IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малко за производителите на революции!

https://www.youtube.com/watch?v=52f6QGwX_uo

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=p7L-K0k8u7c

И коментарите под замечателната песенка...

- русские, как вы могли это потерять?!

- у них цель другая, коммунистическое мировое господство

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
        Ами да заработват по други форуми- първо този се чете от малко хора и второ- 95 % от тях са имунизирани срещу малоумна пропаганда. Но както обикновено при този вид организации- много работа, малко мисъл...
        Е, имат медиен комфорт, цензура ги пази и т.н.

Няма лошо. Щом вкарват кинти в БГ-то - да действат. Но сякаш по-скоро изкарват и търговски баланс на страната си го описва даже и за идиоти, че съотношение е 1:10.

Демек аз шти дам 1 левас, но шти взема 10, защото така се дели по "братски".

Т'ва са бели кахъри и ще отмине. Кажи ми нещо весело да се посмея, че луди ядове менюта сайт. Най-кратките - най-шибани и пак зациклих.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Буш от клана Буши закърмен със златната лъжичка срещу ВВП, човек от руския народ, човек от плътта на народа. Сравнението ти е неудачно.

ВВП трети мандат пише история, жените палят свещи за него, критиците млъкнаха... Останаха само кучка маргинали либерали, като каспаров, анални, ходорковски и грантоеди дето кълнат
          Определено е неудачно. Путин няма как да спечели избори никъде другаде освен в Русия. Човек от КГБ, създаващ олигархична каста от близки приятели на които раздава държавни активи. А ако си хареса и нещо частно и него си го взима и го дава на някого. Нахлуващ в суверенни държави без дори благоприличието да им обяви война. Подържащ откровени социопати на власт в области в собствената си държава. затварящ инакомислещите, а от време не време ги и убива.

Със сигурност всякакво сравнение с Путин с който и да било демократично избран лидер в нормална държава е неудачно. Може би Хачим Тачи се доближава в действията си до путин но в доста по-малък мащаб. Иначе има тук там някой останал кръволок в Африка и Близкия Изток, които по действия го наподобяват. Но отново не могат да се мерят в мащаба.

Коментар

Ако мислеш, че този който произвежда телефон и двд плейър е основание за превъзходство пред народът, който произвежда ракета, разполага със спътник, ядрена бомба
            Друго си е да правиш ядрени бомби. Да можеше само да не ги отнася наводнението.

Коментар

• Ами да заработват по други форуми- първо този се чете от малко хора и второ- 95 % от тях са имунизирани срещу малоумна пропаганда. Но както обикновено при този вид организации- много работа, малко мисъл...

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                Е, как по-кротко с хора, чийто основни компетенции са в областта на качеството на руското оръжие, а същевременно дори не са ходили на война. Това си е направо пропилян живот.
                Е, платени са. Нека заработват и да харчат..

Докато цяла Монголия се покланя пред БГ Империя за Православие и Симо ще ходи да му правят парад с фойерверки - тия ръсят глупости.

Нормално

П.П. Ама, както съм писал - само БГ империя ще овладее нещата и не са нито ЕС, нито пиндосите.

Просто ми е банално да се повтарям. Те тия всеки божи ден с нови слюнки и няма смогване, че черното не било жълто.

Коментар

Буш от клана Буши закърмен със златната лъжичка срещу ВВП, човек от руския народ, човек от плътта на народа. Сравнението ти е неудачно.

ВВП трети мандат пише история, жените палят свещи за него, критиците млъкнаха... Останаха само кучка маргинали либерали, като каспаров, анални, ходорковски и грантоеди дето кълнат
                  "Грантоеди" се наричат лошите в детската пиеска на матариста Хирург... писани срещу грантове, които Хирурга обича да хапва, особено поднесени от кокалестата ръчица на Джуджо...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Никой не е и споменавал че Буш има харизма. Никога в американски медии не е имало филмчета в които жени споделят масово как са влюбени в него. И не се сещам Буш по какъвто и да е било начин да се опитва да се прави на нещо повече от средния американец. Напротив - цялата му кампания , цялото му управление е че е човек от народа.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      Знам, и аз не си спомням, говорих за събирателния образ русофилски в множествено число.

Мегаломанските проекти и мащабна агресия на ВВП, кореспондиращи с комплексите му, ми дават основание да не го жаля толкова ...
                      Първо, русофил не значи фен на ВВП, или поне така си мисля, че трябва да бъде.

Второ, не знам и не ме интересуват комплексите на човека. Избират си го хората в друга държава, той си управлява там и това е.

Коментар

• Спокайна - 17ч мина и мо'е се прибирате по къщята.

БГ Император го поканиха да отризи събора и ще отиде. Междувременно всички патриаршии бяха строени под строй да целунат ръка за 1150 ( илядо сто и пейсет ) от т.нар. християнство.

Всичко е под контрол. Чиърс за империята!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Аа ... малко да ме няма и ще се избиете. Ще ви поря да'е ...

Даже не четох, че яко сипан матр'ял.
                          ---------------

Последно танк фърфи ли?

Онова ПАК-ФА лети ли?

П.П. Хаяско защо ходи на пръсти на снимката с Медведев?

Още на Нова година казах, че ще му подаря оплетени чорапки с подплънки за петичките, ама забравих да'е ...

Гледам, че 4 месецас станал по-високас, според корифеите по рушко изкуство.

Ха, наздраве! И по-кротко - българчета сте.
                          Е, как по-кротко с хора, чийто основни компетенции са в областта на качеството на руското оръжие, а същевременно дори не са ходили на война. Това си е направо пропилян живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                            Зададох въпрос, защото са ми странни хора, които обиждат други, поради някакви външни белези - ръст, тегло, нещо друго.

Иначе, не си спомням случай, в който да проявя неуважение тук.

Та такива работи.
                            Знам, и аз не си спомням, говорих за събирателния образ русофилски в множествено число.

Мегаломанските проекти и мащабна агресия на ВВП, кореспондиращи с комплексите му, ми дават основание да не го жаля толкова ...
                            Yeah

Коментар

• А дали руснаците не хапят от кучешкия живот, в който ги поставят управниците им...

Едно гениално детско филмче... беше ми любимо едно време...

Огромный собачий секрет.

Собака бывает кусачей
                              Только от жизни собачьей.
                              Только от жизни, от жизни собачьей
                              Собака бывает кусачей.

Собака хватает зубами за пятку,
                              Собака съедает гpажданку лошадку
                              И с ней гpажданина кота,
                              Когда проживает собака не в будке,
                              Когда у нее завывает в желудке.
                              И каждому ясно, что эта собака -
                              Кpуглая сиpота.

Hикто не хватает зубами за пятку,
                              Hикто не съедает гpажданку лошадку
                              И с ней гpажданина кота,
                              Когда у собаки есть будка и миска,
                              Ошейник, луна, а в желудке сосиска.
                              И каждому ясно, что эта собака
                              Hе кpуглая сиpота.

Собака несчастная очень опасна,
                              Ведь ей не везет в этой жизни ужасно.
                              Ужасно, как ей не везет,
                              Поэтому лает она, как собака,
                              Поэтому злая она, как собака.
                              И каждому ясно, что эта собака
                              Всех без pазбоpу гpызет.

Пpекpасна собака, сидящая в будке.
                              У ней pасцветают в душе незабудки,
                              В желудке игpает клаpнет.
                              Hо шутки с бpодячей собакой бездомной
                              Опасны, особенно полночью темной.
                              Вот самый собачий, вот самый огромный
                              Огромный собачий секрет.

Т. и С. Никитины (стихи Ю.Мориц)

https://www.youtube.com/watch?v=WD9fOLb2Ed0

Коментар

• Аа ... малко да ме няма и ще се избиете. Ще ви поря да'е ...

Даже не четох, че яко сипан матр'ял.
                                ---------------

Последно танк фърфи ли?

Онова ПАК-ФА лети ли?

П.П. Хаяско защо ходи на пръсти на снимката с Медведев?

Още на Нова година казах, че ще му подаря оплетени чорапки с подплънки за петичките, ама забравих да'е ...

Гледам, че 4 месецас станал по-високас, според корифеите по рушко изкуство.

Ха, наздраве! И по-кротко - българчета сте.

Коментар

Working...
                                X