If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А може би трябва повече прости учительници... донякъде, мисля, има частично възпиращо действие... освен от обществото някои неща трябва да се крият и от учительницата...
Клати и се на данчето кметския стол...
Страх я е от Реаниматорите и атаката е на там.....
А може би трябва повече прости учительници... донякъде, мисля, има частично възпиращо действие... освен от обществото някои неща трябва да се крият и от учительницата...
Ееее, недей сега за кака Данче само хубави работи, виж край нея има доста кандидати за заключване... а се сещам и за някои районни кметове, главни архитекти и т. н.
Не, на това се вика закъсняло отмъщение... тоя кмет има и син... а много вероятно да стане и назидателен пример...
Румънците са доволни от намаляването на ДДС върху храните
Понижението на ставката до 9% от сегашните 24% е добра мярка за икономиката, смятат 80% от анкетираните в проучване..
А при нас важно е асФалта да става за ядене и с 30% комисионна....
Ееее, недей сега за кака Данче само хубави работи, виж край нея има доста кандидати за заключване... а се сещам и за някои районни кметове, главни архитекти и т. н.
Но аз съм щедър вече към комунистическата дружинка във форума. За 7 години ги победих на всички избори и сега съм загрижен към тях - като към изчезващ вид...
15%
Ти си по-голям оптимист и от андрейрайчевците и кънчостойчевците бе човек.
Да бе, дори и те вече не дават 15% на БСП...
Но аз съм щедър вече към комунистическата дружинка във форума. За 7 години ги победих на всички избори и сега съм загрижен към тях - като към изчезващ вид...
Коментар