Първоначално изпратено от stabwound
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеА защо трябва да плащат сметки , могат да минат на малки реактори които след 1-2 години ще появят на пазара. .
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМа няма начин парите за Руско ядреното гориво и Руските въглища да ги прибира Русия...нале, те по линия на българо-съветската дружба ни ги пращат фрии......
Пък ти даже не се и правиш на тъп ......Last edited by chronos; 28.05.2015, 17:35.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПутин негонен бяга
http://ivo.bg/2015/05/28/%D0%BF%D1%8...F%D0%B3%D0%B0/
Не е лесно да си завършил в Русия , да си бил партиен член и доносник на ДС и в днешно време да мразиш РусияНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеМоже и да е по руска технология, но парите ги прибира България. Това ми стига.
А това, че се правиш на тъп, го правиш добре.Last edited by chronos; 28.05.2015, 17:35.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Какво ли ни очаква следващите месеци? Руски войници се струпват на украинската граница, очаква се гибел на руски войници в “мирно“ време...
Путин: Гибелта на войници в мирно време е държавна тайна
Разгласяването може да доведе до 7 години затвор
http://clubz.bg/20307-putin_gibelta_...dyrjavna_tajna
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКазваш че ползваш ток , ма как може....ами тока от Козлудуй е от Руска технология и Руско ядрено гориво !!! Ами ако в някои ТЕЦ ако горят Руски въглища......
Вземи си спираи и тока и стои на свещи докато не доиде демократичен ток от САЩ......ааааа
А това, че се правиш на тъп, го правиш добре.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеНе е реактор, батерия е вероятно..
Допусках, че ще се заядеш. Нещо, което аз не направих с човека...
Това не е най-важното, алтернативата е важна.
Вземи си спираи и тока и стои на свещи докато не доиде демократичен ток от САЩ......аааааНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеИ откога това устройство се нарича "реактор"? Аман от разбирачи.
Допусках, че ще се заядеш. Нещо, което аз не направих с човека...
Това не е най-важното, алтернативата е важна.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеОт началото на годината до 15 май 2015г. международните резерви на Русия са намалели с около 23,16 милиарда щатски долара. Предполагам, че за периода от 15 май 2015г. до 22 май 2015г. международните резерви на Русия са намалели. Следващата седмица трябва да излязат официалните данни и ще разберем дали правилно съм прогнозирал. От 15 до 22 май 2015г. златото е поевтиняло спрямо долара с около 1,5 %, английската лира е поевтиняла спрямо долара с около 1,5 %, еврото е поевтиняло спрямо долара с близо 4 %. Като имате предвид приблизително колко евро, колко английски лири и злато има в международните резерви на Русия може да направите същата прогноза като мен. Не знам дали от 15 май 2015г. до 22 май 2015г. е продавана твърда валута от резервния фонд на Русия, защото средствата от Резервния фонд също са част от международните резерви на Русия. Когато еврото се покачва спрямо долара, то резервите на Русия смятани в долари се качват, а когато еврото пада резервите на Русия смятани в долари намаляват. Обемът на международните резерви зависи и от някои сделки. Например при репо сделка на централната банка със някоя руска банка, ако ЦБ продаде твърда валута за рубли заради първата част от репо сделка, то тези резерви се отписват от международните резерви, а когато заради изпълнение на втората част от репо сделка същата банка продава на ЦБ срещу рубли същото количество твърда валута, то тази валута отново се брои в международните резерви. Тоест за да направим по-точни изчисления трябва да знаем дали през този период е имало репо сделки на ЦБ с твърда валута.
Както всички очакваха, прогнозата ми от 23 май 2015г. беше правилна. За периода от 15 май 2015г. до 22 май 2015г. международните резерви на Русия са намалели с 1,8 милиарда щатски долара, а от началато на 2015г.до 22 май 2015г. международните резерви на Русия са намалели с около 24,96 милиарда щатски долара. Дано всички форумци да са ме послушали и да са си обърнали рублите в лева, евро или долари.Last edited by Ivan2015; 28.05.2015, 16:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеМои познати ВЕЧЕ имат такива по къщите си.
Денем зарежда, нощем захранва.
След време, ще са по-достъпни цените, но сега на пазара вече ги има.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМи като не ти е нужна карай си на дърва.Руснаците не принуждават никого насила да им купува газта
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМи като не ти е нужна карай си на дърва.Руснаците не принуждават никого насила да им купува газтаМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар