IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Скоро тези статистики ще им се видят като оптимизъм. Санкциите на ЕС са продължени до 31.01.2016г. След това пак...
    Това със санкциите не ми се връзва.Истински санкции може да има ,когато ударят директно ,в най-важното място.А това е ЕС да спре да купува нефт и газ от Русия.Напротив,те ще строят втори Северен поток от страх да не останат без газ след 2019г когато Русия спира преноса от Украйна.....

Това са фактите.Другото е ала-бала....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Чисто хипотетично , щото това е мечтание на болни мозъци което няма връзка с реалността.
      Не знам това кво те топли като изявлен антикомунист, това че комунистите от Китай ще владеят половината от света.......
      Китай се осъзна и не е онова комунистическо моделче на СССР.

В Китай се гради. Това е най-голямата разлика с измисления социализъм.

Китай е древна страна, изградена върху основите на капитализма.

Социалистическата и забежка е към края си.
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Скоро тези статистики ще им се видят като оптимизъм. Санкциите на ЕС са продължени до 31.01.2016г. След това пак...
        И кво се случи с тия санкции дето минаха...да не би Ращата да фалира без да разбрахме, или Путя да падна?

Освен че кара Русия да търси други партньори извън Европа ...друг осезаем ефект няма ..... пък не смятам че това е добре за сигурността и икономиката на стария континент...
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
          Друзя, след кримската катастрофа от 1856 Русия се нуждае от пари за възстановяване и продава Аляска на САЩ. След предстоящата кримската катастрофа ще трябва да продаде Сибир на Китай.

Прочетете и това - още по-актуално е днес, когато СССРусия е по-изолирана и безпарична отколкото по времето на написването на текста, и много по-уязвима за китайско изнудване: Sibir’ or Xībólìyà? The future of Siberia between Russia and China
          Чисто хипотетично , щото това е мечтание на болни мозъци което няма връзка с реалността.
          Не знам това кво те топли като изявлен антикомунист, това че комунистите от Китай ще владеят половината от света.......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            [/B]

Къде отиде статистиката за намаляване производството на пудри за нос и детски дрешки.....

Коментар

• Друзя, след кримската катастрофа от 1856 Русия се нуждае от пари за възстановяване и продава Аляска на САЩ. След предстоящата кримската катастрофа ще трябва да продаде Сибир на Китай.

Прочетете и това - още по-актуално е днес, когато СССРусия е по-изолирана и безпарична отколкото по времето на написването на текста, и много по-уязвима за китайско изнудване: Sibir’ or Xībólìyà? The future of Siberia between Russia and China
              Last edited by Pavlik Morozov; 22.06.2015, 10:56.
              "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Къде отиде статистиката за намаляване производството на пудри за нос и детски дрешки.....

Коментар

• Вот такие ватные....

Пьяная россиянка рейса Париж - Москва угрожала полиции Путиным: "Putin will kill you!"

https://www.youtube.com/watch?v=z8JXHfwpxCo

Коментар

• Aко добре си спомням, един от любимите мотиви на мурзиките беше "демокрацията" в Саудовска Аравия...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                      Според руска медия, Олга Юриевна Голодец, която е вицепремиер на Русия, е казала че напускат Русия най-квалифицираните кадри, а ги заменят емигранти с ниска квалификация. Четете статията. http://top.rbc.ru/economics/19/06/20...794760bff63590
                      През май 2015г. в Русия производството на списания е намаляло с 29,6 % спрямо май 2014г.
                      През първите 5 месеца на 2015г. в Русия производството на списания е намаляло с 21,6 % спрямо първите 5 месеца на 2014г. Обяснете защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Не разбрах....Подкрепяш ли парада с цялата му показност ....и осиновяването на деца от гейове.Аз не....А ти....
                        Подкрепям свободата на различните да си правят паради, да осиновяват деца и да бъдат щастливи.

пп Ако тези хора бяха приети като равни в обществото, не би им минало през ум да си правят паради и да се обявяват демонстративно.
                        Last edited by OMG; 22.06.2015, 00:21.
                        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                          Бобане, гледам да се въздържам по тези теми да изразявам лично становище, пак ще изскочи някое тегаво деде да ми обяснява как се държали жените и дрън-дрън ...

Просто хомосексуалността е едно от нещата на живота, не ме смущава и не съм ставала свидетел на тъмната ѝ страна. Всичко е въпрос на култура и интелект. Обичам интелигентни и отворени хора, сексуалността им ме интересува, колкото базедовата болест при кенгурата.
                          Не разбрах....Подкрепяш ли парада с цялата му показност ....и осиновяването на деца от гейове.Аз не....А ти....

Коментар

• По кои дупки и с кого си бъркат си е техен проблем, ако го правят в спалнята и не нарушава закона.

Когато обаче почнат да правят паради на Гейчета, и да ни се натрапват по улиците определено е грозно и дразнещо.
                            А когато и някакви посланици почнат да ни проповядват в тяхна полза, вече става отвратително. Щото сигурно в нашата държава това е най-важния проблема да се педализират по-голяма част от хората......
                            Last edited by markov; 22.06.2015, 00:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Нищо не каза за гей парада ....Подкрепяш ли това някакви да си размятат ония работи ,под полицейски надзор и да пропагандират ненормалните си наклонности....Чакам мнението ти...

Нямам нищо против тези хора ,а съм против да ни натрапват сексуалните си предпочитания....Не ми харесва да гледам двама мъже да се целуват...

П.С.Кандид деликатно замълча....Мъж е и мълчаливо ни подкрепя ,нормален мъж......
                              Бобане, гледам да се въздържам по тези теми да изразявам лично становище, пак ще изскочи някое тегаво деде да ми обяснява как се държали жените и дрън-дрън ...

Просто хомосексуалността е едно от нещата на живота, не ме смущава и не съм ставала свидетел на тъмната ѝ страна. Всичко е въпрос на култура и интелект. Обичам интелигентни и отворени хора, сексуалността им ме интересува, колкото базедовата болест при кенгурата.
                              Yeah

Коментар

Working...
                              X