Първоначално изпратено от Българей
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеКоалиционните ви патрньори искаха съвсем друго от вас, но някак си не ми се получи..
Искаха ново и чисто лице за премиер. Фалстарт стана. След това дойде гафа на Горанов, след това гафа с Писанчев, след това гафа със служителката от КТБ, колекцията е дълга, вече не я поддържам. Накрая на мандата ви ако си купя всички издавани вестници за периода, ще си я подновя. Всеки ден правите глупости.
Кога ще съкращавате агенцийики, комисийки, инспекцийки и чиновничета?
С този бюрократичен апарат вървим по пътя на Гърция.
Предпочитате да държите причините за упадъка налице, отколкото да ги отрежете.
Как ще плащате заплати, пенсии и помощи с този разход за администрация?
Кога администрацията ще слезе от гърба на хората и ще се осигурява сама?
Защо "специалистите " в кабинета ви не отговарят с ценз за позициите които заемат?
Откъде ги вземате, свършиха ли образованите?
Защо правите всичко наобратно?
ИЗВЕДНЪЖ, СМЕ ИМАЛИ АДМИНИСТРАЦИЯ ГОЛЯМА.. АМИ КЪДЕ ТИ Е ЕЛЕКТРОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО... ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТА ТИ ПЪРВАНОВ 10 ГОДИНИ НЕ ГО ПОДДЕ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ПО НЕ.. ???? ЩОТО ТИЯ В ПАРЛАМЕНТА СА ПО ТРУДНИ... И НА КОГО БЕШЕ ДЕЙСТВАШ АГЕНТ, И КЪДЕ БЕШЕ ТИ ТОГАВА??? А СЕГА ИЗВЕДНЪЖ, ГОЛЕМИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ... ТОВА ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е МАНТАЛИТЕТ.. И ТО МНОГО СМЕШЕН...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Българей Разгледай мнениеняма айде лека.. НЯМА КАК ДА КВАЛИФИЦИРАШ НЯКОГО КАТО ДЪЩЕРЯ НА ПАРТИЗАНИН ... СЛЕД КАТО И ДА ИМА ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА Е НАСЛЕДЕНО ОТ ПРЕДИ 1989Г. И ИЗВЕДНЪЖ ВСИЧКИ СТЕ НЕДОВОЛНИ .. АХАХАХ ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА ДИАГНОЗА..
Това си е чисто раздвоение .. не знам на какво на мисълта, на личността ли, на какво???
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B...BE%D0%B2%D0%B0
ИМА КОЙ ДА КВАЛИФИЦИРА, АЗ САМО ГО ПОВТАРЯМ, ДОКАТО ГО РАЗБЕРЕ И ПОСЛЕДАТА БАБА В ПОСЛЕДНОТО СЕЛО НА БЪЛГАРИЯ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеАма кръвта и може да е 25 % партизанска!!!Щото е внучка,май!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеМайната и на кръвта, не в нея е проблема, а в мозъка
Скоро ще чуете кви ги е натворила в едни морски общини от страх да приложи закона, а и от некадърност на екипа й...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеПърво назначихме кадрите на коалиционните партньори, а Mario Teran се оплаква че не сме ги съкратили....
Искаха ново и чисто лице за премиер. Фалстарт стана. След това дойде гафа на Горанов, след това гафа с Писанчев, след това гафа със служителката от КТБ, колекцията е дълга, вече не я поддържам. Накрая на мандата ви ако си купя всички издавани вестници за периода, ще си я подновя. Всеки ден правите глупости.
Кога ще съкращавате агенцийики, комисийки, инспекцийки и чиновничета?
С този бюрократичен апарат вървим по пътя на Гърция.
Предпочитате да държите причините за упадъка налице, отколкото да ги отрежете.
Как ще плащате заплати, пенсии и помощи с този разход за администрация?
Кога администрацията ще слезе от гърба на хората и ще се осигурява сама?
Защо "специалистите " в кабинета ви не отговарят с ценз за позициите които заемат?
Откъде ги вземате, свършиха ли образованите?
Защо правите всичко наобратно?Last edited by Mario Teran; 02.07.2015, 12:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Българей Разгледай мнениеняма айде лека.. НЯМА КАК ДА КВАЛИФИЦИРАШ НЯКОГО КАТО ДЪЩЕРЯ НА ПАРТИЗАНИН ... СЛЕД КАТО И ДА ИМА ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА Е НАСЛЕДЕНО ОТ ПРЕДИ 1989Г. И ИЗВЕДНЪЖ ВСИЧКИ СТЕ НЕДОВОЛНИ .. АХАХАХ ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА ДИАГНОЗА..
Това си е чисто раздвоение .. не знам на какво на мисълта, на личността ли, на какво???
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеАз четох как някой
насякъл с секира,
насякъл сам брат си, човека.
Измил се,
на черква отишъл
подире
и... после му станало леко. –
Смутено потръпнах. И стана ми тежко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнението май и ти не четеш... айде лека...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Българей Разгледай мнениеА ЕТО РЕАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ, АМИ ВСИЧКО ТОВА Е НАСЛЕДЕНО, А НЕ ПОРАДИ КВАЛИФИКАЦИИТЕ, КОИТО ДАВАШ НА ХОРАТА, НАГНЕЗДЕНИ ТИ В МОЗЪКА ОТ МЕДЙЙТЕ.. НЯМА КАК ОБЛЪЧВАНЕТО ТИ НЕ Е НОРМАЛНО.
НА КОГО ПЛАЩАШ И ТИ КОЛКО ВЗЕМАШ, ТА ТИ ЗАПЛАТИ ОТ ПО 400 -500 ЕВРО ЛИ МИ ПЛАЩАШ, ЧЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ НЕЩО ПРАВИШ... А ТИ ВЗИМАШ НА МЕСЕЦ ХИЛЯДИ ИЛИ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЕВРА.. ТОВА Е ГЕНОЦИД.. И ТОЙ ВИ Е СЪЗДАДЕН ПОДСЪЗНАТЕЛНО .. И ПАК Е РЕЗУЛТАТ ОТ НЕЩО СИ . ОТ КАКВО ЛИ..???
В ТАЗИ СИСТЕМА И МАЩАБ , НЕ КРАДЕШ ЛИ ИЛИ НЕ ЛЪЖЕШ ЛИ НЯМА ДА ОЦЕЛЕЕШ, А ТИ И СЕ ХВАЛИШ С ТОВА ЧЕ ПЛАЩАШ НА ХОРАТА ЗАПЛАТИ.. КАК Е??
80% СТЕ ТАКИВА.. С ФИРМИЧКИТЕ СИ .. ДА СМЕНИМ ТЕМАТА ЩОТО ЩЕ СТАНЕ МНОГО СМЕШНИ .. КАКВИ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И ЗА КАКВО СЛУЖАТ НА ХОРАТА..!!!
насякъл с секира,
насякъл сам брат си, човека.
Измил се,
на черква отишъл
подире
и... после му станало леко. –
Смутено потръпнах. И стана ми тежко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение"Ужасно! Ужасно! – Разказвате,
сякаш
като че там сте били!"...
Какъв ти тук ужас?! –
Той пеел човека. –
Това е прекрасно, нали?
Ами няма как да имате развитие поради долните множество факти. И въпреки това Ви има..все още.. !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Българей Разгледай мнениеА ЕТО РЕАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ, АМИ ВСИЧКО ТОВА Е НАСЛЕДЕНО, А НЕ ПОРАДИ КВАЛИФИКАЦИИТЕ, КОИТО ДАВАШ НА ХОРАТА, НАГНЕЗДЕНИ ТИ В МОЗЪКА ОТ МЕДЙЙТЕ.. НЯМА КАК ОБЛЪЧВАНЕТО ТИ НЕ Е НОРМАЛНО.
НА КОГО ПЛАЩАШ И ТИ КОЛКО ВЗЕМАШ, ТА ТИ ЗАПЛАТИ ОТ ПО 400 -500 ЕВРО ЛИ МИ ПЛАЩАШ, ЧЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ НЕЩО ПРАВИШ... А ТИ ВЗИМАШ НА МЕСЕЦ ХИЛЯДИ ИЛИ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЕВРА.. ТОВА Е ГЕНОЦИД.. И ТОЙ ВИ Е СЪЗДАДЕН ПОДСЪЗНАТЕЛНО .. И ПАК Е РЕЗУЛТАТ ОТ НЕЩО СИ . ОТ КАКВО ЛИ..???
В ТАЗИ СИСТЕМА И МАЩАБ , НЕ КРАДЕШ ЛИ ИЛИ НЕ ЛЪЖЕШ ЛИ НЯМА ДА ОЦЕЛЕЕШ, А ТИ И СЕ ХВАЛИШ С ТОВА ЧЕ ПЛАЩАШ НА ХОРАТА ЗАПЛАТИ.. КАК Е??
80% СТЕ ТАКИВА.. С ФИРМИЧКИТЕ СИ .. ДА СМЕНИМ ТЕМАТА ЩОТО ЩЕ СТАНЕ МНОГО СМЕШНИ .. КАКВИ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И ЗА КАКВО СЛУЖАТ НА ХОРАТА..!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТе за това си прав!!Но да почна ли ако си от РБ или ДСБ!!!Ми с лошо!!!
Коментар
-
сякаш
като че там сте били!"...
Какъв ти тук ужас?! –
Той пеел човека. –
Това е прекрасно, нали?
Коментар
Коментар