IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вальо Тъпото даже не знае колко е мин. заплата в БГ ( това не е новина, иначе нямаше да е Тъпото ).

Хайде пробвай с някоя друга повърня за оплюване на БГ

Бай дъ уей сподели колко е минималната залата в Монголия, понеже си дал 'ногу секси примери. Ще ти помогна - 5900 руплей = 75 ойрос

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
      Муахахаха - ти си ми ясен От втория ден в който съм ти прочел постове.

Между другото не беше психологически профил. Такова нещо се прави на личност - когато липсва личност няма как да се направи подобно нещо

Коментар

• http://www.ikonomika.ga/
        Към настоящия момент, минималната работна заплата в България се равнява на 138,46 евро. В една държава като Ирак, след опустошителен военен конфликт и продължаващи бойни действия, минималната заплата е 146,91 евро. Друга близкоизточна държава – Ливан (без залежи от петрол), е определила минимална работна заплата от 247,02 евро. Гражданите на Перу и Еквадор, които са в списъка на държавите от Третия свят, получават по-високи заплати от българите – съответно 151, 42 евро и 178,04 евро. Но и това не е най-фрапиращото. Минималният доход в екзотични и слабо развити островни държави е по-висок, отколкото в България. На остров Вануату, който не е офшорна зона, а 80% от населението му е заето в селскостопанския сектор, минималната заплата е 213,70 евро. И като капак, дори в Папуа Нова Гвинея ни изпреварват по минимален доход. В тази изключително слабо развита държава, отново препитаваща се изключително със селско стопанство (72 % от трудоспособните на острова са заети в сектора), минималната работна заплата е 141,70 евро

Плюенето по ДС и комунистите да започне след 3,2,1 старт

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Определено не съм, но не разбирам защо се намесва темата русия в темата политика, има си тема русия да нси пише там, или и той като магарето маранди, все гледа на майдана да си покаже магариите
          Защото Дъм, имаме отрицателно търг. салдо с монголия над 7 млрд. левас. Т'ва не са "братски" отношения.

Режете всички шлангове на матрьошките и пренасочвайте всичко към ЕС и комшиите. Там нещата са справедливи и даже БГ империя е на плюс. Демек, аз ще ти дам на тебека, ама и ще вземе за менека от тИбя.

Това се води в книжките ситуация уин-уин. Ти печелиш - аз печеля.

Т'ва с монголия вече 25 години си е живо дране. Понял? И е точно по темата политика

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Явно не си си пил хапчетата преди лягане.
            А пък на тебе , да ти обада са...щот ти барабар с Кандидката сте Ентелекта на пасмината помияри дето лаят тука ...та далечко си от истината в жалкия опит за психологически профил който ми направи. Хем се смях хем ти се чудих на логиката !
            Ама давай , Марио Теран ше ти помага ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Определено не съм, но не разбирам защо се намесва темата русия в темата политика, има си тема русия да нси пише там, или и той като магарето маранди, все гледа на майдана да си покаже магариите

Коментар

• Полицейска академия - Епизод 4 "Одеса".... хаха

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                  А пък ти понеже си чист и невинен , сега страдаш у странство , обичаш само и единствено България като другия убавец Марио , отдалече лаеш щот е по гот така...още малко и ше ми разкажете как точно се е случил 10 ноември.
                  Само със угодничене на Маранди нищо нема да получиш , щот и той завалията нема какво да ти даде.
                  Е, па тоя

Марандиту отдавна е казал, че докато не измре това поколение ( включая моа ) с тая робска психика, БГ империя нема да се оправи.

Да ви таковам у шибеците, дет' все се чудите на кого водомера да лапнете, толкова сте промити - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Вярна е да, путин ми звънна снощи и ми го каза същото

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                      Според руска медия, централната банка на Русия е препоръчала на руски банки да направят стрес-тестове, при които пресмятанията да се правят при хипотетичен курс на рублата от 100-120 руски рубли за 1 щатски долар. Някой ще обясни дали тази информация е вярна или не? http://top.rbc.ru/finances/25/08/201...7947ac57f0c629
                      Вярна е да, путин ми звънна снощи и ми го каза същото

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                        Е как да не е демокрацията, 25 години България се управлява от бивши и настоящи служители на бкп, дс, кдс, в парламента има партия съставена от бивши д-сари, която официално не е вила във властта само при три правителства досега. Светия Синод, банките, все се управляват от такива.
                        Но демокрацията е виновна за това че тези не са в затвора.
                        Всичките ви опорни точки отиват в кофата, когато отговорите на въпросите кой създаде вис, сик, мултигруп, тсбанк, моллов, доган, пеевски... Създадоха ги ваши хора, все хора тясно свързани и обучавани от кгб.
                        А пък ти понеже си чист и невинен , сега страдаш у странство , обичаш само и единствено България като другия убавец Марио , отдалече лаеш щот е по гот така...още малко и ше ми разкажете как точно се е случил 10 ноември.
                        Само със угодничене на Маранди нищо нема да получиш , щот и той завалията нема какво да ти даде.

Коментар

• Отврат
                          http://www.blitz.bg/news/article/356247
                          http://www.blitz.bg/news/article/357202
                          Човека продал Бг за жълти стотинки и чиито дядо е разстрелял 7 деца иска от Крисия да върне наградата. Коментарите разбиват цялата политика на седерастите и НПО тата

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                            Аз пък смятам че сме можели.......всички ние , гласували или негласували , останали или избягали от страната носим своята вина. Всички ние избрахме на власт първото правителство на СДС , хора дето един брадати субекти нямаха представа как се управлява стол за хранене пък ги сложихме държава да управляват. Пак ние върнахме обратно на власт комунягите и ДПС, после пак ние избираме Царя и после Боко тикварски да ни се прави на господ ..... това е съвкупния ни продукт на всички като гласоподаватели , без значение гласуваме или не и за кого сме гласували .......
                            Най лесно да кажеш .....аз съм невинен друг е виновен , ма просто не е вярно .....дали дремахме, нехаехме или вярвахме в химери все тая.....
                            Ми ти по това време си бил малък, но помня как се създаваше СДС, освен Дертлиев и може ми още един - не ги помня вече - имаше и голям рояк "отлюспили" се от бкп. Отлюспили, ама все кадри на ДС, Петко Симеонов, Петър Берон... който даже го направиха председател на СДС,
                            Ами нпо организациите които го създадоха - Освен Дертлиев, Желев и Стефан Савов всичко с малки изключения - агенти на ДС! Та СДС беше създадено за да бъде контролирана опозиция от бкп, то затова и толкова гмеж се намъкна вътре. И закономерно след няколко месеца последва разпад: СДС-движение, СДС-център, СДС-либерали, БЗНС Никола Петков... ...
                            И на фона на всичко това, професионално режисирано от бкп(с), какво можеха да направят всички 99% от хората? На това което стана, единствените "стабилни" бяха бсп и дпс! Все същите! Те пах бяха тук, и си бяха все същите!
                            Не ми се занимава пак с цялата история но сегашното положение се дължи на всички тях, все ченгета, и досега както казах по-долу е същото. И друго пак да кажа, поради факта че всички тези са обучавани в масква, резултатите в България и русия даже съвпадат по години.
                            Е - вече не е съвсем така, откъсването от пагубното влияние на масква не е лесна работа. А иначе е толкова просто: Лустрация му се казва.

ПП
                            Гигов, помнш ли какъв ти беше подписа преди две години? Ако не, да ти припомня:
                            ГЕРБ утича в канала. Колко ми е кеф!

Сега аз мога да кажа след видяхме какви способности показаха орешака и съсела:

БСП и руските им велможи отичат в канала. И няма връщане. Колко ми е кефффф!
                            Ся, хубаво е и да ги натикаме в затвора...
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Друзя,

казахте си молитвата на изток, а сега се обръщайте на запад и почвайте да бачкате, понеже манджата идва оттам

Коментар

• Общинските избори наближават и левите тролове се активизираха да трупат точки Споко и на общински избори ще ви заминат половината гласове. Какво да се прави - демография и еволюция

Коментар

Working...
                                X