Колчо, само не казвай, че чак днес си разбрал за това...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://gordonua.com/publications/Geo...200-38482.html
"Груз 200" пришел во многие города России – от Псковской области до Забайкалья
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТои гледа едностранчиво на заобикалящия го свят .....русия са лоши, лоши, лоши......Обонго е добър, добър , добър
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДанни за загуби на руски военнослужещи в Украйна няма.
Твоята "информация" от къде е ?
написах в гугъл " погиб в Украйне ",
нещо, което можеше да направиш и сам...
има доста четене, ето само една публикация..
http://nbnews.com.ua/ru/news/131306/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДанни за загуби на руски военнослужещи в Украйна няма.
Твоята "информация" от къде е ?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеУбитите руснаци в Украйна, с нищо не се различават от убитите пак в Украйна американци, поляци, англичани или канадци ?
Или ако са от другата страна на бойната линия, няма грижи ... ?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеНе убитите руснаци, а убитите руски военнослужещи. Ти съвсем започна да шикалкавиш.
Твоята "информация" от къде е ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеУбитите руснаци в Украйна, с нищо не се различават от убитите пак в Украйна американци, поляци, англичани или канадци ?
Или ако са от другата страна на бойната линия, няма грижи ... ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеКое е измислица, убитите руски войници ли? Кажи го на семействата им. Мерзостта ти до къде ще стигне?
Или ако са от другата страна на бойната линия, няма грижи ... ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Разпознах примитивния "събеседник".
За да има мислещи като мен, не е нужно НПО да им плащат. Ние сме мнозинството вече българи. Свиквайте.Last edited by Хайърсъзов!; 03.06.2015, 11:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеВ случая президентът се решил на тази стъпка, за да успокои обременената си съвест.Това беше добро
Коментар
-
Некой може ли да ми разкаже по-подробно за заболяването на Владимир Владимирович?
Болен ли е Путин от рак?
http://temadaily.bg/publication/2310...%D0%B0%D0%BA-/
Според британският военен репортер Криспин Блек, някой събития от близкото минало могат да се разглеждат като признаци за наличие на заболяването. Мнозина смятат, че необяснимо бързото преждевременно освобождаване на Михаил Ходорковски от затвора е свързано тъкмо с болестта на Путин. В случая президентът се решил на тази стъпка, за да успокои обременената си съвест.Last edited by mibova; 03.06.2015, 11:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТова твърдение, няма как да се определи, освен, като личното ти мнение.
Не смятам, че се е провалил. Еле па точно Путята. РЕАЛНОСТТА го доказва... Разбирам, че не ти (Ви) харесва, но това не променя положението...
За резултати, още е рано да се говори. Макар че тук-там вече се виждат и такива..
До сега е само разгребване на лайната...
Воя на тебеподобните иде точно от там. Виждате, какво се случва, не ви харесва, а НИЩО не можете да направите.
Ей тоя соцялизъм бе... Еййй ...
ОТДАВНА НЯМА соцялизам ни у Русия, ни у България, ни у Гана ... Убав ели лош, соцялизма си отиде - спете спокойно деца...
Случилото се със соцлагера е свършен факт.
С времето, все повече неща могат да се оценят или сравнят. До и след.
Всеки си прави изводите и формира гледни точки.
Относно правилността на изпращането на лидерските деца в чужбина, явно проблема е в собствените ти разбирания. Руснаците не мислят като теб. Не им е приятно, че вожда застрахова щерката на сигурно място, докато ги лъже, че цъфтят и вържат.
Ама то на нашенските съпорти на Путин само така им е удобно да подкрепят, от тук, от вражеския демократичен лагер. От Гейропа. Я отиди там и го кажи на някой площад това - КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА, ЧЕ НА ПУТИН ЩЕРКАТА Е НАВЪН?
в НЯКОЙ ПРАЗЕН МАГАЗИН го кажи...Last edited by Хайърсъзов!; 03.06.2015, 11:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТи знаеш ли какво се е случило ?
Как какво - Путлер нападна Украйна. (ТОЧКА!)
Коментар
Коментар