Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеБати примитивната мисъл....ми кат ти трябват краставици и не ти харесва продавача на пазара , купи си билетче от Лясковец до Търново и си купи от тамошния пазар бе......
Щот продавача на Лясковския пазар си има всичко квото му трябва и не ще да му плащаш на 100 % в натура с яица примерно, иска си пара .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНа тоя ще му обясняваш с краставици и с домати.
Пример: За една година аз съм купил от тибя краставици за 10 млрд. в твърда валута. Ти вземаш моите 10 млрд. валута и започваш санкции срещу мИня, за да не ми ги върнеш обратно и накрая се отчиташ от хорски срам/зор ( щот' те лекарства не могат да правят и от зор купуват нашите ) и връщаш 1 млрд.
В следващия момент вземаш моите кинти и започваш да ми борчееш насреща с моите кинти?! Ама, я у лево, бре
Щот продавача на Лясковския пазар си има всичко квото му трябва и не ще да му плащаш на 100 % в натура с яица примерно, иска си пара .......Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДнес Гърция разреши преминаването над нейна територия на руски военно-транспортни самолети. Голия гъз на колониалната администрация в БГ лъсна още по-безпощадно.
А още по днес, България разреши коридор, сега ще спиш ли добре..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНа тоя ще му обясняваш с краставици и с домати.
Пример: За една година аз съм купил от тибя краставици за 10 млрд. в твърда валута. Ти вземаш моите 10 млрд. валута и започваш санкции срещу мИня, за да не ми ги върнеш обратно и накрая се отчиташ от хорски срам/зор ( щот' те лекарства не могат да правят и от зор купуват нашите ) и връщаш 1 млрд.
В следващия момент вземаш моите кинти и започваш да ми борчееш насреща с моите кинти?! Ама, я у лево, бреThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВикаш... време е да се затвори и тази тема, а?!.... Де ба зомбирана пиндо сган де ба...
Коментар
-
Е, руплата ли е "твърда" валута, бре? ( дет' през 1998г махнаха по стара монголска традиция три нули и я пуснаха пак на 0.98$ ).
От 1998г при 0.98$, днес е на 68 за 1$ - хаха
БГ матрьошките сте номер едно простета. Я, виж за това време от въвеждане на борд в БГ империя колко е левас, бре. Пак толкова
П.П. Голям мерак някой ден монголците да видят, че една рупла = един гущер. Случва се редовно през 15 години, но е за краткоLast edited by marandi; 09.09.2015, 20:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПример: За една година аз съм купил от тибя краставици за 10 млрд. в твърда валута.
https://www.youtube.com/watch?v=ITP8f1U9sPALast edited by Forex Master; 09.09.2015, 20:28.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВсъщност руснаците винаги са искали парите ни.
В следващия момент вземаш моите кинти и започваш да ми борчееш насреща с моите кинти?! Ама, я у лево, бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАко питаш за руснаците какво искат- искали са коридор за да преминат 2 техни самолета. Бг какво иска от пещерняци - не знам- знам какво иска от руснаците- иска парите им
Айде през братята си от Анадола и толкоз.
П.П. Ние си плащаме всичко от тях, бре и то на рекордни цени от цяла Юръп. Те не искат един цент да ни дадат в същото време. Поне се научи да четеш търговски баланс
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАко питаш за руснаците какво искат- искали са коридор за да преминат 2 техни самолета. Бг какво иска от пещерняци - не знам- знам какво иска от руснаците- иска парите имThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНали Хаяско забрани на монголските бюджетници да стъпват във Варна и въобще в БГ, бре умен?
Сега какво иска от нас?! Обясни ми като на Рус? Ние нещо искаме ли от пещерняците?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНие нещо искаме ли от пещерняците?
Ората ти казаха. Щом не ти харесва Русия търгувай с Обонго и с пиндосляците ма.... Ай. Куфарчето, терминал 2 и право във Фашингтон!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеВреме е комунистите русофили да паднат на колене и да молят за милост
Жан-Клод Юнкер: Сигурността и границите на европейските държави са неприкосновени и няма да правим компромис с тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБг матръошките знаят че има одобрени въздушни коридори с ширина около 20-50км и отклонение във височина около 5 км. Всяко излизане от тези коридори се счита за нарушение на въздушното пространство на съответната държава и може да бъде заплатено прекалено скъпо. Само за сведение има точка в морето- около варна , от където се разклонява трасето. не може да хвъркаш едно към гъотере
Сега какво иска от нас?! Обясни ми като на Рус? Ние нещо искаме ли от пещерняците?
Коментар
Коментар