Защо котленецът Съби Събев гледа само руска телевизия и каква е причината да изпада в крайности, когато някой злослови срещу Русия: четете и гледайте в специалното интервю за KOTELNEWS.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа няма кинти да плаща на собствената си армия. Да няма кинти за подръжка. И тогава ще се ширне една нова държава от Каспийско Черно море - населена с верни последователи на пророка, подържащи многоженството държащи петролопроводите от Азърбайджан и с висши политици трупали опит в свещената борба на Ислямската Държава
Котленец иска да дари имота си на Русия за военна база
Публикувано от: Олга Гурска
Русофилът заби на покрива си Руското знаме
За руска военна база, построена в земите на своето имение, помечта заклетият русофил от Котел – Другаря Събев. В деня на военния парад по случай 9-ти май, Събев демонстративно издигна руското знаме на покрива си и обяви ливадите на бащината си земя за руски военен полигон, който трябва да противостои на вече действащата на територията на община Котел база на НАТО „Ново село“. „Тук ще бъде руската база, която ще се казва „Двата кестена“. Ще бъде толкова голяма, колкото е базата в Ново село, за да има териториално равенство. Тогава ще видим кой каква техника ще наблъска тука!”.
Пред KOTELNEWS другаря Събев заклейми всички които са против Русия: „Ще дойде време, когато народен съд ще съди тези, които са били против Русия. Това време не е далеч. Както имаше Народен съд за омразните хора след 9-ти септември, така и сега ще има такъв. Ще им обърнем хастара на тези, които са против Русия“. Екзалтиран от военните маршове, звучащи на Червения площад, Събев с ирония бичува настоящата българска армия сравнявайки я с „…една шепа бълхи, хапеща руската мечка. Боже, боже!“. При марша на първия батальон Другаря вдигна и тост: “Пия за здравето на българската армия. Дано не ходи към Русия, защото е за нейно добро. Не ги виждам! Ще се върнат кьорави, куци и сакати! Само музикантите от парада да пуснат и ще превземат София. Ще има да тъпчат главите на софиянци и да ги бият с палките… Всички ще избягат. И музикантите могат да се опълчат на българската армия”. Застанал прав пред телевизора, захранен от генератор и свързан пряко със руски сателит, Събев атакува и световните лидери и политици, неуважили юбилейния парад: „Всички лидери са там! Няма ги само аутсайдерите. Ние знаем кои са и няма защо да казвам имената им. Сега си мисля, че тези, които ще отидат да се бият срещу Русия, няма да могат да гледат другите паради, които аз ще наблюдавам“.
За капак на всичко другаря от Котел въздигна над всички Владимир Путин: „Путин е президент на президентите от целия свят! Обама е едно нищо пред него. За мен Путин е точен, умен и т.н. Нямам думи, с които да окачествя неговото високо качество. Ако не той, а Жириновски е президент на Русия, войната е готова и Америка няма да я има. Путин е най-хуманният сред хуманните президенти. Всичко хубаво е червено – червено вино, Червена армия, ЦСКА, кръвта е червена. Гледам, че рублата става все по-силна. Китай също ще помогне много на Русия. С този азиатски съюз Америка си заминава, тя е пътник и ще се сгромоляса изведнъж. Ще се чудят какви мръсотии да направят из целия свят, за да могат да смучат и крадат като жандарми“.
Защо котленецът Съби Събев гледа само руска телевизия и каква е причината да изпада в крайности, когато някой злослови срещу Русия: четете и гледайте в специалното интервю за KOTELNEWS.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеЕ колко повече слабост да показва? Държавата я няма. Въпрос на избор на момент е, православните мюслимс на Кадиров да пожелят каквото там им се пожелава. Ще бъде жалък край на милиционерската трагикомедия Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеи аз имах това впредвит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко Русия почне да показва слабост - което не е трудно да се получи ако тръгне към фалит или хипернфлация и автоматчетата ще свършат работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigowХахахаа!
Ти голям виц каза. СоКоЛоВ имал само един ник!!
Само аз съм му записал 14 никнейма, този протобулгар е поредния.
А ти имаш доста да го гониш. До сега съм ти регистрирал само пет. Дерзай Хайрсъзов, догони Сопола.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеТака е , но само с автоматчета и стари тойоти не става. По-скоро ще му вършат черната работа, ще палят конфликти, ще деребействат на регионални нива, група за мизерии.
Не зная какви дългосрочни планове си прави за тях, но със сигурност ще има лоши изненади за него самия... Ако въобще избута още година две.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПутин подържа армия, която както му е лоялна така и ще се обърне в армия за освобождение. Никога в историята не е било добра идея да се дава на феодални васали да държат високоорганизирана и добре въоражена армия.
Не зная какви дългосрочни планове си прави за тях, но със сигурност ще има лоши изненади за него самия... Ако въобще избута още година две.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеГолеми Че Гевари ще излезе от тия..Баретки, брадички, тва онова..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
Православен поздрав от принц Рамзан, друзя!Баретки, брадички, тва онова..
Коментар
-
Другари и другарки, поклонете се на престолонаследника на СССРуската империя
Православен поздрав от принц Рамзан, друзя!Last edited by Pavlik Morozov; 04.06.2015, 13:17."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ProtoBulgarr Разгледай мнение..
Добре дошъл ...
Постваш на английски език (дали е гейски, ти си знаеш).
Браво.
Подобни постове по друг начин ли ви ги таксуват ?Last edited by Колчо Слепеца; 04.06.2015, 12:50.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар