IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Погледни си времето на постовете, този е в 08,38, а предния в 08,37.
    А бе на вас на пост ли ви плащат???????????
    Нали беше капиталист/ зад компа де/
    На нас не ни плащат, има хора, които сами си изкарват парите.
    капиталистите нямат ли компове, ватник такой... ой ой ... какой он такой дурачок..

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran
      Така, нищо не посочи.
      Погледни си времето на постовете, този е в 08,38, а предния в 08,37.
      А бе на вас на пост ли ви плащат???????????
      Нали беше капиталист/ зад компа де/

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran
        За да не си до тях, казах ти, че ги грозиш! За да не ги
        Ако не посочиш десетте медии и регистрации и десетте ми ника, считам , че имам правото да те наричам всякак, но най-вече чиновнически некадърен словоблудстващ кръвопиец лъжец и продажник.
        Той какво има да посочва, на тебе модератора ти направи предупреждение да не пишеш от няколко ника.
        На тебе ти казват че имаш и пишеш от няколко ника, ти обвиняваш друг в същото. Къде останаха християнските ценности- първо виж гредата в собственото си око, а после сламката у другия

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Бонусче...
          Гледам бая работа си отметнал днес, май ще има за боза. Току що преброих поне 40 поста само днес, добре си се потрудил

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            За теб не знам дали има място но аз и жената август сме в Питер за 7 дни 4 звезден хотел и ол инклузив. Ще посетим няколко галерии, музеи и църкви. С радост ще направя и пусна тук снимки от магазините им. А ти може само да броиш мухите
            Бонусче...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
              Добрите новини откъм Москва валят една след друга - продажбата на леки автомобили е паднала с 37,7% спрямо преди една година, освен това екскурзиите в чужбина са паднали с 40% за първото тримесечие ...
              СССРусия цъфти и връзва, другари! Не се избивайте за билети натам - в страната агромная има място за всички
              За теб не знам дали има място но аз и жената август сме в Питер за 7 дни 4 звезден хотел и ол инклузив. Ще посетим няколко галерии, музеи и църкви. С радост ще направя и пусна тук снимки от магазините им. А ти може само да броиш мухите

Коментар

• Российский бомбардировщик, который не дает покоя Европе, разбился в Приамурье
                Yeah

Коментар

2005 се регистрирах в "Сега", през 2009 и в "Дневник". Имам няколко мнения и в "Mediapool". Случвало се е и да ме имитират. За коя партия твърдят, че пропагандирам?
                  кво му се обясняваш на тоя..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Нема лошо да пишеш ,но защо не си смени ника...
                    Този ник излезе в едно предаване на БТВ за пропагандиране тезите на дадени партии....
                    Тук дружинката ,нещо слабичка и ти се прехвърли на помощ....
                    къде ли беше преди...
                    дневник....А
                    2005 се регистрирах в "Сега", през 2009 и в "Дневник". Имам няколко мнения и в "Mediapool". Случвало се е и да ме имитират. За коя партия твърдят, че пропагандирам?
                    "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Ватники искренне верят в то, что Россия — самая великая в мире страна, что Европе вот-вот придёт конец и что президент Путин — дальновидно-гениальный лидер, данный России богом. При этом уровень жизни ватника в десятки раз ниже европейского, а власть относится к ватникам как к лояльному зомбированному быдлу, которому только и подавай, что телевизионную жвачку про бандеровцев, либерастов, глупых америкосов и фашистов.

Коментар

Добрите новини откъм Москва валят една след друга - продажбата на леки автомобили е паднала с 37,7% спрямо преди една година, освен това екскурзиите в чужбина са паднали с 40% за първото тримесечие ...
                        СССРусия цъфти и връзва, другари! Не се избивайте за билети натам - в страната агромная има място за всички
                        През май 2015г. в Русия продажбите на нови леки автомобили и нови леки търговски автомобили са намалели с 37,564 % спрямо май 2014г.
                        През първите 5 месеца на 2015г. в Русия продажбите на нови леки автомобили и нови леки търговски автомобили са намалели с 37,709 % спрямо първите 5 месеца на 2014г.
                        http://www.aebrus.ru/upload/iblock/4...n-may-2015.pdf
                        Last edited by Ivan2015; 08.06.2015, 18:31.

Коментар

Нема лошо да пишеш ,но защо не си смени ника...
                          Този ник излезе в едно предаване на БТВ за пропагандиране тезите на дадени партии....
                          Тук дружинката ,нещо слабичка и ти се прехвърли на помощ....
                          къде ли беше преди...
                          дневник....А

Коментар

• Добрите новини откъм Москва валят една след друга - продажбата на леки автомобили е паднала с 37,7% спрямо преди една година, освен това екскурзиите в чужбина са паднали с 40% за първото тримесечие ...
                            "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Друзя, оказа се че Рассия влиза във все по-зависими отношения с най-атеистичната държава на света - 61% от населението на Китай са убедени атеисти. Това не е ли обида за чувствата на путинославните?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Всяко стадо има мърша... Иначе кво да им е на грузинците, развиват се добре, благодарение на основата, която сложи Саакашвили и на откъсването от вредното влияние на кремълските фашисти...

Ето аз например мисля на 11.08 да отскоча до Тбилиси да гледам Барса и Севиля в спор за суперкупата на Европа... Щом УЕФА им дава такива мачове, не ще да са зле...
                                Е малко изпиздиха оная работа с Иран,но вие сте великодушни ще им простите.

Коментар

Working...
                                X