If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Начинът на мислене на Путин,твърди канадският премиер, е елементарен. Той си мисли, че „студената война” никога не е свършвала и смята, че може да промени нейния резултат.” Путин нарича черното бяло, дори, когато всички виждат, че то е черно. С такъв човек „НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ВОДИ ДИАЛОГ”.
Александър Йорданов Александров
„СГАЗИЛ СИ ЛУКА, МОЙ ЧОВЕК!” ТАКА КУЛТУРНО СЕ ОБЪРНА ПРЕМИЕРЪТ НА КАНАДА СТИВЪН ХАРПЪР КЪМ ВЛАДИМИР ПУТИН. И ИМА ЗАЩО, НАЛИ?
Канадският премиер Стивън Харпър е категоричен: докато президент на Русия е Владимир Путин за тази държава няма място в Клуба на развитите държави - Г7. А там са още САЩ, Великобритания, Франция, Италия, Германия и Япония. „Не смятам, че Русия може да принадлежи към тази група и точка” – категоричен е Харпър, независимо, че Путин прави опит, видно от снимката, да му се усмихне мазничко. Русия, твърди Харпър се опитва да бъде наш „стратегически противник” и постоянно се противопоставя на добрите неща, които се опитваме да постигнем за развитието на света”.
Начинът на мислене на Путин,твърди канадският премиер, е елементарен. Той си мисли, че „студената война” никога не е свършвала и смята, че може да промени нейния резултат.” Путин нарича черното бяло, дори, когато всички виждат, че то е черно. С такъв човек „НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ВОДИ ДИАЛОГ”. Силни, но справедливи думи.
Преди срещата на върха на Г-7, която започва утре и Ангела Меркел е категорична: „Политиката на Путин срещу Украйна, както и анексирането на Крим, са причината Русия да не участва в срещата”.
Много отдавна във форума бе споменато, че износът на Русия през тази година ще бъде много по-нисък в сравнение с предишната година. Но на ку му нетата трябва да им го каже шефката на централната банка на Русия Елвира Набиулина за да го проумеят. Набиулина днес каза, че през 2015г. се очаква износът на Русия да бъде по-малък с около 150 до 170 милиарда щатски долара. http://www.gazeta.ru/business/news/2..._7257650.shtml
През април 2015г. в Русия производството на списания е намаляло с 24,3 % спрямо април 2014г.
През първите 4 месеца на 2015г. в Русия производството на списания е намаляло с 19 % спрямо първите 4 месеца на 2014г.
Първоначално изпратено от master of the seven seasРазгледай мнение
Ти от къде ги имаш тези данни? БГ източник или си превеждаш от някъде? Питам за информация, данни за БГ там няма ли? Интересува ме производство и статистика за България, тези полвинчати и в повечето случаи сезоони намаления на производство в Русия, са си загуба на време за публикуване.
Важно ли е, от де има "данните" ?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Производството в Русия през април 2015 на блузки, рубашки, батники дамски или за момичета (без трикотажното производство) е намаляло 3,378 пъти спрямо април 2014г., тоест намаляло е с 70,4 %.
Производството в Русия през първите 4 месеца на 2015г. на блузки, рубашки, батники дамски или за момичета (без трикотажното производство) е намаляло 4,425 пъти спрямо първите 4 месеца на 2014г., тоест намаляло е с 77,4 %.
През април 2015г. в Русия производството на медни профили и медни пръти е намаляло спрямо април 2014г. с 37,6 %.
През първите 4 месеца на 2015г. в Русия производството на медни профили и медни пръти е намаляло с 40,6 %спрямо първите 4 месеца на 2014г.
Всички данни са публикувани на сайта на руската държавна статистика. http://www.gks.ru
Първоначално изпратено от master of the seven seasРазгледай мнение
Ти от къде ги имаш тези данни? БГ източник или си превеждаш от някъде? Питам за информация, данни за БГ там няма ли? Интересува ме производство и статистика за България, тези полвинчати и в повечето случаи сезоони намаления на производство в Русия, са си загуба на време за публикуване.
Че той трола постоянно така си троли. Ти за пръв път ли го виждаш?
Преди с един друг никнем беше дори смешен с постинги от рода на : еди кво си в Русия намаляло с ОКОЛО 3. 218%.... Около...
И се позовава не "една жена каза".
Не се занимавай с трол. Дори да са верни някои неща, на кого му дреме на хикса, че в Магаданска област били умрели 3.837% повече от миналия октомври?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
През април 2015г. производството на бои и лакове в Русия е намаляло спрямо април 2014г. с 16,4 %.
През първите 4 месеца на 2015г. в Русия производството на бои и лакове в Русия е намаляло с 11,2 % спрямо първите 4 месеца.
Знаете ли какво стана днес с рублата на валутния пазар? Аз знам.
През април 2015г. производството на бои и лакове в Русия е намаляло спрямо април 2014г. с 16,4 %.
През първите 4 месеца на 2015г. в Русия производството на бои и лакове в Русия е намаляло с 11,2 % спрямо първите 4 месеца.
Знаете ли какво става в момента с рублата на валутния пазар? Аз знам.
През април 2015г. производството на захар в Русия е намаляло спрямо април 2014г. с 36,2 %.
През първите 4 месеца на 2015г. в Русия производството на захар е намаляло спрямо първите 4 месеца на 2014г. с 35,8 %.
Знаете ли какво стана днес с рублата на валутния пазар? Аз знам.
Коментар