е в Иран, пък докато второто се мъчи да завоюва превъзходство във въздуха се очаква отдолу първото да пуца по него
                            Първото да пристигне първо, а после и да го усвоят и развърнат, за да се създаде система за ПВО. Единични ЗРК по голи паланки, не могат да го направят.

Второто воюва като елемент от цялостна система, а в нея има други елементи, чиято грижа е отдолу да НЕ пуцат.
                            Last edited by Flanker; 07.05.2015, 17:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              Марков, брутния външен дълг е намалял на РФ и руския бизнес за 15 месеца с над 160 млрд... Предизвикват умиление по-малките ни братчета по разум от Пиндостан за България, които са се загрижили за Руския панцир, авионика, резерви и т.н
                              Е то това ясно ма нали разни тук НПОп дейци са се вторачили в резерва ...рекох да им опресня информацията ......че пусто и той взел да расте
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                                Първото не е в Иран, а второто НЕ се използва за подавяне на ПВО, а за завоюване на превъзходство във въздуха.

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X