IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Е, те два милки българи смениха дилъра, бре. Айде мисли кой ще ти внася пенцията след 20 години - хаха
    Да де , сега големия дилър Обонго ша ти продаде краставици за 10 милиарда и после ша ти върне тия 10 милиарда кат си купи от теб нещо дет не му трябва - запъртъци или изгнило домати .......е чакам да го видя това .....ма нема да дочакам , химера е
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      Бати примитивната мисъл....ми кат ти трябват краставици и не ти харесва продавача на пазара , купи си билетче от Лясковец до Търново и си купи от тамошния пазар бе......

Щот продавача на Лясковския пазар си има всичко квото му трябва и не ще да му плащаш на 100 % в натура с яица примерно, иска си пара .......
      Е, те два милки българи смениха дилъра, бре. Айде мисли кой ще ти внася пенцията след 20 години - хаха

Коментар

На тоя ще му обясняваш с краставици и с домати.

Пример: За една година аз съм купил от тибя краставици за 10 млрд. в твърда валута. Ти вземаш моите 10 млрд. валута и започваш санкции срещу мИня, за да не ми ги върнеш обратно и накрая се отчиташ от хорски срам/зор ( щот' те лекарства не могат да правят и от зор купуват нашите ) и връщаш 1 млрд.

В следващия момент вземаш моите кинти и започваш да ми борчееш насреща с моите кинти?! Ама, я у лево, бре
        Бати примитивната мисъл....ми кат ти трябват краставици и не ти харесва продавача на пазара , купи си билетче от Лясковец до Търново и си купи от тамошния пазар бе......

Щот продавача на Лясковския пазар си има всичко квото му трябва и не ще да му плащаш на 100 % в натура с яица примерно, иска си пара .......
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Днес Гърция разреши преминаването над нейна територия на руски военно-транспортни самолети. Голия гъз на колониалната администрация в БГ лъсна още по-безпощадно.
          Досада, досада, досада.
          А още по днес, България разреши коридор, сега ще спиш ли добре..
          The strongest stand last.

Коментар

Пример: За една година аз съм купил от тибя краставици за 10 млрд. в твърда валута. Ти вземаш моите 10 млрд. валута и започваш санкции срещу мИня, за да не ми ги върнеш обратно и накрая се отчиташ от хорски срам/зор ( щот' те лекарства не могат да правят и от зор купуват нашите ) и връщаш 1 млрд.

В следващия момент вземаш моите кинти и започваш да ми борчееш насреща с моите кинти?! Ама, я у лево, бре
            Циганите на село правеха така, дори и тях вече ги е срам от схемата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Викаш... време е да се затвори и тази тема, а?!.... Де ба зомбирана пиндо сган де ба...
              Рано е за затваряне, но се сдържайте, щото Големия брат (сестра, чичо, леля) дебне. Я да видим, ще ли ме бамнат.

Коментар

• Е, руплата ли е "твърда" валута, бре? ( дет' през 1998г махнаха по стара монголска традиция три нули и я пуснаха пак на 0.98$ ).

От 1998г при 0.98$, днес е на 68 за 1$ - хаха

БГ матрьошките сте номер едно простета. Я, виж за това време от въвеждане на борд в БГ империя колко е левас, бре. Пак толкова

П.П. Голям мерак някой ден монголците да видят, че една рупла = един гущер. Случва се редовно през 15 години, но е за кратко
                Last edited by marandi; 09.09.2015, 20:42.

Коментар

Пример: За една година аз съм купил от тибя краставици за 10 млрд. в твърда валута.
                  Знам ма, Сийке. Знам, че всичко си обясняваш чрез краставиците... Колкото по-твърда е валутата тобкова по-твърда е краставицата... хаха

https://www.youtube.com/watch?v=ITP8f1U9sPA
                  Last edited by Forex Master; 09.09.2015, 20:28.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Всъщност руснаците винаги са искали парите ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Ако питаш за руснаците какво искат- искали са коридор за да преминат 2 техни самолета. Бг какво иска от пещерняци - не знам- знам какво иска от руснаците- иска парите им
                      Бе, нали си имат турски пАток и да минават оттам, бре. Голям телешки възторг беше досега, че ни заобикалят и сега им хрумнало оттук.

Айде през братята си от Анадола и толкоз.

П.П. Ние си плащаме всичко от тях, бре и то на рекордни цени от цяла Юръп. Те не искат един цент да ни дадат в същото време. Поне се научи да четеш търговски баланс

Коментар

Ако питаш за руснаците какво искат- искали са коридор за да преминат 2 техни самолета. Бг какво иска от пещерняци - не знам- знам какво иска от руснаците- иска парите им
                        Всъщност руснаците винаги са искали парите ни.

Коментар

Нали Хаяско забрани на монголските бюджетници да стъпват във Варна и въобще в БГ, бре умен?

Сега какво иска от нас?! Обясни ми като на Рус? Ние нещо искаме ли от пещерняците?

Коментар

Ние нещо искаме ли от пещерняците?
                            Ма, Сийке.... Ма много бързо забравяш ма.... Ма нал по цял ден рИвеш срещу отрицателното търговско салдо и руското ембарго?!

Ората ти казаха. Щом не ти харесва Русия търгувай с Обонго и с пиндосляците ма.... Ай. Куфарчето, терминал 2 и право във Фашингтон!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Време е комунистите русофили да паднат на колене и да молят за милост

Жан-Клод Юнкер: Сигурността и границите на европейските държави са неприкосновени и няма да правим компромис с тях
                              А това което го е казал бежанците знаят ли го- защото излезе също инфорация че могеринито се е молила на руснаците да вземат малко бежанци- и всъщност от кого трябва да се защитава ЕС- от руски транспортен самолет/ 2 бр/ или от бежанците поне 1 милион, все муслита

Коментар

Бг матръошките знаят че има одобрени въздушни коридори с ширина около 20-50км и отклонение във височина около 5 км. Всяко излизане от тези коридори се счита за нарушение на въздушното пространство на съответната държава и може да бъде заплатено прекалено скъпо. Само за сведение има точка в морето- около варна , от където се разклонява трасето. не може да хвъркаш едно към гъотере
                                Нали Хаяско забрани на монголските бюджетници да стъпват във Варна и въобще в БГ, бре умен?

Сега какво иска от нас?! Обясни ми като на Рус? Ние нещо искаме ли от пещерняците?

Коментар

Working...
                                X