IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    За три милиона (3 000 000) лева тези фонтани трябва да пеят, свирят и да правят .
    Ако почне да прави ми СВИРНЕТЕ
    Last edited by chronos; 27.05.2015, 14:19.

Коментар

• Стамба , какво става с Цецо !?

Коментар

• Какво става с корупцията, кога ще се случи нещо, кой мандат?
        Охранителят на Ленин ли трябва, да дойде на власт?
        Или охранителят на Маркс и Енгелс?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
          След 3 млн. лв. инвестиция и три дни работа пеещите фонтани в Пловдив се пропукаха
          ......................

.
          За три милиона (3 000 000) лева тези фонтани трябва да пеят, свирят и да правят на всички пловдивчани .......веселба.....
          Last edited by 4i40; 27.05.2015, 14:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
            След 3 млн. лв. инвестиция и три дни работа пеещите фонтани в Пловдив се пропукаха

Пеещите фонтани в Пловдив са се пропукали само три дни след като официално бяха открити, съобщи "Нова телевизия". Подробности за дефекта не бяха дадени, но от видеото се вижда, че е започнала да пада и боята по дъното на водната атракция.

Фонтаните в Цар-Симеоновата градина заработиха в петък след пауза от 40 години. На официалното откриване присъстваха министрите на културата Вежди Рашидов и на регионалното развитие Лиляна Павлова.

Водната атракция беше възстановена в рамките на проект "Изграждане на зелена и достъпна градска среда в град Пловдив", финансиран от оперативната програма "Регионално развитие" 2007 - 2013 г. Общата стойност на проекта е над 11 млн. лв., от които 5 млн. лв. са безвъзмездна финансова помощ.

Според "Нова телевизия" само ремонтът на фонтаните е струвал 3 милиона лева. Проектантът на съоръжението обяснил пред телевизията, че дефектите са заради "неподходящия ремонт през зимата". От Община Пловдив са обещали проверка на случая.
            Така е, със строителен министър внучка на член на политбюро на ЦК на БКП... която в момента е от ГЕРБ

Коментар

• След 3 млн. лв. инвестиция и три дни работа пеещите фонтани в Пловдив се пропукаха

Пеещите фонтани в Пловдив са се пропукали само три дни след като официално бяха открити, съобщи "Нова телевизия". Подробности за дефекта не бяха дадени, но от видеото се вижда, че е започнала да пада и боята по дъното на водната атракция.

Фонтаните в Цар-Симеоновата градина заработиха в петък след пауза от 40 години. На официалното откриване присъстваха министрите на културата Вежди Рашидов и на регионалното развитие Лиляна Павлова.

Водната атракция беше възстановена в рамките на проект "Изграждане на зелена и достъпна градска среда в град Пловдив", финансиран от оперативната програма "Регионално развитие" 2007 - 2013 г. Общата стойност на проекта е над 11 млн. лв., от които 5 млн. лв. са безвъзмездна финансова помощ.

Според "Нова телевизия" само ремонтът на фонтаните е струвал 3 милиона лева. Проектантът на съоръжението обяснил пред телевизията, че дефектите са заради "неподходящия ремонт през зимата". От Община Пловдив са обещали проверка на случая.

Коментар

• ТАНОВ ПОЕМА КАПИТАН АНДРЕЕВО, БОРИСОВ ПОЖАРНАТА, А ПЛЕВНЕЛИЕВ СТАВА ПИКОЛО В РАДИСЪН

Актуалната обстановка, видяна през погледа на култовия автор Георги Дренчев:

Ваньо Танов поема Капитан Андреево, Борисов пожарната, а Плевнелиев става пиколо в Радисън.

Помолете Москов да прекръсти „Карлуково“ на „Беновска“, щото знаем, че Четвърти Километър не си го дава.

Предлагам Соломон Паси за главен прокурор, или пък Гергана Паси!

Осъденият на две инстанции внесе предложенията за конБъчварова в Гърмен:
                - Тук съм, за да ви чуя!
                Протестиращите:
                -ууууууууууууууууууу!

България беше посетена от един свестен човек и всички „честни и некорумпирани“ организирано започнаха да я замерват с лайна.

Тая Маковей не знам на ква се прави, ама говорих с Юнкер и Дол, имаме одобрени вече 2.5млрд по уникалната за България програма, „Корупция, рушвет, далавера и измама“.
                ББ

И боеко е поканил на гости моника…люински.

Цветан Цветанов е истинският български Маковей.

Бъчварова в Гърмен- напоителна герберска тъпота.

Христо Иванов тире Мукавей.

Шуробаджанащината и корупцията гледат запотено Моника Маковей, ше повърна.

България е единствената държава в ЕС, в която думата „генерал“ е епитет.

ГЕОРГИ ДРЕНЧЕВ

Коментар

• Reuters: Bulgaria's BEH considers $550 mln loan to pay AES, ContourGlobal http://www.reuters.com/article/2015/...0YH1VA20150526
                  May 26 Bulgaria's state-owned energy holding company BEH is considering a syndicated loan of about 1 billion levs ($557.66 million) to pay back delayed dues to two U.S. thermal power producers in the country, Deputy Energy Minister Nikolai Nikolov said on Tuesday.

"We are currently holding talks with the finance ministry to provide state guarantees for a loan of about 1 billion levs," Nikolov told Reuters. "It would be very good to raise the loan by the end of June," he said.

Nikolov said talks with lenders will start once the state guarantees are cleared, but that informal talks pointed to interest in arranging such a loan.

He said it had not yet been decided whether the state guarantees would be assigned to BEH, or its unit, power provider NEK.

Bulgaria has agreed to pay back delayed payments to AES and ContourGlobal worth some 800 million levs by the end of June as part of a deal with the two companies to lower the price of electricity they produce in Bulgaria.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Взеха заем на рекордно ниска лихва - такава каквото няма да имаме никога повече шанс да получим. И всичките 16 милиарда да ги бяха издумкали на тези проценти и след това само да ги държат и да си взимат когато потрябват пак нямаше да е зле.

С ПФ беше откровена глупост. но пък се получи нещо добро - хората почнаха да се интересуват повече от сметките си.

Съдбата на която ще да е политическа партия не ме интересува. За 25 години досега никоя не е доказала, че са нещо друго освен боклуци. Ако отиват на бунището на историята само си следват съдбата
                    Last edited by ravnovesie; 27.05.2015, 01:31.

Коментар

• А за глупостите - да, много по-рядко се случват видимо ....макар че какво е гласувания заем за 16 млрд или недомислиците по пенсионните фондове ...
                      Малко, но на едро.

На преден план са избутани горещите теми за здраве, образование, социална политика и особено съдебна реформа да си дробят и сърбат сами попарата Реформатори и ... Калфин - АБВ-то му съвсем се загуби )
                      Определено, хитър ход

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        ... Както вече съм казвал слабо ме интересува кой точно управлява. Дали ще е ГЕРБ, БСП, РБ или дори ДПС ама изобщо не ми дреме. Мен ме интересува как се управлява.
                        За това и аз говоря.
                        Отнасяне към длъжността и цялата й отговорност.
                        Не пренасяне на негативизъм в личностното обръщение за сметка на делата

Коментар

• Аз съм за меритокрация. Всички са боклуци до като докажат че не са. Някой успяват да се превърнат в още по-големи боклуци разбира се.

Както сигурно се вижда последните месеци сега Бойко прави по малко глупости, държи се по-добре и аз поне съм ок с него. Както вече съм казвал слабо ме интересува кой точно управлява. Дали ще е ГЕРБ, БСП, РБ или дори ДПС ама изобщо не ми дреме. Мен ме интересува как се управлява.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Мисля че уважението върви с действията, не с поста. Ако някой политик се държи като свиня смятам, че е съвсем нормално към него обръщенията да са подобни.
                            В лично обкръжение или по конкретен повод е нормално да изразиш презрението си и да го наречеш както намериш за правилно.
                            Не става въпрос за личността на Борисов или за грами-те на американски посланици за мутренското му минало, или за контактите му и с днешни подобни среди...или за тези с друг удобно окарикатурен образ - Прасчо....

Става въпрос за ежедневието и делата на премиер и смесването на образите, води до примиряване с отговорностите, каквито изисква длъжността му.

Премигващи журналистки и страхливи репортерчета, които зяпват само като им заеме бодряшка стойка е срам не само за гилдията, но и за търпението ни...

Уважението е само за ...длъжностната характеристика, с правата, но и задълженията й.
                            Кое му е нормалното в поредицата - Пашата, Маджо, Самоковеца, Очите, Бойко, Цецо, Гея ...
                            Впрочем, една от промените в медийното представяне на Борисов във2я му мандат е и назоваването му от журналистите - "премиерът Борисов ....докато в първия се градеше народняшкия образ на ...Бойко

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Защо такъв панически страх от тази дребничка жена Моника Маковей?
                              Правителствени представители и медии, доскоро наричани - пеевски, задружно 2-3 дни пеят в общ хор и в стил Ad hominem, рисуваният й образ започва с това, че била "менте", според Лукарски - "в Румъния имат лошо мнение за нея" ..., преди 8 години е била съветник...само съветник на Груевски, не овластено лице .... и се завършва с яростната реплика на Беновска - "като си била толкова читава, защо имаш само 4,4 % на президентските избори?" ...не се пита какви пари е ползвала за кампания...

Странна симбиоза на интереси на правителство и "пеевски медии"?!
                              Румъния е към 20 милиона....
                              на президентските избори са гласували 62%
                              Да не вземе да излезе, че всъщност за неудобната Моника Маковей са гласували повече избиратели, отколкото тук за първите ни политици

Моника Маковей:
                              "Думите на вашия премиер, че в Румъния няма реална борба с корупцията, а арестите на висши политици са просто политически гонения, са лош знак.
                              Те означават единствено едно, че Бойко Борисов няма намерение да води истинска борба с корупцията. Политиците трябва да бъдат разследвани."

....
                              Не се отказвайте и бъдете смели“, апелира Моника Маковей.
                              http://play.novatv.bg/programi/dikof...autostart=true (мисля, някъде след 20та мин)

Коментар

• Мисля че уважението върви с действията, не с поста. Ако някой политик се държи като свиня смятам, че е съвсем нормално към него обръщенията да са подобни.

Коментар

Working...
                                X