Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРазбира се че е неморално и води до фиктивни и изкривени нагласи в дадени теми....
Гласуваш 100 пъти ,попълваш със 100 ника анкети...
Изобщо завършен нагъл и арогантен трол....
А за мен не се грижи....пиша и аз и дъщеря ми....така че имаме точно колкото трябва никове....
разбра ли бе наглец.....
Една анкета не съм попълнил с повече от един ник.
Пак ти казвам, тук съм от 2007-ма, служителю комунист на отдел инспекторат...
Ясен си на 110% какъв си боклук.Last edited by mibova; 15.05.2015, 16:14.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеКакъв е проблема с многото никове, престъпно ли е, да ги имаш?
Не е нужно да признавам, аз съобщавам, че ги имам.
всъщност, ти имаш поне три тук... така че.. осъзнай се малко..
Срещу обидата трол и тъп - ще те обидя на комунист. В степени по-противно е!
Гласуваш 100 пъти ,попълваш със 100 ника анкети...
Изобщо завършен нагъл и арогантен трол....
А за мен не се грижи....пиша и аз и дъщеря ми....така че имаме точно колкото трябва никове....
разбра ли бе наглец.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
И защо ни е необходимо да имаш много никове а троле.....
боже колко тъп народ...даже и си признава че има много никове....
Не е нужно да признавам, аз съобщавам, че ги имам.
всъщност, ти имаш поне три тук... така че.. осъзнай се малко..
Срещу обидата трол и тъп - ще те обидя на комунист. В степени по-противно е!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеТова е единият от никовете ми, тук съм от 2007-ма и за съжаление прекрасно съм запознат с персоната ти.
И защо ни е необходимо да имаш много никове а троле.....
боже колко тъп народ...даже и си признава че има много никове....
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеНЯМА ТРОЛОВЕ НА ПУТИН...??!!!!
Да не би, да се оправи България?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ това ко казва ник със стаж от месец и задача да троли.....М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеНЯМА ТРОЛОВЕ НА ПУТИН...??!!!!
Да не би, да се оправи България?
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
Ми така, щот ви управлява джудже...
Ужасы Якутии: как живет самый богатый регион России?
https://www.youtube.com/watch?v=lXUBqtT6w1c
Забытые деревни Урала
https://www.youtube.com/watch?v=CU2pJTX4lvU
Настоящая глубинка России, глубже не бывает... Смоленская обл. Красненский рн. д.Василевичи
https://www.youtube.com/watch?v=lOIe-tLGXZU
Наслаждайтесь!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
- Повече няма да пия. Ама и по-малко няма да пия
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеЕеее , ти си бе ...благодаря ти !!!
-----------------------------
Ясно съм ви описал, че 2015г. ще е критична за ЕС. Тоже съм посочил причината, че 1/3 от баМкова система ви се държи от гръцки баМки.
Русото не се повтаря и си търси нещата при анализ, които ясно са описани кога и защо. Чети и коментарите доле, където съм пояснявал понякога.
П.П. Няма лошо. Извикахте Стив Хайнке ( нелош специалист да ви каже същото ) - само, че 3 години след като съм ви го писал какво ще се случи и кога.
Днес е лесно и всеки вече е "спец"
Повече анализи няма да ви правя съм казал. Обидно е отношението. Ако искате после извикайте и папата да ви каже какво съм казал, че ще се случи еди кога си и еди защо си.
Не ми се бачка с кухи лейки - лятото на миналата година ви дадох прогноза за риск от падане на валутния борд и гръмна скандал с КТБ ( по чудо го овладяхте, но сега ще го плащате дълги години ) и то защото държавата се намеси да спаси ПИБ.
Та, ако някой ден решите да чуете батко Маранди, тогава може и да ви кажа повече какво ще се случи после. За момента е безсмислено, аз да пиша нещо и после 5 кухи лейки строени по ТВ студиата да се опитват да обясняват какво съм се опитвал да кажа и мен ме избива на смях като ги гледам, щото те не знаят механизмите как е изведена тази констатация.
Кат' сте тарикати - няма лошо. Ето пасс вече и легендата умре
П.П. Имате прогноза до 2020 ако не се лъжа, когато се случи тя, тогава ще сте станали по-добри хора и БГ ще е по-добро място за живеене. Успех!Last edited by marandi; 15.05.2015, 02:41.
Коментар
Коментар