IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
    Стига увърта, що не взе парите от Русия..? Няма значение какво правиш с тях, взел си.
    Да бе от тях също съм взел 3000 ...да мога да съдя по съвест

Стига се излага с простотии вече !
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Ми лично пари не съм вземал, една моя фирма е получила от Агенция по заетостта по програма за насърчаване на младежката заетост сумата около 3000 лева през 2009 г. доколкото си спомням. Това е заплата и осигуровка за 6 месеца на дълготрайно безработен младеж с висше образование.

Та не мога да разбера завиждаш на младежа ли ?

Ми подай си документите при мен , ще те назнача и теб да не се налага с тролене да изкарваш мизерната си прехрана пишейки от сутрин до вечер глупотевини....
      Стига увърта, що не взе парите от Русия..? Няма значение какво правиш с тях, взел си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
        Производството в Русия през април 2015 на блузки, рубашки, батники дамски или за момичета (без трикотажното производство) е намаляло 3,378 пъти спрямо април 2014г., тоест намаляло е с 70,4 %.
        Производството в Русия през първите 4 месеца на 2015г. на блузки, рубашки, батники дамски или за момичета (без трикотажното производство) е намаляло 4,425 пъти спрямо първите 4 месеца на 2014г., тоест намаляло е с 77,4 %.
        През първите 5 месеца на 2015г. приходите в бюджета на Русия, постъпили от Федералната митническа служба на Русия са намалели с 34,5 % спрямо първите 5 месеца на 2014г. http://www.gazeta.ru/business/news/2..._7251045.shtml

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Това не е амнистия, това е масово пускане в отпуск... предполагам също ще ги снабдят с типична отпускарска техника (танкове, бронетранспортьори, бук-ове)... и въоръжение...
          Стандартно туристическо оборудване
          "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• И не си мислете, че мародерите и убийци на невинни украински цивилни ще се върнат в СССРасия невъоръжени - "хуманитарната помощ" вече намира пътя си обратно към страната-източник:

Казачий атаман задержан на Ставрополье за контрабанду оружия с Украины

Сотрудники правоохранительных органов задержали в Ставропольском крае атамана общественной организации «Кавказская казачья линия» Юрия Чурекова, подозреваемого в незаконном обороте оружия. «Подозреваемый ехал из Ростовской области, в его машине были найдены порядка десяти автоматов и гранаты»,— приводит «Интерфакс» слова источника в силовых структурах региона.
            Спете спокойно, другари - на улицата вече няма непатриотични убийци. Ако ви ограбят, изнасилят или убият значи не сте били достатъчно големи поддръжници на най-справедливия Вожд.
            "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Това не е амнистия, това е масово пускане в отпуск... предполагам също ще ги снабдят с типична отпускарска техника (танкове, бронетранспортьори, бук-ове)... и въоръжение...

Коментар

• мале мале..още един от карлуково пуснаха

Коментар

• Путинославни братя, султан Путлер амнистира над 50 000 човека, предимно с военен и милиционерски опит. Дали го прави, защото ще прати много от тях "доброволци" в Украйна, или да?

Амнистия дошла до 50 тыс.
                  6,6 тыс. человек уже освобождены из колоний в честь 70-летия Победы
                  Напомним, проект амнистии внес в Госдуму президент России Владимир Путин, он предполагал, что на свободу смогут выйти участники боевых действий по защите отечества и приравненные к ним лица, воины-«афганцы», военнослужащие, сотрудники МВД и других организаций, принимавшие участие в чеченской войне, если они совершили преступление небольшой или средней тяжести впервые
                  Рано или късно тези въоръжени престъпници ще се върнат у дома като герои от войната и ще станат остриетата на путинославните шпицкоманди, и царете на уличната престъпност. И тогава животът в СССРасия ще стане още по-прекрасен, а народа - още по-патриотичен и путинославен! Ура, друзя!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                    Не, не ме е яд. Правя си кефа. Показвам на другите, които не знаят, че си взел пари от тези, който плюеш. Нека се знае, какви хора пишат тук. И не се запенвай, няма мърдане от действителността, а тя е: взел си пари от ЕС и плюеш спонсора си ЕС. Циганите на село са по-благодарни.
                    Ми лично пари не съм вземал, една моя фирма е получила от Агенция по заетостта по програма за насърчаване на младежката заетост сумата около 3000 лева през 2009 г. доколкото си спомням. Това е заплата и осигуровка за 6 месеца на дълготрайно безработен младеж с висше образование.

Та не мога да разбера завиждаш на младежа ли ?

Ми подай си документите при мен , ще те назнача и теб да не се налага с тролене да изкарваш мизерната си прехрана пишейки от сутрин до вечер глупотевини....

Коментар

Не бе не 3000 ...а 300 000 съм взел .........късаш ли се от яд дребно интелектуално пигчейче
                      Не, не ме е яд. Правя си кефа. Показвам на другите, които не знаят, че си взел пари от тези, който плюеш. Нека се знае, какви хора пишат тук. И не се запенвай, няма мърдане от действителността, а тя е: взел си пари от ЕС и плюеш спонсора си ЕС. Циганите на село са по-благодарни.
                      Last edited by Хайърсъзов!; 02.06.2015, 13:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                        Важното е, че не е взел 3000 лева от ЕС и после да плюе по тях.
                        завист или нещо друго те гризе толкова дълбоко ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов!
                          Ха! Взел си пари от ЕС и след това го плюеш във форума. 3000 лева си взел, плюеш ЕС и наричаш останалите дребни душици. Че те дори и мангалите демонстрират благодарност, като вземат от ЕС.
                          Не бе не 3000 ...а 300 000 съм взел .........късаш ли се от яд дребно интелектуално пигчейче

Коментар

А това не може да бъде истина, сега Иванушка дураков ще извади статистика как производството на ватенки в Русия е намаляло с 16 % минимум
                            Важното е, че не е взел 3000 лева от ЕС и после да плюе по тях.

Коментар

• А това не може да бъде истина, сега Иванушка дураков ще извади статистика как производството на ватенки в Русия е намаляло с 16 % минимум

Коментар

• Обзор новых производств: май 2015 г.

Коментар

Working...
                                X