IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Положителния им ръст е факт за последните години но Лясковския готвач бръмчи че краставицата била извита, била дълга или била дебела....пък тои я искал едновременно и дълга и дебела
    Чеченци, арменци, авари и прочие нарастват, което води до прираст на цялото население, но рушнаците намаляват.

Достатъчно таблици ти качих и там са ти го написали като за полу-идиоти. Откъде да знаят тия от Росстат, че в БГ има и пълни идиоти?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      А ма Сийке.... Росстат казва точно обратното на твоите щения.... Рушняците имат положителен приръст през последните години! Сляпа ли си мъ?!...
      Положителния им ръст е факт за последните години но Лясковския готвач бръмчи че краставицата била извита, била дълга или била дебела....пък тои я искал едновременно и дълга и дебела
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
        И на таблица от Росстат му качих как раждат т.нар. рушкини:

- тия без деца или с едно дете са като дял 21.50% + 31.20% = 52.70% от населението ( имат по половин дете )

Но дрянуфската съчка е писател, той не е читател
        Бе ти наистина си много тъп бе.....то ти беше обяснени няколко пъти че като навсякъде по света населението в големите им градове не се плоди много , за разлика от населението в малките градове и селата ...кое ти е толкова трудно да схванеш?

...пиша ти го бавно щот знам че не четеш бързо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
          И на таблица от Росстат му качих
          А ма Сийке.... Росстат казва точно обратното на твоите щения.... Рушняците имат положителен приръст през последните години! Сляпа ли си мъ?!...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Ми като никога не са отчитали реални нощувки и не плащат данъци, то какво ме интересуват тогава? Защото и да има спад при тях, и да няма - все тая, никой не знае. В същото време като цяло, статистиката отчита ръст на приходите от нощувки с 6.5%.
            Всичко останало е лъжа, защото след като частни квартири никъде не се отчитат, то не е ясно лъжат или не, могат да казват каквото си искат. Или да си направят организация на неплащащите данъци в туризма която да събира някакви данни...
            В това черничкото пада в кофата поредната лъжа на БГ корделите и простетс, че монголският турист бил 'ногу дащен, па другите били скъсани.

Ами, сега ги нема монголците и туристите повече и приходите тоже.

Ама, те тия са зомбита и не се чуват какви дивотии ръсят по цял ден - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
              Аз не съм твърдяла, че съм аргументирана. Твърдя, че споровете са ненужни, защото българската мурзилка не може да се остави да бъде убедена с факти, логика и аргументи. Какво не е ясно ...
              Е, тя половин БГ избяга в чужбина, а другата останала тук, учи история на КПСС и СССР. Па, те хич не лъжат монголците - даже им е национален спорт.

Затова момчето някой го е излъгал, че рушнаците нарастват като етнос и той ще счупи тъпомера, за да обори Росстат в момента.

Па, аз вземам данните оттам. Нарочно не вкарвам други източници, понеже там числата са още по-зле

Коментар

Аз не съм твърдяла, че съм аргументирана. Твърдя, че споровете са ненужни, защото българската мурзилка не може да се остави да бъде убедена с факти, логика и аргументи. Какво не е ясно ...
                Същото важи и за американското
                Last edited by chronos; 11.09.2015, 11:05.

Коментар

Еи колко си аргументирана значи....
                  Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                    Някой ще обясни ли защо през периода 1.01.2015г. - 31.07.2015г. в Русия броят на родените хора е по-малък от броя на починалите хора с 35 277 души и ще обясни ли защо през периода 1.01.2015 - 31.07.2015г. броят на сключените граждански бракове е намалял с 47 350 спрямо периода 1.01.2014г. - 31.07.2014г. Защо през тази година доста се влошава демографската ситуация в Русия и защо хората в Русия доста по-рядко сключват граждански брак? Дали причината за това е кризата или има други причини?
                    Давай му го така с картинки, въпреки че пак няма да го разбере - хихи

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4..._of_Russia.PNG

( това е към февруари 2014 )

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Това е от неговия линк от уикито и Росстат са му написали, че рушнаците намаляват за сметка на едни други етноси ( в абсолютна и относителна величина ). Нали Путя дава помощи

Момчето дрънка, че населението расте. Правилно, но не са рушнаците - хаха

Цъки:
                      Абе Лясковски човека ти каза че такива скок-подскоци за толкова малко години не са в резултата раждане а на преброяването и самоопределение......я виж колко са 2 % от Руското население и ги разпредели на жените НеРускини ....да не ги докараш че са имали по 20 деца.....бе палячо.

Аман от такива кат теб дет си мислят че разбират от всичко пък те всъщност не разбират от нищо...

Коментар

Няма нужда да вадя, щото е извадено всичко, върни се назад и чети. За мен е ясно, че докато започне изплащането на т.нар. майчински капитал, тези рубли вече няма да са 7 к долара. Също имам съмнения, че през януари 2016 жожето ще се сеща за много майки, ама по друг повод.
                        Еи колко си аргументирана значи....направо ме смаза с аргументи и факти

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Ми като никога не са отчитали реални нощувки и не плащат данъци, то какво ме интересуват тогава? Защото и да има спад при тях, и да няма - все тая, никой не знае.
                          Бе не е точно така.....не е тайна че тия с частните квартири крият нощувките в по-голямата си част да не плащат данъци.

Но клиентите им харчат пари по време на нощувките си за храна, атракции , заведения така че и държавата събира приходи и се създават работни места.....не е толкова просто.

Коментар

Гордостта не му позволява да се остави да бъде победен с логика, аргументи и факти.
                            Това е от неговия линк от уикито и Росстат са му написали, че рушнаците намаляват за сметка на едни други етноси ( в абсолютна и относителна величина ). Нали Путя дава помощи

Момчето дрънка, че населението расте. Правилно, но не са рушнаците - хаха

Цъки:
                            Attached Files

Коментар

Не ме интересува кои знае с колко ще излъжи стъкмистиката.

1. Всички браншови организации и хотелиери реват за скапания сезон.

2. Личните ми наблюдения са че тая година където и да съм потърсил места ...имаше и то на по-ниски цени от миналата.

Статистиката не хваща следния момент.

Имаме спад на посещенията като цяло , по скъпите хотели тръгнаха да правят отстъпки да се напълнят , в резултата на това засмукаха клиентите на по ниската категория хотели и на частните квартири. Затова запълняемостта по 4 и 5 звездните хотели и съпоставим с миналогодишната , но запълняемоста на 2 и 3 звездните хотели спада , пък заетостта на частните квартири е направо леш...
                              Така или иначе тия частни квартири никога не са отчитали реални нощувки, респективно не са внасяли туристически данък и затова статистиката тях не ги лови много...
                              Ми като никога не са отчитали реални нощувки и не плащат данъци, то какво ме интересуват тогава? Защото и да има спад при тях, и да няма - все тая, никой не знае. В същото време като цяло, статистиката отчита ръст на приходите от нощувки с 6.5%.
                              Всичко останало е лъжа, защото след като частни квартири никъде не се отчитат, то не е ясно лъжат или не, могат да казват каквото си искат. Или да си направят организация на неплащащите данъци в туризма която да събира някакви данни...
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Аре чакам аргументи , факти , логика или квото там можеш да извадиш най-сетне да се появи на хоризонта...че от плоските фрагментарни писаници на Маранди вече ми се изпари интереса ...
                                Няма нужда да вадя, щото е извадено всичко, върни се назад и чети. За мен е ясно, че докато започне изплащането на т.нар. майчински капитал, тези рубли вече няма да са 7 к долара. Също имам съмнения, че през януари 2016 жожето ще се сеща за много майки, ама по друг повод.
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X