IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
    ББР: ПЧИ в България остават ниски заради бизнес средата и съдебната система

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/...a_komisiia_za/

132 депутати от ГЕРБ, Реформаторския блок, Патриотичния фронт и Български демократичен център внесоха четвъртата поправка в основния закон

http://www.investor.bg/novini/130/a/...a-v-es-196383/

България е сред страните с най-голям растеж в ЕС

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Не бих се съгласил. Виж постната от мен статия. Всички реформи в пенсионното дело, здравеопазването, енергетиката, съдебната реформа са инициатива на сегашното правителство на ГЕРБ.

Разбира се, и коалиционните партнъори от РБ (най-вече), ПФ и АБВ имат своята заслуга също.
      ББР: ПЧИ в България остават ниски заради бизнес средата и съдебната система
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
        На по предните парламентарни избори Радослава беше БСП трол.
        radoslava=setver=ravon=perun=mnz=МДПС...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Стамба , на бас по 50$ че ти и радослава сте вдно и също лице
          На по предните парламентарни избори Радослава беше БСП трол.
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Ха бакалъм
            http://www.blitz.bg/news/article/344557
            България в черна статистика за стопяващо се население (КАРТА)
            Германски институт състави детайлна демографска карта на Европа

След още 25г демокрастия само дружинката и манго с чааветата

Кандид преди да се изходиш първо прочети статията
            Питането е кой манипулираше и насочваше демокрастията? Защо бе предизвикана масовата емиграция на читави българи? Кой подхранваше и се възползва от циганизацията? Оня пълничкият палячо от патриотарите, когато в началото на 90-те твърдях, че ще настане непредотвратима социална колизия, ако безумно и безотговорно се насърчава раждаемостта без да се предвидят и обслужват действителните демографски потребности, твърдеше зад гърба ми, че това са глупости. Днес се пъчи като спасител на нацията от демографската катастрофа и циганските набези. Свещена простотия и наглотия! Организираните престъпни групи на ДС подържаха циганизирането чрез дейността на НПО-та и дър-дър-администрацията и сега се възползват от възникващите конфликти като мамят все по-затъпяващите българчета да гласуват за мними спасители. С подобни властови психопати България е обречена. Още повече, че много от тях са чужди агенти.

Коментар

• Още за хрантутниците

Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
              Ето какви пари взимат хрантутниците в държавната енергетика .Дано някои ги озапти най-после .http://reformatorskiblok.bg/%D0%B1%D...4%D0%B8%D0%B3/

Тъй, тъй, дойдохме си на думата. Добре е всички да прочетат какво е казал Зеленогорски, но за всеки случай аз ще цитирам нещо от неговите думи:
              "Зеленогорски от трибуната: Какво вдигане на тока при средни заплати в държавната енергетика между 3600 и 4300 лева! Енергетиката е станала отделна държава"
              "Аз твърдя, че трябва да се оптимизират разходите, че е недопустимо средната заплата в БЕХ да е 4 053 лева, че е недопустимо средната заплата в НЕК да е 3 800 лева, в Булгаргаз – 3 600 лева, в Булгартрансгаз – 3 600 лева, в АЕЦ е 4 300 лева."
              Тъй.
              В БЕХ работят 21 000 души. Поне 14 000 от тях главно си клатят краката. Някой може ли да изчисли освен тези 4000 лева за заплата по колко пари струва още едно работно място? За осигуровки, за издръжка на работното място, за компютри, режийни, екстри и много други? Аз не зная колко, но предполагам, че още 4000 лева. И от къде идват тези пари? Разбира се от бюджета и главно от сметките на абонатите. По-точно от това, което се краде чрез тези сметки от всички българи чрез надписване и надуване на цената, за да се плати на клатещите краката си. Хайде да сметнем дори само за 4000 лева за един клакократец с колко се надуват месечните сметки на 200 семейства, да речем. 4000 : 200 = 20 лв. Ами за всичките 21 000 работещи в БЕХ? 21 000 х 200 = 4 200 000. От над 4 милиона абонати се крадат минимум по 20 лева на месец или 240 лева годишно, за да се напълнят гушките на тези безценни "държавни служители". И в тази аритметика, забележете, не слагам допълнителните разходи, а само заплатите. Математиката не е най-любимата ми наука, нито пък икономиката, така че, възможно е да греша в сметките. Но и половината, дори четвъртинката от това да е вярно е ужасяващо!
              Сега ще се вдигне страшен вой, главно от заинтересованите, подозирам го. Ще ме анатемосват, ще ми носят вода от 9 кладенеца, за да ми доказват колко са необходими тези мили специалисти, колко без тях всички ще загинем, че... Само че аз може и да не разбирам много от математика и икономика, но имам очи и уши и /може би/ мъничко сиво вещество под капата. Та затова твърдя, че 2/3 от тези клатикраковци са излишни. Не вярвате ли? Да, ама аз имам и доказателства. Няма да се разпростирам надълго и нашироко и няма да ходя надалече. Ще се задоволя с този форум. Между пишещите в него има и работещи в тази система. Ако бяха всекидневно, плътно заети по 8 часа на ден, щеше ли да им остава време да четат и пишат във форума? И то в работно време. Да бълват по 15, 20, че и повече постове за един работен ден? В рамките на работното време. Не вярвате ли? Ами погледнете и ще се убедите - то всичко си е черно на бяло.
              И как няма да ненавиждат Пиндостан? Че в същия този Пиндостан подобни неща не могат да се случат. За едно единствено ползване на служебен компютър за лични нужди в работно време, провинилият се изхвърча на улицата, независимо дали е държавен или частен служител или работник. Ако го хванат, разбира се, но това никак не е трудно.
              А тук? Тук са нагли. Дори не се крият. Пък после нека си говорят, че са незаменими и се задъхват от работа.
              А ние безропотно плащаме узаконената кражба от надуването на сметките за ток, парно, вода...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Не, ще го лекуват...
                Москов ли !?

Коментар

Абе стамба ще арестувате ли Босия след днешните домати
                  Не, ще го лекуват...

Коментар

• Абе стамба ще арестувате ли Босия след днешните домати

Коментар

• Ха бакалъм

България в черна статистика за стопяващо се население (КАРТА)
                      Германски институт състави детайлна демографска карта на Европа

След още 25г демокрастия само дружинката и манго с чааветата

Кандид преди да се изходиш първо прочети статията
                      Last edited by X_Y; 25.06.2015, 11:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Направо са 2 в 1......
                        Може марина капина и тя да е в играта

Коментар

Направо са 2 в 1......

Коментар

Не бих се съгласил. Виж постната от мен статия. Всички реформи в пенсионното дело, здравеопазването, енергетиката, съдебната реформа са инициатива на сегашното правителство на ГЕРБ.

Разбира се, и коалиционните партнъори от РБ (най-вече), ПФ и АБВ имат своята заслуга също.

Коментар

Я пак кажи за здравната реформа- като изключим кражбата на парите какво друго са направили, пенсионното дело - добре че хората скочиха че тиквун се запря малко, енергетиката- там нищо , ама съвсем нищо не са направили, а относно съдебната риформъ- ами онзи протестантин който нямал един ден стаж, но за сметка на това е работил като трол на хамерика за Бг, само че за коя хамерика- северна/ шаш, канада, мексико, никарагуа/ Южна- бразилия, перу, колумбия венецуела/ за коя от споменатите че да направи реформа

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Последният споменат ще си остане само с говоренето - "дайте да дадем"
                                В най-близкото му обкръжение са хора, надълбоко свързани с разглежданата тема.
                                Ами нормално е да е свързан, голяма власт големи пари

Коментар

Working...
                                X