Първоначално изпратено от Ivan2015
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНали бяха 40 .....
той Кадиев си е лика прилика с гробарите....
Погром на "Позитано" 20! Цели структури напускат БСП в посока Първанов, Енчев и Борисов! Миков в паника, отлага пленума!
Шок и ужас цари във втората по големина партия в страната. БСП е обхваната от тотален разпад, а Михаил Миков не може да овладее негативните процеси и вместо да вземе решителни мерки предпочита да тупа топката, но в собственото му поле.
Кутията на Пандора бе отворена от Страхил Ангелов, който хвърли оставката си. Сега на дузпата е заложен вечно недоволния Георги Кадиев. Цели структури на соцпартията в страната са готови да се отцепят. Едни ще потеглят към офисите на Първанов, други към Велизар Енчев.
Масовото недоволство към Михаил Миков расте с всяка изминала секунда!
Мнозина го посочват като главен виновник за хаоса, липсата на опозиционност и слаб ръководен потенциал.
Част от партийните членове дори стигат дотам, че смятат Сергей Станишев за по-успешен лидер, въпреки 12-те му поредни изборни загуби от партията на Бойко Борисов.
Самият Миков е наясно с огромния негативизъм и затова отлага свикването на решителния за БСП пленум, тъй като се опасява, че ситуацията ще излезе извън контрол и ще му бъде поискана оставката.
Форумът, обаче няма как да бъде отлаган вечно. Очаква се на предстоящия форум Кадиев да разпали искрата на кладата, на която ще бъде положен Михаил Миков, а след това други негови съпартиици да поставят дървени съчки в огъня.
Ангел Найденов сензационно пред ПИК: Песимист съм за изборите! Напускането на членове на БСП може да е симптом за много опасно заболяване
Last edited by chronos; 02.06.2015, 17:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеКадиев: Когато знакови фигури напускат БСП, губим ние
http://www.banker.bg/obshtestvo-i-po...-bsp-gubim-nie
Той припомни, че Страхил беше депутат от БСП и председател на район Витоша на БСП. Искра Нейчева, другата напуснала, е настоящ председател на район Витоша на БСП. Напуска и лидера на младежката организация в района. "Все знакови фигури", допълни социалистът.
той Кадиев си е лика прилика с гробарите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМежду Редовете
Рредови гербер напуска партията с убийствено писмо до съпартийци и Борисов!
[
http://www.banker.bg/obshtestvo-i-po...-bsp-gubim-nie
Той припомни, че Страхил беше депутат от БСП и председател на район Витоша на БСП. Искра Нейчева, другата напуснала, е настоящ председател на район Витоша на БСП. Напуска и лидера на младежката организация в района. "Все знакови фигури", допълни социалистът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеБившият депутат Страхил Ангелов напуска БСП
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/...v_napuska_bsp/
"Най-вероятно ръководството на партията ще се опита да представи това като кариеристични изблици на всички тези хора, но жалката истина е, че става дума за едно голямо разочарование, натрупвано през години, които вече не са и малко. Не мога повече да бъда заложник на хора като Сергей Станишев, жена му, ПЕС, където е много важно той да се изявява за сметка на всички нас тук. Не споделям тези възгледи и тези ценности", коментира по-късно пред БНР той.
"Ликвидираха една велика партия. На мен г-н Миков ми изглежда архаично. Да членуваш в Социалистическата партия стана демоде", продължи Ангелов с критиките към ръководството на БСП. Той допълни, че вече не вижда в себе си "моралния облик" да отиде да убеждава избирателите да гласуват за БСП. "Аз съм от години наред заложник на няколко династии. Ние всички трябва да обслужваме няколко семейства. Еми хубаво, моят баща не е бил отявлен партиен функционер, както и на много други хора. Какво да направим? Това означава, че ние нямаме никакъв шанс. И се потвърждава", коментира още пред БНР бившият депутат.
Рредови гербер напуска партията с убийствено писмо до съпартийци и Борисов!
http://mejdu-redovete.com/гербер-се-...със-ста/
Кавазов: ”Това е речта, която НЕ ми дадоха да прочета на събрание на „демократичната“ партия ГЕРБ в Благоевград. Само за информация, на събранието имаше 264 души, макар да се съмнявам и в тази бройка, а по списък в община Благоевград структурата наброява 2700 души.
ПРИЯТЕЛИ ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО:
ЩОМ АЗ СИ ТРЪГВАМ ОТ ГЕРБ, ЗНАЧИ НЕЩАТА СА НЕТЪРПИМИ!
БОРИСОВ НАПЪЛНО ЗАГУБИ ВРЪЗКА С ХОРАТА ПО МЕСТА!”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНапрежението в Гърмен ескалира, протестиращи замерват жандармерията с кутии от бира
2 Юни 2015 | 13:53 | Агенция "Фокус"
Гърмен. Напрежението в Гърмен ескалира, протестиращи замерват жандармерията с кутии от бира, предаде репортер на Радио „Фокус”- Пирин . Напрежението се покачва изключително. Протестиращите хвърлят шишета от бира срещу ромския квартал. Непрекъснато призовават да нахлуят в него и да спрат тормозът над българите. Служителите на жандармерията вече са с цялостна екипировка след като започнаха протестиращите да изразяват агресията си й срещу тях.
Лора КАЛЧЕВА
Така като гледам, едни ченгета правят напрежението срещу други, ама накрая клапата може да избие и да им попари кожените топчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСтамби ти знаеш ли сложни думички.....
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/...v_napuska_bsp/
"Най-вероятно ръководството на партията ще се опита да представи това като кариеристични изблици на всички тези хора, но жалката истина е, че става дума за едно голямо разочарование, натрупвано през години, които вече не са и малко. Не мога повече да бъда заложник на хора като Сергей Станишев, жена му, ПЕС, където е много важно той да се изявява за сметка на всички нас тук. Не споделям тези възгледи и тези ценности", коментира по-късно пред БНР той.
"Ликвидираха една велика партия. На мен г-н Миков ми изглежда архаично. Да членуваш в Социалистическата партия стана демоде", продължи Ангелов с критиките към ръководството на БСП. Той допълни, че вече не вижда в себе си "моралния облик" да отиде да убеждава избирателите да гласуват за БСП. "Аз съм от години наред заложник на няколко династии. Ние всички трябва да обслужваме няколко семейства. Еми хубаво, моят баща не е бил отявлен партиен функционер, както и на много други хора. Какво да направим? Това означава, че ние нямаме никакъв шанс. И се потвърждава", коментира още пред БНР бившият депутат.
Коментар
-
Това не е пиар! Борисов използва прости думи – защото в главата му няма сложни знания!
2015-06-01 21:42:28 | Тони Стефанов
Пред агенция БГНЕС Арман Бабикян разви тезата, че Бойко Борисов използва инфраструктурата за трупане на политически капитал и че това не е нов пиар ход. Заслужава си да се помисли по темата, защото само на пръв поглед тя е тривиална и предполага доста интересни изводи, далеч надхвърлящи пиар ефектите.
Всъщност това му е задължение на министър-председателя. Да носи отговорност за инфраструктурата. И той получава заплата от държавния бюджет срещу изпълнението на тази и много други отговорности.
Поради което хвалбите на Бойко Борисов, че изпълнява част от задълженията си, са нелепи. Все едно лекар да се хвали, че лекува хора, или таксиметров шофьор да смята за постижението на живота си това, че е закарал пътник от точка А до точка Б. Още повече че всяко действие на правителството по поддръжка на инфраструктурата се финансира от данъкоплатците – български и европейски. Борисов не плаща нищо от джоба си, така че говоренето в първо лице единствено число е, меко казано, нагло от негова страна.
Може да звучи странно, но именно празнотите в знанията на Борисов се оказват основата на онова нещо, което прилича на много умен пиар ход. Защото само част от българското общество е достигнала до логичния извод, че човек, който си разбира от работата, би трябвало да се гордее с това, че се справя по-добре от другите! А не да се бие по гърдите, че я... извършва.
Ако строежът на магистрала е струвал по-малко пари, бил е завършен по-бързо и с по-високо качество по време на неговото правителство спрямо друго, тогава си заслужава Борисов да се хвали. Обаче когато той говори за финанси пред финансисти, за закони пред юристи или за строителство пред строители, всички те възпитано се опитват да се смеят тихичко. И после разказват вицове за „мъдростта“, която се е изляла от премиерските уста.
Изводът е очеваден! Борисов не говори с думи прости, защото това е пиар ход, а защото само така може да говори! Ако за част от българите простото говорене е преимущество, на другата част им е безпощадно ясно, че Борисов използва прости думи, защото в главата му няма сложни знания!
Стамби ти знаеш ли сложни думички.....
Коментар
-
Абсурдистан !Бившият зам.-директор на митницата в Свиленград Георги Костадинов, който преди година беше атестуван за притежание на наркотици, а в последствие оневинен, беше назначен за неин управител. http://ureport.bg/74726Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Напрежението в Гърмен ескалира, протестиращи замерват жандармерията с кутии от бира
2 Юни 2015 | 13:53 | Агенция "Фокус"
Гърмен. Напрежението в Гърмен ескалира, протестиращи замерват жандармерията с кутии от бира, предаде репортер на Радио „Фокус”- Пирин . Напрежението се покачва изключително. Протестиращите хвърлят шишета от бира срещу ромския квартал. Непрекъснато призовават да нахлуят в него и да спрат тормозът над българите. Служителите на жандармерията вече са с цялостна екипировка след като започнаха протестиращите да изразяват агресията си й срещу тях.
Лора КАЛЧЕВА
Коментар
-
Адвокат Екимджиев;"....И съдебната реформа и борбата с корупцията са мъртвородени, защото най-прогнилото от корупция и зависимости звено в съдебната система – прокуратурата, няма да бъде реформирано. Нещо повече нереформираната и доказала корупционния си ресурс прокуратура и главният прокурор – институционална гротеска и посмешище, ще ръководят специализирано звено за борба с корупцията. Това няма как да стане, защото прокуратурата и главният прокурор са емблема на политическата корупция".
http://nakratko.bg/category/58/86006/Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЦветан Цветанов: Когато бях министър, България беше преди Румъния
Медиапул
"Когато аз бях вицепремиер и вътрешен министър, България изпревари Румъния и румънските колеги искаха да не се отделяме от тях и да вървим в пакет". Такава оценка за дейността си направи във вторник заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в коментар за посещението на бившия румънския правосъден министър Моника Маковей в България.
"През всичките тези години ГЕРБ е може би единствената политическа формация, която е водила действително някаква битка с корупцията. Така че от това по-силна политическа воля, която сме имали 2009 - 2013 година, да превъзхождаш румънците с политики реални, които са оценени от европейските ни партньори, знаете, че тогава се дискутираше темата за разделянето между България и Румъния за членството в Шенген", продължи Цветанов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеСтамба , какво става с Цецо бре !?
Медиапул
"Когато аз бях вицепремиер и вътрешен министър, България изпревари Румъния и румънските колеги искаха да не се отделяме от тях и да вървим в пакет". Такава оценка за дейността си направи във вторник заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в коментар за посещението на бившия румънския правосъден министър Моника Маковей в България.
"През всичките тези години ГЕРБ е може би единствената политическа формация, която е водила действително някаква битка с корупцията. Така че от това по-силна политическа воля, която сме имали 2009 - 2013 година, да превъзхождаш румънците с политики реални, които са оценени от европейските ни партньори, знаете, че тогава се дискутираше темата за разделянето между България и Румъния за членството в Шенген", продължи Цветанов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеСтамба , какво става с Цецо бре !?
Коментар
Коментар