Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеПревозът и доставка на оръжие и екипировка за враждебни, диктаторски режими трепещи народа си вече повече от 4 години, не е най-гуманитарното нещо на света налЕ Ако и да трепят и други престъпници, заедно с тях.?
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеБългарското МВнР е с повече от ясна позиция - Ако са ОК с проверка на багажа, да заповЕдат да си превозват плюшените мечета.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТи да не си джихадист
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеПревозът и доставка на оръжие и екипировка за враждебни, диктаторски режими трепещи народа си вече повече от 4 години, не е най-гуманитарното нещо на света налЕ? Ако и да трепят и други престъпници, заедно с тях.
Българското МВнР е с повече от ясна позиция - Ако са ОК с проверка на багажа, да заповЕдат да си превозват плюшените мечета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеДруго си е да четеш волгин, симов, малинов, шаренкова или направо комсомолска правда. Там всичко е някак ново, интересно и безпристрастно.
Коментар
-
Превозът и доставка на оръжие и екипировка за враждебни, диктаторски режими трепещи народа си вече повече от 4 години, не е най-гуманитарното нещо на света налЕ? Ако и да трепят и други престъпници, заедно с тях.
Българското МВнР е с повече от ясна позиция - Ако са ОК с проверка на багажа, да заповЕдат да си превозват плюшените мечета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНе знам за "българската", но българската оценявам високо.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениене ми отговори, как оценяваш "българската" позиция за въздушния коридор ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеКакто казва Стефан Гамизов Дневник е вестника на Западната корпоративна престъпност в България.А тук във форума трибуни са и Маранди Кандит Равновестко Сганта и още няколко ника с по няколко разклонения
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеДруго си е да четеш волгин, симов, малинов, шаренкова или направо комсомолска правда. Там всичко е някак ново, интересно и безпристрастно.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеДруго си е да четеш волгин, симов, малинов, шаренкова или направо комсомолска правда. Там всичко е някак ново, интересно и безпристрастно.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеА !
Именно.
Но все пак читателят трябва да отсее.
Името на "автора" е първото нещо ...
сЯ, кат видя, че Иво Инджев или Огнян Минчев са "написали нещо", просто не си губя времето с него... Та аз ЗНАМ какво пише там...
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеАз смятам че не може всеки да си пише квот си пожелай.И смятам че с големи букви след всяка статия трябва да пише това мнение на журналиста еди кой си бе финансирано от еди кой си.А когато става дума за електронни медии да има надписи кой финансира приказките.Като се появят Огнян Минчев Иван Костов Надка Дайнов Михаил Константинов и други подобни ясно да си пише че АОНСУ беше превърнато в университет за да има къде американските джихадисти да проповядват и директното финансиране да не бие на очи
Именно.
Но все пак читателят трябва да отсее.
Името на "автора" е първото нещо ...
сЯ, кат видя, че Иво Инджев или Огнян Минчев са "написали нещо", просто не си губя времето с него... Та аз ЗНАМ какво пише там...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
"Новият закон за образованието просто дава шанса на бедни родители да пращат децата си в частни училища, като приема философията, че ако ще субсидираме нещо в образованието, то трябва да бъде детето, а не училището. Големият вой на другарите социалисти няма нищо общо с образованието. Това е стъпка, която ще постави в един сектор на равна нога частни и държавни производители на услуга, а потребителят (детето и родителите) ще могат да избират между тях свободно, без да бъдат притискани от бюрократи и политици. Тоест, директорите на държавни училища вече ще трябва да се трудят здраво в условията на конкуренция, за да си осигурят приема и няма да лежат на гарантираните редички с дечица, които на 15-ти септември щат или не щат им влизат в списъците и носят субсидийка. И достигаме до кошмара на другарите социалисти - възможността родители и деца съвсем свободно и равнопоставено да започнат масово да предпочитат частната услуга и така държавната лека полека да отмре, без никой да усети дискриминация или ограничаване на достъпа. Така самите потребители ще се убедят от първа ръка, че няма нужда нещо да е държавно, за да е достъпно или да е качествено. И сами се сещате, че в крайна сметка се отваря вратата към разбутването на големите държавни монополи в сектори като енергетика, висше образование, железопътен превоз, топлофициране (особено монопола в София) водоснабдяване, здравеопазване и т.н., които вече 25 години са се превърнали в партийни касички и гнезда на корупция под предлог за грижа за бедните и т.н. социалистически лакърдии, които галят ухото предизборно. Та затова реват и другарите - не им дреме за децата, а просто знаят, че това е първото блокче в доминото и започне ли да пада, в крайна сметка хората ще си отворят очите и ще видят къде са им крадливите схеми.
P.S. Разбира се, има и още по-ефективни инструменти за финансиране на образованието, но всяко нещо с времето си."The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеРуски военни експерти са на терен в Сирия, потвърди руското външно
http://news.ibox.bg/news/id_213286714
Външното министерство на Русия обяви, че руски военни експерти присъстват в Сирия, което е първото официално потвърждение, че има руски военни на терен в Сирия след седмици на медийни съобщения, че Москва засилва присъствието си там, отбелязва „Ройтерс".
Говорителката на руското външно Мария Захарова изтъкна, че експертите съдействат за руските оръжейни доставки за Сирия, които според Москва са предназначени за борба с тероризма.
Припомняме, във вторник сирийските власти отрекоха каквото и да било наличие на руски военни части, както и каквато и да било дейност на руската армия на територията на Сирия.
--------------------------------------
П.П. Ето, за Фланкер-чето официалното потвърждение от Масква, понеже до вчера ми се запъваше като комуне на разпит и отричаше.
Ма, ние монголците си ги знаем, колкото повече отричат, толкоз е по-ясно, че лъжат
Руските военни експерти са в Сирия от години. Няма никаква руска армия там, обаче, с изключение на охраната на базата в Тартус.
Междувременно забелязвам, че продължава борбата на чашите...
Коментар
Коментар