If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Скоро тези статистики ще им се видят като оптимизъм. Санкциите на ЕС са продължени до 31.01.2016г. След това пак...
Това със санкциите не ми се връзва.Истински санкции може да има ,когато ударят директно ,в най-важното място.А това е ЕС да спре да купува нефт и газ от Русия.Напротив,те ще строят втори Северен поток от страх да не останат без газ след 2019г когато Русия спира преноса от Украйна.....
Чисто хипотетично , щото това е мечтание на болни мозъци което няма връзка с реалността.
Не знам това кво те топли като изявлен антикомунист, това че комунистите от Китай ще владеят половината от света.......
Китай се осъзна и не е онова комунистическо моделче на СССР.
В Китай се гради. Това е най-голямата разлика с измисления социализъм.
Китай е древна страна, изградена върху основите на капитализма.
Скоро тези статистики ще им се видят като оптимизъм. Санкциите на ЕС са продължени до 31.01.2016г. След това пак...
И кво се случи с тия санкции дето минаха...да не би Ращата да фалира без да разбрахме, или Путя да падна?
Освен че кара Русия да търси други партньори извън Европа ...друг осезаем ефект няма ..... пък не смятам че това е добре за сигурността и икономиката на стария континент...
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Друзя, след кримската катастрофа от 1856 Русия се нуждае от пари за възстановяване и продава Аляска на САЩ. След предстоящата кримската катастрофа ще трябва да продаде Сибир на Китай.
Чисто хипотетично , щото това е мечтание на болни мозъци което няма връзка с реалността.
Не знам това кво те топли като изявлен антикомунист, това че комунистите от Китай ще владеят половината от света.......
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Друзя, след кримската катастрофа от 1856 Русия се нуждае от пари за възстановяване и продава Аляска на САЩ. След предстоящата кримската катастрофа ще трябва да продаде Сибир на Китай.
Според руска медия, Олга Юриевна Голодец, която е вицепремиер на Русия, е казала че напускат Русия най-квалифицираните кадри, а ги заменят емигранти с ниска квалификация. Четете статията. http://top.rbc.ru/economics/19/06/20...794760bff63590
През май 2015г. в Русия производството на списания е намаляло с 29,6 % спрямо май 2014г.
През първите 5 месеца на 2015г. в Русия производството на списания е намаляло с 21,6 % спрямо първите 5 месеца на 2014г. Обяснете защо.
Бобане, гледам да се въздържам по тези теми да изразявам лично становище, пак ще изскочи някое тегаво деде да ми обяснява как се държали жените и дрън-дрън ...
Просто хомосексуалността е едно от нещата на живота, не ме смущава и не съм ставала свидетел на тъмната ѝ страна. Всичко е въпрос на култура и интелект. Обичам интелигентни и отворени хора, сексуалността им ме интересува, колкото базедовата болест при кенгурата.
Не разбрах....Подкрепяш ли парада с цялата му показност ....и осиновяването на деца от гейове.Аз не....А ти....
По кои дупки и с кого си бъркат си е техен проблем, ако го правят в спалнята и не нарушава закона.
Когато обаче почнат да правят паради на Гейчета, и да ни се натрапват по улиците определено е грозно и дразнещо.
А когато и някакви посланици почнат да ни проповядват в тяхна полза, вече става отвратително. Щото сигурно в нашата държава това е най-важния проблема да се педализират по-голяма част от хората......
Нищо не каза за гей парада ....Подкрепяш ли това някакви да си размятат ония работи ,под полицейски надзор и да пропагандират ненормалните си наклонности....Чакам мнението ти...
Нямам нищо против тези хора ,а съм против да ни натрапват сексуалните си предпочитания....Не ми харесва да гледам двама мъже да се целуват...
П.С.Кандид деликатно замълча....Мъж е и мълчаливо ни подкрепя ,нормален мъж......
Бобане, гледам да се въздържам по тези теми да изразявам лично становище, пак ще изскочи някое тегаво деде да ми обяснява как се държали жените и дрън-дрън ...
Просто хомосексуалността е едно от нещата на живота, не ме смущава и не съм ставала свидетел на тъмната ѝ страна. Всичко е въпрос на култура и интелект. Обичам интелигентни и отворени хора, сексуалността им ме интересува, колкото базедовата болест при кенгурата.
Коментар