Първоначално изпратено от vankel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
http://www.banker.bg/finansov-dnevni...shum-za-nishto
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеhttp://pik.bg/цветан-василев-иска-да...ews308530.html
Коки , как мислиш , възможно ли е да стане интересна ситуация от тая идея !?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеГосподи , ти нали обеща да си ги прибереш всичките !?
Работиш ли по темата ?
Дай някаква пътна карта плииз .
Инак спокоен бъди, може да забавям, но не забравям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОГ Разгледай мнениеМиряни носят се слухове че на министър Чобанов му е пръсната халката.#Je suis anti Aga Mehlem.
Работиш ли по темата ?
Дай някаква пътна карта плииз .
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМда, пак стигнахме до съда и прокуратурата.
Скоро ще започнат работа съвместните групи с представителите от Бундестага.Сериозен пробив се очаква с тяхна помощ за съдебната реформа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМда, пак стигнахме до съда и прокуратурата.
Скоро ще започнат работа съвместните групи с представителите от Бундестага.Сериозен пробив се очаква с тяхна помощ за съдебната реформа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеДо 5 години в БГ влизат 42 млрд. евро. Знаеш ли колко зъби се точат отсега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеОпа кърмилникът на нацията даде заден
Бойко Борисов
38 мин. ·
Напълно подкрепям критиките за обявената от „Авиоотряд 28“ обществена поръчка за кетъринг. След като се запознах с екзотичното меню, съм разпоредил на министъра на транспорта обществената поръчка да бъде спряна. Настоявам занапред разходите за кетъринг да бъдат максимално редуцирани и да се търси икономически най-изгодният вариант. Министерският съвет е една от институциите, която по закон използва „Авиоотряд 28“. Аз лично заявявам, че отказвам да бъда обслужван от кетъринга на авиоотряда и при бъдещите ми работни полети такъв няма да има. https://www.facebook.com/boyko.borissov.7?fref=nf
Коки , как мислиш , възможно ли е да стане интересна ситуация от тая идея !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеПрезидентът, премиерът, министрите и депутатите, които ползват услугите на "Авиоотряд" 29 ще консумират уиски с черен етикет, сьомга, омари и пр., на борда на самолета или в хеликоптера
Да им е сладко .
Бойко Борисов
38 мин. ·
Напълно подкрепям критиките за обявената от „Авиоотряд 28“ обществена поръчка за кетъринг. След като се запознах с екзотичното меню, съм разпоредил на министъра на транспорта обществената поръчка да бъде спряна. Настоявам занапред разходите за кетъринг да бъдат максимално редуцирани и да се търси икономически най-изгодният вариант. Министерският съвет е една от институциите, която по закон използва „Авиоотряд 28“. Аз лично заявявам, че отказвам да бъда обслужван от кетъринга на авиоотряда и при бъдещите ми работни полети такъв няма да има. https://www.facebook.com/boyko.borissov.7?fref=nfВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЩо, много ли ти се вижда, според мен е напълно нормална, дори скромна сума...
А какво мисли Баце !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеОбичам съветските хора - толкова са откровени
След всичките усилия, твоите и на твоя господар, страхливия тиранин лилипутин, Борисов е премиер за втори път...
Я кажи, защо отново развяхте знамето и искате да вкарате в БТК Малофеев
НАП запорира акциите на БТК
http://www.faktor.bg/novini/balgariy...te-na-btk.html
Кажи сега акциите на Булгартабак кога ще ги запорират Напърите !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеПак си неподготвена!Чепика ви стяга Вас,троцкистите,такива като мутрата и деформаторите!Усещате,че няма вече нищо за крадене - евро-фондовете са празни,Програмата на ЕЦБ цели единствено да върне Европа в границите й от времената на Втория райх(Свещената Римска империя).Вместо да с спасявате поединично търсите балъци които да завлечете към дъното заедно със себе си!
Веднъж вече ти казах - не пиши по теми, по които не си подготвена!За съжаление всичките ти 2000 поста са тъкмо в такава посока.И това че ЕГН-то ти е тънко,също не е оправдание,а напротив - тежест! Но тук разчитам на Калфин - щом мутрата го хвали като "отличник", значи ще ви ликвидира безотказно далече преди 2037 г.
Отличителна характеристика на балъците е, че се показват сами и не се налага да ги търсиш ...
Никога не съм претендирала, че съм подготвена, но пък чета. А ЕГН-то има връзка само дотолкова, че да си позволявам някои глупости умишлено и с кеф
Калфин ще кръцне помощите на бай мангал, макар че, след репортажа на Бенатова, предпочитам да ги увеси на собствените им парцали. Тук малко послъгах, понеже и без репортажа клонях към това решениеYeah
Коментар
Коментар