IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Забелязвате ли как в България за властимащите се говори ...с или на малки имена?

"...Бойко каза това, Цецо онова, Данчето ...Цецка ...Ваньо..."

Неглижиране на поста, оттам и отговорността...
    Росенчо....
    Това го констатира и милен цветков....
    Прегледах ПИК ,ами то Бареков си е перфектен журналист и даже опозиционер до 2013 г е бил за борисоф ,спрямо тези от Пик....
    какво ли са побучили за тези дитирамби и тези хвалби и това величаене........

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
      Какво стана с подписката Обама да ни/ Ви стане президент!

Ако искаш експериментирай!
      Направи две успоредни подписки, една за Обама, една за Орбан!
      Аз гласувам за Орбан!

А ти!
      И за да не го обърнеш пак в някоя помия, нека кажем така, искаме някой като Орбан да ни управлява или някой като Обама!
      Пак за Орбан гласувам!
      А ти?
      Аз вече ти бях казал че не ти разбирам. Истерията ти ми идва малко нагоре Кви подписки, кви обами, кви орбани.

Поста ми бе че може би са решили да срежат възможностите на Лукойл да краде държавата, като така режат и възможностите на руснаците да ни се бъркат корупционно.

Коментар

• Забелязвате ли как в България за властимащите се говори ...с или на малки имена?

"...Бойко каза това, Цецо онова, Данчето ...Цецка ...Ваньо..."

Неглижиране на поста, оттам и отговорността...

Коментар

• Пример за Смехурковци от последните часове

Гергана Паси поема борбата с корупцията?
          Движението на Кунева номинира Соломон Паси за кмет на столицата
          Зад новата кадрова идея стои Меглена Кунева

Коментар

• Моника Маковей

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Ето и думите на самата Моника Маковей в предаването на С.Диков по Нова...надявам се, този линк да не е забранен...

http://play.novatv.bg/programi/dikof...autostart=true

мисля, че някъде от 20-тата мин е разговорът с нея

Всъщност, цялото предаване го изслушах... в този дух беше и участието на Милен Цветков, после и Миролюба Бенатова ... с материала й за циганските просии на запад и ....дерибействието им в местните села - имаше един дядо - смелчага, който кротко обясняваше пред войстващи цигани какво се случва ...къде е полицията, къде е властта...
            Нагледен пример за това, че циганският проблем НЕ е етнически, а законов, съответно - политически!
            Снощи по телевизията изрече една истина - как да не можете да си изберете един прокурор, който да свърши цялата тая работа! Само един ви трябва!
            А то да е само за прокурор с мед да го намажеш . Некадърността ни е обзела от всякъде и скоро няма да има оправия ! Където и да погледнеш все гледат да докопат кой каквото може.И се правят на тарикати, а всъщност е идиотщина, но късно ще го разберат. Важното е да се тупат в гърдите, вижте ме аз как мога и лъжа ВАС/демек -НАС/. Смехурковци им казвам аз!

Коментар

Аз гласувам за Орбан!

А ти!
              И за да не го обърнеш пак в някоя помия, нека кажем така, искаме някой като Орбан да ни управлява или някой като Обама!
              Пак за Орбан гласувам!
              А ти?
              А не може ли да е българин, който да има за приоритет българските интереси?

Нито Обама, нито Путин, нито Орбан биха следвали подобен курс

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Ейййй, не бъди толкова скромен, кажи си - Путин, що за евфемизъм, да го криеш зад Орбан....
                Мислиш ли, че е добра идея?
                Наистина ли Путин е зад Орбан?!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                  Защо да е без шанс ...
                  Осъвместяване на референдума на президента с местните избори ще е добро начало. От двата милиона българи в чужбина, четвърт са в турско. Останалите все ще се помръднат до компютрите - като им се спестят стотиците километри до изборните секции, вярвам това ще даде резултат в активността. Друг вариант за претопяване на дпс е референдум, за който Дон Карлос споменаваше, но засега съм го чувала само от него, в публичното пространство е мъгла по въпроса ...
                  Не е проблем компютъра!

Няма за кого да се гласува!
                  Затова и правят шмекерии с бюлетините, да увеличат броя на гласуващите, че иначе ще се види че няма и 10% да ходят до урните!

Между другото, признавам, има ли опция "за никого" в бюлетините?

Коментар

Аз гласувам за Орбан!
                    Ейййй, не бъди толкова скромен, кажи си - Путин, що за евфемизъм, да го криеш зад Орбан....

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                      Моника Маковей: Промяната на закони бави битката с корупцията

Не искат да бъдат разследвани. Борбата с политическата корупция е като парадокс - те трябва да се съгласят да се борят срещу себе си, защото те ще са жертвите".
                      Ето и думите на самата Моника Маковей в предаването на С.Диков по Нова...надявам се, този линк да не е забранен...

http://play.novatv.bg/programi/dikof...autostart=true

мисля, че някъде от 20-тата мин е разговорът с нея

Всъщност, цялото предаване го изслушах... в този дух беше и участието на Милен Цветков, после и Миролюба Бенатова ... с материала й за циганските просии на запад и ....дерибействието им в местните села - имаше един дядо - смелчага, който кротко обясняваше пред войстващи цигани какво се случва ...къде е полицията, къде е властта...
                      Нагледен пример за това, че циганският проблем НЕ е етнически, а законов, съответно - политически!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...ariia--195481/

Русия все повече ще губи влияние в България и в българската политика. Като се резне и този канал за корупция и възможностите и съвсем ще намалеят.

Аз гласувам за Орбан!

А ти!
                        Пак за Орбан гласувам!
                        А ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          Това и писах в поста, който ми изтриха, че герберастите и "пеевските медии" единодушно я заклеймиха Моника Маковей и дружно запяха колко е ... "Менте"
                          извеждат се на преден план няколко "опорни точки" и само тях навсякъде из медиите им
                          Странно ми е, че Лукарски зае същата позиция и нападна Радан.
                          Ами във РБ има две крила ...бойковисти и антибойковисти ..но и двете са службогонци.....

Коментар

• обяснението е простичко

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Това и писах в поста, който ми изтриха, че герберастите и "пеевските медии" единодушно я заклеймиха Моника Маковей и дружно запяха колко е ... "Менте"
                            Моника Маковей: Промяната на закони бави битката с корупцията

Не искат да бъдат разследвани. Борбата с политическата корупция е като парадокс - те трябва да се съгласят да се борят срещу себе си, защото те ще са жертвите".

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Вчера да видиш как ни облъчваха герберите за нея ,че била нищожество ,че била некомпетентна.....
                              А тя каза една истина ..Премиерът ви е лъжец......
                              А ПИК отдавна е легнал на Борисов и слугува ,слугува..... а беше пеевска медия....
                              Извинявам се Анди ,поста ми е към Съни.....
                              извеждат се на преден план няколко "опорни точки" и само тях навсякъде из медиите им
                              Странно ми е, че Лукарски зае същата позиция и нападна Радан.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Как ще губи влияние? Ужасно силна е. Пример е Лукойл, СОК Камчия и още десетки огромни компании.
                                Вчера да видиш как ни облъчваха герберите за нея ,че била нищожество ,че била некомпетентна.....
                                А тя каза една истина ..Премиерът ви е лъжец......
                                А ПИК отдавна е легнал на Борисов и слугува ,слугува..... а беше пеевска медия....
                                Извинявам се Анди ,поста ми е към Съни.....

Коментар

Working...
                                X