IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Ами аз кандидатствах за работа в една фирма която работи за руснаците, но ми казаха че сега нямало да ме вземат, имало стагнация на пазара. Това е.
    Ако някой си мисли че санкциите удрят само руснаците, много се лъже
    Половината в тоя форум смятат , че санкциите не ги засягат...някои кат Баки , държат Обама за шлифера , "навън" са и се лигавят само...,други като Кандидко и Равновесов, даже и това не могат да държат и само им остава да се лигавят...Кефала си мисли , че е "едра риба", но за негово съжаление си е останал на нивото от преди двайсе години... Супер!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Ми той доста пари има, говори се за $200млрд, трябва да ги пази, че ония дегобаровци искат да разпределят всичко, да си лежат по гръб, и както винаги нищо да не работят.
      При путю егото е проблем. Иска да се налага със сила, нвще с привлекателност на държавата. А привлекателност там няма. Помниш какво стана с Депардьо...
      Според теб 200млрд според СНН и доиче веле около 70млн избери си на кого да вярваш

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
        http://deutsche-wirtschafts-nachrich...obs-in-europa/

...или на по достъпен език Как сам да си сереш в гащите !
        Ами аз кандидатствах за работа в една фирма която работи за руснаците, но ми казаха че сега нямало да ме вземат, имало стагнация на пазара. Това е.
        Ако някой си мисли че санкциите удрят само руснаците, много се лъже

Коментар

• http://deutsche-wirtschafts-nachrich...alt-auflaufen/

Или , на Русия и е през оная работа за проблемите на ЕС и Гърция.

Четете , бе..."заслужили" инвеститори !

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Е добре де!!!Какво има повече за коментиране!!!
            А на тукашните коментатори ще повторя!!!В момента в който Русия стане успешна,това няма да е тяхната Русия!!!
            Точно.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Ама и аз мисля,че Путин е гласувал за четвъртата точка!!!Ако е гласувал де!!!Мисля,че той играе някаква роля в озаптяването на рашистите!!!Щото там майката си трака!!!Че го баровци колкото щеш!!!Това са 100 години ВОСР!!!
              Ми той доста пари има, говори се за $200млрд, трябва да ги пази, че ония дегобаровци искат да разпределят всичко, да си лежат по гръб, и както винаги нищо да не работят.
              При путю егото е проблем. Иска да се налага със сила, нвще с привлекателност на държавата. А привлекателност там няма. Помниш какво стана с Депардьо...
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ама и аз мисля,че Путин е гласувал за четвъртата точка!!!Ако е гласувал де!!!Мисля,че той играе някаква роля в озаптяването на рашистите!!!Щото там майката си трака!!!Че го баровци колкото щеш!!!Това са 100 години ВОСР!!!
                http://deutsche-wirtschafts-nachrich...obs-in-europa/

...или на по достъпен език Как сам да си сереш в гащите !
                Last edited by X_Y; 19.06.2015, 20:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                  Бе чета че позициите на путин омекват!
                  Казал на форума там, че русия не претендира да бъде свръхдържава!

Още малко време ще мине, и ще каже, че русия не претендира въобще да е държава!

Коментар

А на тукашните коментатори ще повторя!!!В момента в който Русия стане успешна,това няма да е тяхната Русия!!!
                    Бе не знам, виж ми поста по-доле,

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Путин и реформи? Смях в залата (ВИДЕО)

Една анкета сред топ-бизнесмените на Русия предизвика конфузна ситуация на форума в Санкт Петербург

http://clubz.bg/22231-putin_i_reform...v_zalata_video

Смеят му се на джуджанко! Путин не е страшен - СМЕШЕН Е!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                        КРИМНАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        НАМКРьIШ !!!
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Бе чета че позициите на путин омекват!
                          Казал на форума там, че русия не претендира да бъде свръхдържава!

Още малко време ще мине, и ще каже, че русия не претендира въобще да е държава!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                            Някой няма ли да обясни защо през май 2015г. в Русия за цял месец са произведени само два тролейбуса?
                            През май 2015г. в Русия производството на леки автомобили е намаляло с 37,9 % спрямо май 2014г.
                            През първите 5 месеца на 2015г. в Русия производството на леки автомобили е намаляло с 23,8 % спрямо първите 5 месеца на 2014г.
                            През май 2015г. в Русия производството на товарни автомобили (в тази статистика не са включени автосамосвали) е намаляло с 18,3 % спрямо май 2014г.
                            През първите 5 месеца на 2015г. в Русия производството на товарни автомобили (в тази статистика не са включени автосамосвали) е намаляло с 23,2 % спрямо първите 5 месеца на 2014г. Ето линк. http://auto.newsru.com/article/18jun2015/prod_falure/
                            Обяснете защо кризата е толкова сериозна и в този сектор на промишлеността в Русия.
                            Last edited by Ivan2015; 19.06.2015, 15:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                              Jun 18 at 9:57 PM

Gazprom says Shell, others to join in building gas pipeline to Germany
                              http://www.seekingalpha.com/news/2586875

Мисля че Европа скоро ще покаже среден пръст на задокеанските партньори
                              Много отчаяно хлипане е това.
                              То меморандуми много станаха, а на дела ничево

Коментар

• Jun 18 at 9:57 PM

Gazprom says Shell, others to join in building gas pipeline to Germany
                                http://www.seekingalpha.com/news/2586875

Мисля че Европа скоро ще покаже среден пръст на задокеанските партньори

Коментар

X