IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Въх, не думай!!! Ами какво мислиш за лицето Елена Йончева, която ползваше правителствения самолет за частно такси, а после продаваше видозаписите от воаяжите си като документални филми?

А колко пари плати държавата на сомалийските пирати, за да си я приберем от едно такова пътуване?

Седнал да ми обяснява за нормални практики...
    Лъжеш платений, лъжеш. Типични лъжи на платена американска НПОП.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Закон едва ли, по-скоро има някое ПМС...
      Има наредба. И всички се червим в чужбината с 35 еврака

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
        Това ли е проблемът на нашата родина – кой и колко пари получава. Как може да се занимаваме с това в такъв момент. Всички журналисти, които съм акредитирал - аз уважавам българските журналисти - имат право на самолетен билет, средства за хотелски разходи и 35 евро дневни – така обезпечава законът за командировките. Всичко им е обезпечено на моите приятели-колеги.... Аз съм ги повикал не да ми създават скандали."

Кога гласуваха пък закон за командировките !?
        Закон едва ли, по-скоро има някое ПМС в случая с журналята... Иначе има Наредба за командировките в страната и чужбина...

Коментар

Въх, не думай!!! Ами какво мислиш за лицето Елена Йончева, която ползваше правителствения самолет за частно такси, а после продаваше видозаписите от воаяжите си като документални филми?

А колко пари плати държавата на сомалийските пирати, за да си я приберем от едно такова пътуване?

Това ли е проблемът на нашата родина – кой и колко пари получава. Как може да се занимаваме с това в такъв момент. Всички журналисти, които съм акредитирал - аз уважавам българските журналисти - имат право на самолетен билет, средства за хотелски разходи и 35 евро дневни – така обезпечава законът за командировките. Всичко им е обезпечено на моите приятели-колеги.... Аз съм ги повикал не да ми създават скандали."

Кога гласуваха пък закон за командировките !?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
            Български исторически календар
            На 16 април 1925 година дейци на комунистическата партия взривяват покрива на църквата "Света Неделя" в София. Целта на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната по време на погребението на убития някoлко дни по-рано Ген. Константин Георгиев. Загиват 213 човека, ранените са над 500.

.
            Да спориш с един и същ човек, но с различни никове не е най-доброто занимание, но айде за последно! 13091701140509
            Ако можеш да дадеш определение за това, какво е комунист, анархист, капиталист, демократ, ..... моля!

Парите са властта!
            И според това, на кой фронт се разпределят, имаме различни събития, чиято крайна цел е една! Власт на парите над света!
            По-точно техните собственици!

За да не се връщам до френската революция, нека е само до Октомврийската!
            Всички "революции" са продукт на едни и същи хора, на банковите картели!
            Малка България е била една от големите им цели!

И за това се намират хора, как ще бъдат наречени е най-малката им грижа!
            Въпросът е да се свърши мръсната работа.
            И до ден днешен разлика няма!
            Само глупаците се сменят!

Алчността, егото са основният ориентир на въпросните бандити да си избират машите!
            А цветовете са за магаретата!

И...... пускането на едни и същи изтъркани теми, от един и същи човек, с различни никове, е белег за тоталното умопобъркване на въпросния, за съжаление!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              "лицата по-долу са получили държавни командировъчни от 35 евро на ден плюс самолетен билет плюс хотелски нощувки."

Смехурковци, на 35-те евро ли им завидяхте ? Та те ще умрат от глад с тия 35 евро в Париж, ако не си носят и собствени пари
              Има една приказка, не съди по себе си за другите!

Не е ли обидно, че стандартът в България е такъв, че харчовете за ден в Париж, които даже недостигат, са толкова, колкото за седмица у нас!

Европейските тройни стандарти, от кои европейци ни четат?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Не става въпрос за мизерните евра бе Барабонков, става въпрос че така властта си купува благосклонността на журналистите и щом ги вози на воаяжи из Париж ще очаква те да хвалят властта. Това си е чиста проба "пазаруване" на журналисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  "лицата по-долу са получили държавни командировъчни от 35 евро на ден плюс самолетен билет плюс хотелски нощувки."

Смехурковци, на 35-те евро ли им завидяхте ? Та те ще умрат от глад с тия 35 евро в Париж, ако не си носят и собствени пари
                  Не става въпрос за мизерните евра бе Барабонков, става въпрос че така властта си купува благосклонността на журналистите и щом ги вози на воаяжи из Париж ще очаква те да хвалят властта. Това си е чиста проба "пазаруване" на журналисти.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                    Нахранете журналистите! Ето списъка с медийни босове и репортери, командировани от държавата в Париж за изложбата в Лувъра!

http://pik.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%85%D1%...ews317305.html

Коментар

• Нахранете журналистите! Ето списъка с медийни босове и репортери, командировани от държавата в Париж за изложбата в Лувъра!

http://pik.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%85%D1%...ews317305.html

Коментар

• В.Ю. Катасонов – Кому должны все страны мира? Кто хозяева денег!

https://www.youtube.com/watch?v=y8TqvgBKJf8

Почему капитализм себя изжил?
                        Кому должны все государства мира?
                        Что такое деньги?
                        Кто производит деньги?
                        Мировой долг – кто главные кредиторы?
                        Кто хозяева денег?

Что первично – власть или деньги?
                        Кому выгоден дефолт?
                        Куда выгодно вложить деньги в России?

Почему у Англии и Израиля нет конституции?

Какова главная цель существования человека на земле?
                        Что является самым ценным ресурсом?
                        Что есть деньги сегодня?
                        Деньги - инструмент для ограбления.Экономика
                        Last edited by Сините камъни; 16.04.2015, 19:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                          Дясната ръка на Яне Янев шокира: Военният министър е съден за изнасилване!

http://vchas.net/%D0%B4%D1%8F%D1%81%...%D0%B8/115183/
                          Съвсем нормално за лицето Емил Василев – бивш служител на 3-то управление на ДС
                          с тежко психическо заболяване
                          http://afera.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D...%BD%D1%8F.html
                          Last edited by barbaron; 16.04.2015, 18:24.

Коментар

• Лукарски финансира избрани медии с пари от еврофондове!
                            http://big5.bg/komentar/item/2771-lu...rofondove.html

Коментар

• Цензурата върви с пълна сила по темата от администратора!!! Сега очаквам и това съобщение да бъде изтрито, защото не е по темата. "Благодаря". Пътят, който сте поели, не води за никъде. Справка - историята.

Коментар

• Дясната ръка на Яне Янев шокира: Военният министър е съден за изнасилване!

http://vchas.net/%D0%B4%D1%8F%D1%81%...%D0%B8/115183/

Коментар

Working...
                                X